Просування товарів та послуг за допомогою подарункових сертифікатів

Усі бренди та продавці задаються питанням - який спосіб просування їхніх послуг їм використовувати? Існує багато способів зацікавити споживача і підштовхнути стати його Вашим клієнтом. У свою чергу, промо-акції, які мають на увазі використання фізичних та електронних подарункових карток бренду вже не раз довели свою ефективність. Розглянемо два приклади проведення таких промоакцій.

Зміст

Винагорода покупців за використання мобільного додатка

Нещодавно сервісом електронних гаманців спільно з великою мережею продуктових магазинів було проведено одну з найуспішніших кампаній.

Кожен покупець, який придбав подарункову картку на 20$ або більше, отримував у подарунок електронну подарункову картку на 5$ за умови встановлення програми електронного гаманця на свій телефон. Результатом такої акції стало не лише підвищення продажів у мережі продуктових магазинів, а й значне збільшення завантажень та взаємодій із додатком електронного гаманця.

Цей варіант промо-акцій є ефективним способом просування та розповсюдження інформації, що веде до збільшення числа нових клієнтів та робить ще більш лояльними вже існуючих.

Знижкові подарункові картки

Дати споживачеві можливість заощадити гроші, купуючи при цьому якісний продукт - перевірений та завжди ефективний метод підвищення лояльності до бренду. Наприклад, один великий і популярний ресторан швидкого харчування запустили акцію в період новорічних свят, при якій покупці могли отримати подарункову картку вартістю $15 всього за $10, продавши таким чином 42,000 екземплярів за тиждень.

Звичайно, однією з найімовірніших причин такого попиту було бажання клієнта заощадити в період свят, при цьому не обмежуючи своїх потреб.

Описані акції є яскравими прикладами того, як універсальність подарункових карток робить їх відмінним варіантом просування для будь-якого бренду чи продавця.

Відмінності між видами подарункових сертифікатів
Відмінності між видами подарункових сертифікатів 22.07.2016
Акція від BraBraBra
04.12.2020
Акція від Esprit
13.12.2020
Акція - Blanknote
01.02.2021
Користуючись нашим веб-сайтом, ви надаєте згоду на використання файлів cookie а також на обробку ваших персональних даних. Щоб дізнатися більше, перегляньте нашу політику конфіденційності.

Зверніть увагу!

Помилка відправки даних
Дякуємо за відгук. Ми опублікуємо його після модерації
Сертифікат

Дію виконано

Ви пітвердили, що отримали сертифікати. Дякуємо, що сповістили нас.
Успіх!
Ви зареєструвалися на нашому сайті.
Щось пішло не так...
Під час реєстрації виникла помика.
Будь-ласка, спробуйте знову.
Як скористатися картою giftmall?