Що подарувати мамі на День матері: від практичних товарів до незабутніх вражень

Мама — найважливіша людина в житті кожного. Коли діти виростають, то намагаються огорнути її теплом і любов’ю. Подарунок на День матері — гарна можливість потішити її.

Вечеря в ресторані або відпочинок за містом, інноваційна електроніка або кухонний інвентар — ідей до Дня матері вистачає. Тільки не варто купувати китайські сувеніри, якими заповнюються полиці крамниць весною. Не обмежуйтеся стандартними презентами. Подумайте про заповітні мрії мами. Можливо, вона має певне захоплення, яке не стосується її родини. Такі маленькі дрібниці дозволять відшукати вдалий подарунок.

Якщо на питання, що подарувати мамі на День матері, так і не знайшлося вдалої відповіді, зосередьтеся на сертифікатах. Вони можуть стосуватися купівлі товарів або отримання послуг. Близькій людині не завадять позитивні емоції. Ще один варіант — універсальна подарункова картка Giftmall. Вона дає змогу отримати доступ до мільйонів товарів і послуг від офіційних і перевірених партнерів. До того ж не обмежує людину в часі, як класичний сертифікат. Достатньо вказати номінал, а мама вибере зручний варіант шопінгу: онлайн або офлайн.

Зміст

Універсальний подарунок на День матері — картка Giftmall

Інколи відшукати вдалий презент складно навіть для близької людини. Інтереси мами змінюються впродовж життя. Тож якщо діти мешкають на відстані або мало часу проводять разом, подібні нюанси можна проґавити. У такому випадку краще зупинитися на подарунку для мами на День матері, який їй точно згодиться. Йдеться про універсальну подарункову картку Giftmall, котру вона 100% не відкладе в далекий ящик. Варто її вибрати, тому що:

  1. Картка дарує можливість людині самостійно розпоряджатися своїми покупками. Фактично, залишається оплатити те, що мамі найбільше потрібно. Не менш важливо, що такий презент дозволяє вибрати не матеріальну річ, а варіант проведення дозвілля.
  2. Економія часу. Більше не доведеться тинятися одноманітними магазинами в пошуках презентів. Пригадайте, як часто траплялося, що в крамниці не було маминого розміру одягу, тож доводилося шукати схожу річ в іншому місці.
  3. Комфорт. Як для отримувача, так і для дарувальника. Подарунок мамі на День матері у вигляді картки Giftmall можна відправити онлайн. Наприклад, на вказану адресу електронної скриньки чи в месенджер (Telegram або Viber). Якщо мама не має доступу до мережі, код може надійти в SMS-повідомленні.
  4. Естетика. Команда дизайнерів заздалегідь попіклувалася, аби презент мав гарний вигляд. Достатньо покласти його до конверта й доповнити листівкою.
  5. Номінал. Вписатися в запланований бюджет — простіше простого. Вибирайте суму від 200 до 50 000 грн.
  6. Строк дії. Універсальна подарункова карта Giftmall розрахована на 60 місяців. Що важливо, залишок коштів не анулюється після першого використання.

День матері — особливе свято, тож нехай подарунок буде таким самим. Продуманим, красивим і практичним.

ТОП-20 подарунків до Дня матері

Коли виникає питання, що купити мамі на День матері, зверніться до цього списку класних ідей:

  1. Пароочисник.
  2. Планшет.
  3. Електронна книга.
  4. Масажер-електрогрілка.
  5. Набір для домашнього тренування.
  6. Картина на основі стабілізованого моху.
  7. Дзеркало для макіяжу.
  8. Корейська косметика.
  9. Набір для манікюру й педикюру.
  10. М’який плед з рукавами.
  11. Інвентар для саду й городу.
  12. Фітолампа.
  13. Настільна гра.
  14. Картина за номерами.
  15. Книга з психології.
  16. Ювелірні прикраси.
  17. Набір елітного чаю або кави.
  18. Вино.
  19. Солодощі.
  20. Вічнозелені рослини.

Завжди розпочинайте з магазинів, на полицях яких представлені товари для дому. Йдеться про Епіцентр, JYSK, HIS, ZELENA. Там вдасться знайти все: від пароочисників і безпровідних пилосмоків до красивих контейнерів і теплих пледів.

Обережно з кухонним інвентарем і технікою. За якісним кухонним приладдям відправляйтеся в BergHOFF. Купуйте лише те, що полегшить мамі життя й заощадить час для відпочинку. Наприклад, робот-пилосос. Шукайте техніку й портативну електроніку в:

  • Comfy;
  • Ельдорадо;
  • Mi Store.

Не забувайте про милі дрібниці, які стануть вдалим подарунком мамі на День матері: свічки від WOOD MOOD, аромати для дому від Sister’s Aroma.

Пам’ятайте про суто жіночі приємності й подарунки. Наприклад, косметику й парфуми. Можна купити набір корейської косметики. Туди входять різні маски й патчі, а також незвичні доповнення: зволожувальний гель на основі алое вера у вигляді листків рослини, бальзам для губ у формі серця. З такими подарунками для мами на День матері може бути складно, тому краще вибрати сертифікат на шопінг у:

  • Brocard;
  • Tink;
  • TUFISHOP;
  • Aromateque.

Зосередьтеся на захопленнях мами. Якщо вона власниця прекрасного саду, згодяться інструменти, які можна знайти в Садовому центрі. Обожнює створювати красу власними руками? Чому б не вибрати картину за номерами, набір для декупажу на тарілках. Не уявляє свого життя без рослин в домі? Придивіться до фітолампи, яка допоможе вирощувати зелень на домашніх підвіконнях і підтримуватиме комфортний мікроклімат.

Не менш гарний подарунок — той, який допоможе більше часу проводити в компанії рідних і друзів. Наприклад, набір для приготування ароматних напоїв шукайте в:

  • GOOD WINE;
  • OKwine;
  • Sabotage.

Доповнити такий подарунок для мами на День матері можна екзотичними фруктами з Ашану або сирами зі Сирного Королівства. Розважитися й весело провести час допоможе настільна гра з Bombatgame.

Оригінальні подарунки для мами на День матері

Оригінальні подарунки на День матері — це не стільки про наповнення, скільки про зміст. Якщо купуєте подарунковий сертифікат, дизайнери вже подбали про естетичну складову. Матеріальний презент краще покласти до великої святкової коробки або загорнути в спеціальне пакування. Пригадайте, як приємно бачити яскраву й строкату обгортку й намагатися здогадатися, що там всередині. Доповніть все це листівкою. Напишіть кілька приємних слів на зворотній стороні. Можливо, вкладіть до неї спільне фото. Не забувайте про милі дрібниці, які найкраще відтінюють любов і повагу:

  • спільно проведений час;
  • вечеря;
  • тортик;
  • солодощі;
  • квіти.

Оригінальний — не завжди надто креативний. Інколи цікавими подарунками до Дня матері стають, здавалося, звичні речі:

  1. Мультипекар. Корисний інструмент на кожній кухні. Особливо, якщо мама полюбляє аромат свіжоспеченої випічки вдома.
  2. М’який плед з рукавами. Гарне рішення для відпочинку з книгою в руках або перегляду ТБ.
  3. Електрична масажна подушка. Стане в пригоді, коли хочеться зняти напругу в шиї. Допомагає розслабитися й заснути.
  4. Щітка-антистрес. Легендарна річ, котра виконує 2 важливі функції: допомагає розчісувати волосся, а також покращує кровообіг. Таким чином зменшує прояви головного болю.
  5. Вежа солодощів. Якщо мама обожнює пити чай з чимось смачненьким, такий подарунок стане найкращим рішенням. Чи доповненням до основного презенту.

Оригінальний подарунок на День матері — практичний сюрприз. Ним може стати візит на майстер-клас з кулінарії або живопису. Онлайн-курс, котрий допоможе опанувати нову професію. Заняття зі сценічного мовлення або шиття.

Емоції — найкращий подарунок мамі до Дня матері

Коли звичні подарунки до Дня матері набридли, зупиніться й подумайте: чому б не потішити близьку людину новими враженнями? Мами так багато часу приділяють своїм дітям, що часто забувають про себе. Можливо, прийшов час все змінити й відправитися назустріч пригодам?

Розпочинайте з традиційних сертифікатів на враження. Вони не змусять маму виходити зі своєї зони комфорту. Наприклад:

  1. Масаж. Зняти напругу й позбутися наслідків стресу дасть змогу масаж. Особливо актуальний подарунок зараз.
  2. Похід в кіно. Старий-добрий фільм або довгоочікувана кінопрем’єра. Пригадайте, коли останнього разу мама ходила в кінотеатр або ж просто переглядала фільм вдома?
  3. Косметологічні процедури. Ще один вид тотального релаксу. Не обов’язково зосереджуватися на ін’єкціях краси. Як щодо пілінгу або чистки, легких і приємних доглядових процедур?
  4. Візит до салону краси. Макіяж або зачіска, фарбування волосся чи корекція брів? Сертифікат дасть змогу мамі самостійно визначитися з процедурою й отримати максимальне задоволення.
  5. Манікюр або педикюр. Потіште близьку людину часом для себе. Нехай напередодні ніжного й світлого свята мама освіжить вигляд своїх ручок або ніжок.

Коли шукаєте цікаві й екстремальні ідеї подарунків до Дня матері, зосередьтеся навколо:

  1. Квест-кімнати. Розпочинайте з простого й зрозумілого. Квест-кімнати тільки набирають популярність. Загадки, головоломки й лише 60 хвилин часу, аби врятуватися — ось що чекає на близьку людина за дверима квест-кімнати.
  2. Картингу. Любительці швидкості й вітру у волоссі сподобається такий вид відпочинку.
  3. Скеледрому. Такий сюрприз підійде активній і спортивній мамі. Скеледром — місце не тільки для веселого проведення часу, але й для підтримання спортивної форми.
  4. Візиту до тиру. Гарна можливість не лише зняти напругу, а й опанувати корисну навичку.
  5. Польоту на параплані. Дозвольте мамі відчути себе справжньою птахою, вільною і легкою. Не хвилюйтеся про її безпеку. За це відповідає команда досвідчених інструкторів і пілотів.

Також можна зупинитися на сертифікатах, котрі пропонують якісний відпочинок, як у зірок голлівудських фільмів. Як щодо прогулянки на яхті? Море друзів і рідних, шампанське і смачні закуски — все це вдасться організувати з сертифікатом в локальний яхт-клуб.

Головне правило — розпочинайте пошук подарунків для мами на День матері заздалегідь. При цьому не забувайте, що вона не тільки турботлива мама, а й кохана жінка.

Подарункові картки для співробітників: переваги для обох сторін
Подарункові картки для співробітників: переваги для обох сторін 28.03.2023
Що подарувати татові на День батька: практичні презенти й оригінальні рішення 27.10.2022
Що подарувати татові на День батька: практичні презенти й оригінальні рішення
Користуючись нашим веб-сайтом, ви надаєте згоду на використання файлів cookie а також на обробку ваших персональних даних. Щоб дізнатися більше, перегляньте нашу політику конфіденційності.

Зверніть увагу!

Помилка відправки даних
Дякуємо за відгук. Ми опублікуємо його після модерації
Сертифікат

Дію виконано

Ви пітвердили, що отримали сертифікати. Дякуємо, що сповістили нас.
Успіх!
Ви зареєструвалися на нашому сайті.
Щось пішло не так...
Під час реєстрації виникла помика.
Будь-ласка, спробуйте знову.
Як скористатися картою giftmall?