Що подарувати татові на День батька: практичні презенти й оригінальні рішення

Не так давно День батька став міжнародним святом. Тож тепер з’явився додатковий привід потішити близьку й рідну людину. Подарунок на День батька має бути корисним і практичним, а головне — пам’ятним. Тому не варто дивитися в сторону одноманітних сувенірів, які красуються на полицях магазинів. Краще віддати перевагу подарунковому сертифікату.

Він може стосуватися купівлі товарів або отримання певних послуг. Наприклад, технічного огляду авто. Гарний варіант — універсальна подарункова картка Giftmall. Такий подарунок на День тата не обмежує людину, відкриваючи доступ до мільйонів товарів і послуг. До того ж його вдасться використати в будь-який час впродовж 60 місяців.

Пам’ятайте: головне — увага, а не вартість презенту. Тож навіть подарунки, створені власними руками, згодяться. Їх можна використати як доповнення до справді корисних сюрпризів: електроніки й побутової техніки, товарів для мисливства й рибальства, інструментів тощо. Подарунки до Дня батька — це можливість нагадати близькій людині, як сильно її поважають. Тому не відкладайте підготовку до свята на безвік.

Зміст

Універсальний подарунок татові на День батька

Подарункова картка Giftmall — рішення для людини будь-якого віку, професії, захоплень. Вона дає змогу оплачувати купівлю товарів онлайн або офлайн, а також отримувати певні послуги й враження, доступні завдяки перевіреним партнерам. Тож коли виникає питання, що подарувати татові на День батька, сміливо вибирайте цей варіант.

Подібний презент — гарна альтернатива грошам у конверті. Погодьтеся: якщо гроші на День народження — це ще можливий варіант, то на подібні свята — табу. До інших особливостей картки Giftmall варто віднести:

  1. Географія. Карткою можна скористатися у всіх куточках України. Якщо немає змоги фізично відвідати крамницю, можна зробити замовлення в інтернет-магазині.

  2. Номінал. Доступний номінал варіюється в межах від 200 до 50 000 грн. Отож діти мають змогу повністю вписатися в запланований бюджет.

  3. Тип. Існує фізична пластикова картка Giftmall. Її можна вручити під час святкування з гарною листівкою. Ще один різновид — електронний сертифікат. Код активації надійде в месенджер (Telegram або Viber), на електронну скриньку або за допомогою SMS. Так що це гарна можливість зробити подарунок до Дня тата людині, котра перебуває на відстані.

  4. Строк дії. Карткою можна скористатися впродовж 60 місяців. Класичні сертифікати не дають такої можливості. До того ж залишок не анулюється після першої покупки. Якщо сума вибраних товарів перевищує заявлений номінал, різницю легко доплатити.

Картку запаковують у красивий дизайнерський холдер. На ній знайдеться вся базова інформація, яка згодиться татові для активації сертифіката. Додатково подарунок можна вкласти в конверт і доповнити листівкою з теплими побажаннями.

Найкращі ідеї подарунків до Дня батька

Як вже йшлося вище, подарунок татові на День батька має бути корисним і практичним. Тому пропонуємо кілька ідей, котрі дозволяють швидше визначитися й заощадити чимало часу:

  1. Електроніка.

  2. Побутова техніка.

  3. Портативні інструменти.

  4. Туристичне спорядження.

  5. Інвентар для спортивних занять.

  6. Канцелярія.

  7. Аксесуари для зберігання грошей, карток, цінних паперів.

  8. Аксесуари для авто.

  9. Аксесуари для смартфона або планшета.

  10. Косметика для догляду.

  11. Елітний алкоголь.

  12. Солодощі.

  13. Екзотичні фрукти.

  14. Книга.

  15. Настільна гра.

  16. Товари для мисливства.

  17. Товари для рибальства.

Розпочинайте пошук подарунка для тата на День батька з магазинів, котрі пропонують товари для дому. Там вдасться знайти купу корисних речей: від електроінструментів до сумок, органайзерів, предметів домашнього вжитку. Саме ця категорія презентів вважається найдоречнішою на подібне свято. Тож обов’язково придбайте сертифікат до:

  • Епіцентру;

  • JYSK;

  • HIS;

  • ZELENA;

  • Ярослав.

Якщо батько обожнює ароматну каву зранку, нехай загляне на сторінку інтернет-магазину кавових машин JURA. Як доповнення можна вибрати щось солоденьке в:

  • Ашан;

  • NOVUS;

  • Сирне Королівство.

Підійде також сертифікат в магазин з алкогольною продукцією. Якщо тато віддає перевагу чаю, нехай завітає до Tea House. 

Згодиться все, що має відношення до татових захоплень. Наприклад, чоловіки часто полюбляють відпочивати на природі. Тож новий спінінг зі снастями або пристрій нічного бачення — вдалий подарунок на День тата. Самостійно вибрати такий презент, особливо доньці, може бути складно. Тому найкраще рішення — сертифікат до:

  • Military;

  • Бліндаж.

Автолюбителю можна вручити сертифікат на обслуговування на СТО або паливну картку. Також згодяться різні аксесуари, які разом з електронікою і побутовою технікою, продаються в:

  • Comfy;

  • Ельдорадо;

  • Mi Store;

  • ЦЕ ТЕ.

Активному й зайнятому татові стане в пригоді канцелярія. Також можна підібрати гаманець або картковий холдер в:

  • Parfois;

  • Blackwood;

  • Blanknote;

  • The Wings.

Якщо кортить більше часу проводити разом, подаруйте карткову або настільну гру. Шукайте її в Bombatgame. Доповнити такий презент можна солодощами, екзотичними фруктами. Любителю відпочинку вдома за книгою можна оформити підписку на Yakaboo. Додайте до такого презенту теплий плед з рукавами. Обов’язково звертайте увагу на захоплення близької людини, аби відшукати дійсно вдалий подарунок на День батька.

Оригінальні подарунки для тата на День батька

Оригінальний подарунок татові на День батька не завжди означає щось надзвичайне. Інколи — це прості речі, котрі дітям здаються більш повсякденними, ніж їхнім батькам. Наприклад:

  • електропростирадло;

  • термочашка;

  • робот-пилосос.

Загалом — підійде все, що дозволяє спростити життя й виділити більше часу для себе. Не менш гарна ідея — кастомізовані ювелірні прикраси. Наприклад, якісний шкіряний браслет. Якщо тато носить подібні аксесуари, він точно запам’ятає такий подарунок. На День тата можна підготувати подарунок, який стосується захоплень кіно або серіалами. Як щодо чашки зі славетного серіалу «‎Друзі» або персоналізованого коміксу? Також згодяться сімейні подарунки:

  • камера, котра відразу друкує фото;

  • піжами для всіх членів сім’ї в одному стилі;

  • фотоальбом;

  • фотоколаж, котрий можна повісити на стіну.

Можливо, батько має схильність до колекціонування. Тоді проявити любов і увагу дасть змогу саме доповнення його колекції.

Якщо День батька не за горами, а питання, що подарувати близькій людині, досі не вирішене, придивіться до всіляких технологічних штучок:

  • електрошашличниця;

  • домашня пивоварня;

  • портативна метеостанція;

  • фітолампа.

Пам’ятайте, що навіть коштовний подарунок не замінить щирої розмови й спільно проведений час. Тож доповніть основний презент, організувавши спільне святкування, приготуйте торт. Подбайте про святкове пакування. Навіть звичайний сертифікат можна вкласти до строкатого конверта. Матеріальний подарунок запакуйте у величезну коробку. Пригадайте, скільки емоцій відчуває людина, котра намагається здогадатися, що там під кришкою. Обов’язково доповніть сюрприз листівкою. На зворотній стороні залиште кілька побажань або вкладіть спільне фото. Можливо, веселий спогад з дитинства. Святкові коробки й листівки також можна замовити на Giftmall.

Емоційні подарунки татові на День батька

Ну і ніхто не сперечатиметься, що найкращі подарунки до Дня батька — ті, які запам’ятовуються. Йдеться про емоції. Сертифікати на враження тільки набирають популярності в Україні. Проте це гарна можливість весело провести час і підштовхнути людину до здійснення заповітних мрій. Якщо хочеться зробити дійсно персоналізований подарунок, опирайтеся на стиль життя батька. Любителю активного відпочинку підійде:

  1. Картинг. Хто ж чоловіків не любить швидкість? Відправте свого тата на картинг з друзями. Нехай відчує себе справжнім Шумахером.

  2. Скеледром. Дасть змогу не лише з користю провести час, але й підтримати фізичну форму.

  3. Політ в аеротрубі. Схоже на стрибок з парашутом, тільки з меншою шкодою для організму. До того ж відчувати адреналін при вільному падінні вдасться набагато довше.

  4. Візит до тиру. Здається, вміння стріляти й захищати свою сім’ю скоро стане маст-хевом для кожного чоловіка. Вміння вправлятися зі зброєю формує впевненість в собі. Тож такий подарунок до Дня тата точно запам’ятається.

  5. Оренда велосипедів і самокатів. Гарна можливість відпочити після завантаженого робочого тижня. Прогулянка містом на самокатах або лісом на велосипедах — кожен знайде свій ідеальний варіант.

Якщо батько мало часу проводить з рідними через завантажений графік, можливо, пора виправляти ситуацію? Зверніть увагу на такі сертифікати:

  1. Похід в кіно. Старий-добрий фільм, котрий щороку переглядаєте всією сім’єю, або довгоочікувана кінопрем’єра — не важливо. Головне — побільше попкорну й кока-коли.

  2. Прогулянка на яхті. Дозвольте найріднішій людині відчути себе зіркою голлівудського фільму. До того ж яхт-клуб пропонує уроки з кермування судном.

  3. Візит до артмайстерні. Відправляйтеся всією сім’єю до артмайстерні. Там чекає кілька варіантів активностей, які стануть гарним подарунком татові на День батька.

  4. Спільний майстер-клас. Живопис, приготування смачних страв, гончарство — все залежить від інтересів конкретної людини.

  5. Прогулянка на конях. Якщо батько обожнює спілкування з тваринами, то подібна сімейна прогулянка стане в пригоді.

Головне правило підготовки до Дня тата — продумайте подарунок заздалегідь. Так вдасться вибрати щось справді вартісне й не доведеться бігати магазинами в останній момент. Не забувайте, що найголовніше для батьків — щира увага зі сторони люблячих дітей.

Що подарувати мамі на День матері: від практичних товарів до незабутніх вражень
Що подарувати мамі на День матері: від практичних товарів до незабутніх вражень 09.10.2022
Що подарувати хлопцеві на Миколая: від тематичних презентів до захопливих вражень 09.10.2022
Що подарувати хлопцеві на Миколая: від тематичних презентів до захопливих вражень
Користуючись нашим веб-сайтом, ви надаєте згоду на використання файлів cookie а також на обробку ваших персональних даних. Щоб дізнатися більше, перегляньте нашу політику конфіденційності.

Зверніть увагу!

Помилка відправки даних
Дякуємо за відгук. Ми опублікуємо його після модерації
Сертифікат

Дію виконано

Ви пітвердили, що отримали сертифікати. Дякуємо, що сповістили нас.
Успіх!
Ви зареєструвалися на нашому сайті.
Щось пішло не так...
Під час реєстрації виникла помика.
Будь-ласка, спробуйте знову.
Як скористатися картою giftmall?