Корпоративні подарунки: що вручити співробітникам, клієнтам і партнерам?

Коли наближаються різдвяно-новорічні свята або професійні дні, компанії розпочинають активну підготовку корпоративних подарунків. Що цікаво, приємні сюрпризи робляться ще й з нагоди старту кар’єри в компанії (так званий Welcome Kit). Інколи презенти розраховані також на клієнтів і партнерів по бізнесу. Ідеї корпоративних подарунків можна відшукати на сайтах майже всіх інтернет-магазинів. Тільки-от в передсвятковому хаосі легко заплутатися, так і не знайшовши індивідуального рішення для конкретної компанії.

Сервіс Giftmall пропонує свій свіжий погляд на правильний корпоративний презент. Створенням корпоративних подарунків компанія займається вже понад 9 років, завоювавши довіру 1000 клієнтів. Головний продукт — подарунковий сертифікат або універсальна карта Giftmall. Сертифікат — це практичний інструмент для мотивації, заохочення й винагородження. Універсальна подарункова карта відкриває доступ до 300 брендів, представлених у різних куточках України. Тож скористатися послугами сервісу вдасться навіть у найвіддаленіших містах.

Арсенал Giftmall налічує як готові варіанти для корпоративних подарунків, так і індивідуальні рішення для конкретного бізнесу. Серед інших переваг наших корпоративних презентів:

  1. Комунікація з замовником. Спеціалісти не тільки збирають побажання, але й займаються розробкою фірмових пропозицій. Кожен подарунок можна адаптувати під клієнтів або розробити оригінальну концепцію з нуля.

  2. Перевірені партнери. Сертифікати доступні лише в перевірені магазини з якісними й оригінальними товарами.

  3. Пакування й вітальні листівки. Крім самого подарунка, можна замовити коробку з фірмовим логотипом і вітальну листівку. Практичність + позитивна емоція.

  4. Комплексні рішення. Для IT-корпорацій розроблені спеціальні вигідні пропозиції з інтегрованим каталогом, внутрішньою програмою лояльності й сервісом розсилки. Не доведеться витрачати час на пошуки дизайнерів, виробників, виконавців і т. п.

  5. Калькулятор економії. Великі корпорації мають змогу в кілька кліків розрахувати суму, котру вдасться заощадити.

Зміст

Ідеї корпоративних подарунків

Ідеї вдалих корпоративних подарунків не обмежуються виключно чашками з логотипом компанії й настінним календарем. Взагалі, не завжди потрібно дарувати матеріальний презент. Можливо, краще дати повну свободу своїм працівникам, покупцям і партнерам разом з подарунковим сертифікатом.

Так вони матимуть змогу вибрати й купити дійсно корисні подарунки. Компанії достатньо вказати номінал сертифіката, а його власнику — скористатися ним у зручний час.

Загалом, вибір залежить від внутрішньої політики конкретного бізнесу. Сервіс Giftmall допомагає з реалізацією кожної ідеї.

Універсальний сертифікат — найкраще рішення

Універсальна карта Giftmall не має вікових, статевих або професійних обмежень. Це прекрасний варіант, коли потрібно мотивувати кілька сотень працівників з різними інтересами. Так вдасться вправно заощадити дорогоцінний час і кошти. Організацією повністю займеться наш сервіс.

Подарунки співробітникам у вигляді універсальної подарункової карти Giftmall вирізняються кількома ключовими перевагами:

  1. Номінал. Сума в сертифікаті може варіюватися від 200 до 50 000 грн. Тож залежно від події й статусу працівника, клієнта або партнера можна вибрати відповідну вартість презенту.

  2. Тип відправлення. Якщо в корпорації працює кілька сотень людей, вручати кожному пластиковий сертифікат може бути недоцільно. У такому випадку код від карти надійде на електронну пошту або в месенджер (Viber чи Telegram). Також можна скористатися SMS-повідомленням.

  3. Варіант реалізації. Сертифікат може стосуватися отримання послуг, купівлі товарів онлайн або офлайн. Окремо варто виділити сертифікати на враження. Як скористатися номіналом карти Giftmall й на що його витратити — кожен вибирає сам. Що не менш важливо, залишок на карті не анулюється, як це буває зі стандартним сертифікатом. Різницю можна доплатити, якщо товар коштує більше, ніж заявлено в номіналі.

Головна перевага універсальної подарункової карти Giftmall — строк дії. Він становить 60 місяців. Тож у кожного працівника буде достатньо часу, аби знайти необхідні товари й послуги.

Оригінальні корпоративні подарунки

Кожна компанія прагне виділитися на фоні одноманітних пропозицій. Оригінальні корпоративні подарунки — ті, котрі спираються на інтереси й потреби конкретної людини. Не менш важливо, аби вони були красиво запаковані й представлені. Пам’ятайте, що працівники обов’язково поділяться радісними моментами у своєму Instagram. Саме так формується імідж компанії. Особливу роль варто відвести персональним привітанням і побажанням. Окремі листівки з різною конотацією можна долучити до корпоративних презентів працівникам, клієнтам і партнерам. Яскраві базові коробки або пакети з фірмовою айдентикою, підкріплені вітальними листівками, також можна замовити на сайті Giftmall.

Кожен презент має бути емоційним і корисним. Наприклад, IT-компанії часто вибирають сертифікат на масаж або до тренажерного залу. Саме такої активності не вистачає людям, котрі годинами нерухомо просиджують в офісах біля моніторів. Партнерам по бізнесу, як правило, відправляють елітний алкоголь, каву або чай, солодощі. Напередодні різдвяних свят можна вручити жартівливі подарунки. Вони повинні стосуватися певних внутрішніх правил і обмежень, професійних жартів.

Корпоративні подарунки з логотипом — це ще й потужний маркетинговий інструмент. Бо в бізнесі важливо не лише заробляти гроші, але й отримувати позитивний дружній фідбек. Грамотно підібраний подарунок сам по собі стає оригінальним. Пропозиції від Giftmall нагадують, як важливо проявляти увагу до колег і клієнтів.

Що подарувати співробітникам на День народження компанії?

Подарунки для співробітників на День народження компанії обов’язково повинні транслювати внутрішні традиції й цінності. Наприклад, якщо корпорація eco-friendly, то не варто дарувати пластикову ручку. Краще вкласти багаторазову термочашку, пляшку для води, шопер. Віддайте перевагу сертифікатам, котрі дозволяють «‎покрити» відразу кілька напрямків:

  1. Сертифікат на купівлю товарів в інтернет-магазині. Краще вибрати саме інтернет-магазин, який дозволяє заощадити чимало часу на фізичному візиті до крамниці. Епіцентр, Marco Coffee, OKwine, ZELENA — ті місця, де можна знайти гарну канцелярію, милі дрібниці для затишку й відпочинку після роботи, корисні книги й смачні делікатеси.

  2. Сертифікат на отримання певної послуги. Вона не обов’язково повинна стосуватися життя в межах офісу. Наприклад, на День народження компанії можна потішити співробітників можливістю замовити доставку їжі з локального ресторану.

  3. Сертифікат на враження. Більшість компаній впродовж останніх років схиляється до того, що найкраща мотивація — це спільно проведений час поза межами роботи. Тож організуйте своїм співробітникам візит на майстер-клас, оплатіть онлайн-курс.

Якщо потрібно охопити кілька сотень людей з різним стилем життя, краще віддати перевагу універсальній подарунковій карті Giftmall. Можливо, людина не уявляє свого життя без домашнього улюбленця. Так вона може отримати доступ до партнерських зоомагазинів.

Що подарувати співробітникам на 14 жовтня?

День захисника України — важливе свято. Навіть якщо не всі працівники служили в армії, потрібно потішити їх вдалим презентом. Корпоративні подарунки для чоловіків у такому випадку повинні спрямовуватися саме на «чоловічі» активності:

  1. Сертифікат на купівлю товарів для відпочинку. Це може бути активний відпочинок з наметами, атрибути певного захоплення, наприклад, риболовлі або полювання. Необхідні товари шукайте в Епіцентр, Military, Бліндаж.

  2. Сертифікат на покупку спортивних товарів. Навіть якщо людина активно не займається спортом, їй може згодитися нова пара кросівок. Тому гарним рішенням стане сертифікат у Sportmaster, Intersport, Decathlon.

  3. Сертифікат на купівлю шкіряних аксесуарів. Новий рюкзак, шкіряний гаманець або портмоне — все це знайдеться в Blackwood, Blanknote, The Wings.

  4. Сертифікат на міцний алкоголь. Чоловіки завжди оцінять такий презент. Знайти такий подарунок можна в BadBoy, Sabotage, WINETIME. Навіть якщо людина не п’є, то зможе вибрати смачне доповнення або безалкогольний напій.

Також підійде сертифікат в барбершоп або на картинг. Загалом — все, що стосується суто чоловіків.

Що подарувати співробітникам на 8 березня?

Корпоративні подарунки для жінок підібрати нелегко. Крім квітів і солодощів, зверніть увагу на наступні категорії сертифікатів:

  1. Косметика й парфумерія. Різні доглядові засоби не покладеш до стандартного боксу, зате завжди можна вибрати сертифікат. Brocard, Watsons, EVA, Mr.SCRUBBER — там знайдеться багато корисного й цікавого для жінок з різними вподобаннями.

  2. Одяг і взуття. Звертайте увагу на магазини, які пропонують саме товари для жінок: Must Have, Dari Co, Garne, Kachorovska.

  3. Аксесуари. Якщо чоловіки віддають перевагу шкіряним аксесуарам, то жінкам можна запропонувати візит до Pandora, Accessorize, LuckyLOOK.

Доповнити основний презент можна за допомогою смаколиків, які варто шукати в Novus, YARO, Сирне Королівство. Також можна додати вино й інші слабоалкогольні напої, представлені в GOOD WINE, OKwine. Ну і як без квітів на Міжнародний жіночий день? Гарною альтернативою букету тюльпанів, котрий швидко зів’яне, стане вічнозелена кімнатна рослина. Вона може прикрашати дім або красуватися на робочому столі. Тож також можна замовити сертифікат до Садового Центру або Florium.

Що подарувати співробітникам на Новий рік?

Новий рік — найочікуваніше свято. Наближається такий омріяний відпочинок. Тому часто HR-відділи провідних компаній вирішують підкріпити позитивні емоції вдалим подарунком. Варіанти для корпоративних подарунків у такому випадку краще розділити на чоловічі й жіночі. Статистика стверджує, що близько 80% працівників різних компаній краще вибрали б готівку, якби була така можливість. Тому сумнівів у тому, що сертифікат — оптимальне рішення, майже не залишається. Жінкам краще презентувати:

  1. Солодощі. Наповнити святкову коробку можна різними желейками, шоколадками, батончиками. Гарна альтернатива — сертифікат до Milk Pub, Novus, Tea House.

  2. Фруктові набори. Екзотичні фрукти — те, що треба напередодні Нового року. Підійде також доставка свіжих фруктів з Ашану або іншого супермаркету.

  3. Набори для самостійного приготування напоїв. Розслабитися й відпочити в компанії близьких допоможе набір для самостійного приготування глінтвейну від Sabotage.

  4. Товари для декору. Новорічні іграшки, прикраси на вікна, яскраві гірлянди — все це обов’язково має бути в корпоративних подарунках для жінок.

  5. Товари з поміткою «eco-friendly». Жінки часто усвідомленіше ставляться до свого життя. Тож багаторазовий шопер, контейнер для сортування сміття, термочашка — гарний подарунок на Новий рік.

Чоловікам згодиться все, що допоможе відпочити, провести весело час вдома й розслабитися з друзями:

  1. Алкоголь. Міцний алкоголь — завжди вдалий презент напередодні різдвяно-новорічних свят.

  2. Спортивний інвентар. Килимок для медитації, еспандер або масажер — корисний вибір. 

  3. Настільні ігри. Найкращі варіанти представлені в онлайн-каталозі магазину Bombatgame.

  4. Електроніка. Безпровідні навушники, різноманітні трекери, зволожувач повітря, павербанк — все це співробітник матиме змогу купити в Mi Store, Comfy, Ельдорадо.

  5. Підписка на стрімінгові платформи. Йдеться, наприклад, про Megogo. Сервіс відкриває доступ до сотень фільмів і серіалів, а також до прямих спортивних трансляцій.

Тож вдалих ідей корпоративних подарунків вистачає. Головне, аби вони транслювали культуру компанії й були корисними всім співробітникам.

Що подарувати на День Святого Миколая рідним і коханим?
Що подарувати на День Святого Миколая рідним і коханим? 10.09.2022
Що подарувати на новосілля друзям або рідним: найкращі ідеї для побуту й душі 14.08.2022
Що подарувати на новосілля друзям або рідним: найкращі ідеї для побуту й душі
Користуючись нашим веб-сайтом, ви надаєте згоду на використання файлів cookie а також на обробку ваших персональних даних. Щоб дізнатися більше, перегляньте нашу політику конфіденційності.

Зверніть увагу!

Помилка відправки даних
Дякуємо за відгук. Ми опублікуємо його після модерації
Сертифікат

Дію виконано

Ви пітвердили, що отримали сертифікати. Дякуємо, що сповістили нас.
Успіх!
Ви зареєструвалися на нашому сайті.
Щось пішло не так...
Під час реєстрації виникла помика.
Будь-ласка, спробуйте знову.
Як скористатися картою giftmall?