Подарункові картки для співробітників: переваги для обох сторін

У наш час, коли обрати подарунок все складніше, подарункові картки стають більш популярними. Вони є чудовим рішенням, особливо, якщо мова йде про корпоративні подарунки. У цій статті ми розповімо про декілька переваг використання сертифікатів як подарунків для співробітників.

1. Гнучкість
Подарункові картки дають велику гнучкість у виборі подарунка. Вам не доведеться турбуватися про те, чи сподобається презент одержувачу. Такий подарунок дає можливість обрати те, що дійсно потрібно або те, що дуже хочеться.

2. Підвищення мотивації та залученості
Подарункові картки допоможуть підвищити мотивацію та залученість співробітників. Сертифікат використовується як нагорода, подяка за співпрацю чи досягнення. Завдяки йому підвищується рівень прихильності працівника, а також зростає його мотивація до подальшого розвитку та роботи в компанії.

3. Легке управління подарунками
Подарункові сертифікати спрощують управління подарунками для співробітників. Оскільки подарункові картки доступні в різних номіналах і формах (пластикові, електронні) їх просто адаптувати відповідно до потреб і бюджету вашої компанії.

4. Простота розповсюдження
Подарункові картки легко поширювати. Їх можна вручити особисто, надіслати на електронну адресу або відправити на телефон у вигляді SMS, що особливо важливо для компаній, які мають філії в різних куточках країни або за кордоном.

Крім того, в деяких країнах використання сертифікатів для подарунків співробітникам може принести компанії податкові пільги. Таким чином, витрати, пов'язані з подарунками працівникам, можуть бути зменшені. Підсумовуючи, подарункові картки є чудовим рішенням для бізнесів, які хочуть винагородити своїх співробітників. Вони пропонують велику гнучкість, підвищують мотивацію та залученість працівників, ними легко управляти та просто розповсюджувати.

Персоналізовані корпоративні подарунки
Персоналізовані корпоративні подарунки 21.04.2023
Що подарувати мамі на День матері: від практичних товарів до незабутніх вражень 27.10.2022
Що подарувати мамі на День матері: від практичних товарів до незабутніх вражень
Користуючись нашим веб-сайтом, ви надаєте згоду на використання файлів cookie а також на обробку ваших персональних даних. Щоб дізнатися більше, перегляньте нашу політику конфіденційності.

Зверніть увагу!

Помилка відправки даних
Дякуємо за відгук. Ми опублікуємо його після модерації
Сертифікат

Дію виконано

Ви пітвердили, що отримали сертифікати. Дякуємо, що сповістили нас.
Успіх!
Ви зареєструвалися на нашому сайті.
Щось пішло не так...
Під час реєстрації виникла помика.
Будь-ласка, спробуйте знову.
Як скористатися картою giftmall?