Привітання з Днем народження Кумі

Кума - людина, яку в сім'ю привела не доля і генетика, а особистий осмислений вибір нових родичів. Ця жінка стає сестрою, подругою, їй можна довірити найпотаємніші секрети та таємниці. Дітей та батьків не вибирають, а от куму можна підібрати на свій смак. З нею легко і невимушено, з нею весело та душевно. У день народження хочеться зробити їй такі подарунки та побажання, які будуть кумі до сліз. Але не горя та біди, а щастя, близькості, радості.

Саме в тему – смішні привітання. Це душевні, милі, добрі побажання, у яких криється нотка гумору, що підкреслює вашу близькість. Прикольні привітання точно викличуть посмішку на обличчі близької людини. Їх можна подати в прозі, склавши на свій смак або скориставшись нашими прикладами.

Якщо ви шукаєте круті привітання для куми з днем народженням – розгляньте варіанти українською мовою. Співучасть мови та її ніжність найкраще передадуть ваші почуття та любов:

  • можна підібрати сучасне привітання з днем народження кумі та доповнити його своїми словами;
  • якщо ви не можете висловити всі свої почуття в кількох рядках – просто візьміть вже готові побажання, вибравши із запропонованих найактуальніші для вас;
  • фантазуйте і креативте, не бійтеся здатися смішними чи незрозумілими – близька людина точно прочитає у ваших словах весь спектр емоцій та ваших думок.

Гарні привітання зовсім не обов'язково повинні бути поетичними та відповідати високій мові. Головне, щоб вони передавали те, що у вас на душі. Їх можна подарувати особисто чи відправити смс, якщо ви далеко одне від одного. 

Зміст

Привітання з Днем Народження кумі своїми словами

Як привітати куму з днем народження? Будьте щирими – цього досить для рідної близької людини. А якщо хочете підібрати гарні слова – пропонуємо кілька прикладів привітань для куми.

  • Люба кума, з днем народження тебе! Бажаю тобі справжнього жіночого щастя, довголіття, добробуту і підтримки всюди і назавжди. Нехай кожен новий день твого життя приносить лише посмішки і задоволення. Мрій, досягай, а ми тебе підтримаємо у будь-яких справах. Залишайся завжди красивою, веселою, мудрою. А всі перешкоди ми подолаємо разом. 
  • Якщо б у кожної людини була така кума, як в мене, то світ був би найщасливішим. Такі люди, як ти, є його прикрасою і опорою. На тобі тримається так багато – дружба, довіра, радощі. Ти стала моєю підтримкою у всіх кроках по життю. Хай все загадане тобою вдається. З днем народження, люба.
  • З днем народження, кумасю. Бажаю щастя і здоров’я, нехай літак життя мчить тебе скрізь яскраву веселку подій, пухкі хмаринки підтримки, теплі промені справжньої дружби і кохання. Залишайся завжди веселою, красивою, усміхненою. Нехай все твоє життя буде переповнене чудовими почуттями і добрими людьми.
  • З днем народження, кумася! Вічного щастя тобі, нескінченної довіри, гарного оточення, справжнення мрій. Здоров’я тобі і твоїм близьким. Нехай кожного дня тебе чекають тільки добрі новини і чарівні відкриття. Забажай сьогодні те, що хочеш найбільше – цей день створений для того, щоб мрії здійснювалися. 
  • Моя люба кумася! Бажаю тобі справжніх друзів на кожному кроці життя. Нехай тебе супроводжує суцільне везіння, нехай щастя не має меж, а здоров’я – ніколи не здає позицій. Кохання, натхнення, чарівності, впевненості. Бажаю тобі мудрості і сили – ще так багато всього попереду. Але ми разом, ми поряд і завжди будемо на твоєму боці. З днем народження тебе – з новим роком досвіду і краси. 
  • Мила моя кума! В цей день здійснюються найпотаємніші мрії. Моя мрія – бачити тебе щасливою і безтурботною. Бажаю тобі жіночого шарму без меж, чарівних митей насолоди кожним днем, нехай скінчаться сльози і не буде більше приводів для їх повернення. Просто будь щасливою – ти це вмієш, я знаю.
  • З днем народження, кума. Будь щаслива і вродлива, будь здорова й молода. Крокуй по життю з впевненністю і гідністю. Будь красивою, як улюблена твоя троянда. І захищеною такими ж самими колючками, які не підпустять до тебе жодного ворога. Бажаю тобі ніжності, добра. Нехай в твоєму домі завжди панують злагода і добробут. 
  • Кумася, з новим роком твого життя. Що зазвичай бажають? Грошей? Але їх ти знаєш, як заробити. Я хочу побажати тобі того, що не можна купити. Гарних і вірних друзів, міцного здоров’я, щирих посмішок, любові, яка стане головним сенсом твого життя. Будь щасливою жінкою, матір’ю, колегою. Нехай тебе оточують тільки ті люди і події, які дарують тобі задоволення. 
  • З днем народження, моя найближча людина. Кумася, нехай всі твої мрії здійсняться. Квітни, як найчарівніша квітка. Рости, як найміцніше дерево. Кохай, як неразлучні лебеді. Будь щасливою, коханою, не знай горя і сліз. 
  • Наша люба кума! Ти стала для нас рідною не по крові, але по духу. Ти найближча для нас людина, яка є важливою частиною сім’ї. Бажаємо тобі щирого щастя, гучних злетів в роботі, ніжної любові вдома, блискучих перемог у всіх твоїх починаннях. Нехай твоє життя буде солодким, але не приторним. Нехай на дорозі життя щезнуть всі великі перешкоди, а залишаться лише пригоди, цікаві новини і події, які принесуть з собою задоволення. З днем народження, наша близька людина.
Привітання з Днем народження внучки від бабусі і дідуся
Привітання з Днем народження внучки від бабусі і дідуся 26.10.2023
Привітання з Днем народження другу 25.10.2023
Привітання з Днем народження другу
Користуючись нашим веб-сайтом, ви надаєте згоду на використання файлів cookie а також на обробку ваших персональних даних. Щоб дізнатися більше, перегляньте нашу політику конфіденційності.

Зверніть увагу!

Помилка відправки даних
Дякуємо за відгук. Ми опублікуємо його після модерації
Сертифікат

Дію виконано

Ви пітвердили, що отримали сертифікати. Дякуємо, що сповістили нас.
Успіх!
Ви зареєструвалися на нашому сайті.
Щось пішло не так...
Під час реєстрації виникла помика.
Будь-ласка, спробуйте знову.
Як скористатися картою giftmall?