Що подарувати хлопцеві на Миколая: від тематичних презентів до захопливих вражень

День Святого Миколая — найкраще свято в зимовому календарі. Подарунок хлопцю на Миколая — гарна можливість зробити святковий день теплим, приємним і по-справжньому казковим. Тому не варто зосереджуватися на китайських сувенірах і всіляких дрібницях, котрі просто припадатимуть пилом на полиці. Краще купити подарунковий сертифікат або універсальну картку Giftmall, котра відкриває доступ до мільйонів товарів і послуг від офіційних партнерів.

Зміст

Універсальний подарунок хлопцю на Миколая

Універсальна картка Giftmall — яскравий подарунок, котрий стає гарною альтернативою грошам у конверті. Погодьтеся: такий подарунок хлопцю на Миколая запам’ятається надовго. Чоловіки взагалі не люблять приймати гроші в дарунок від жінок. Тому краще зосередитися саме на цьому варіанті. До того ж картка Giftmall, якщо порівнювати зі звичайним сертифікатом, має більше переваг:

  1. Тип. Існує як фізична карта, так і її електронний еквівалент. Код активації може надійти в месенджер (Telegram або Viber), електронною поштою або SMS-повідомленням. Тож знайдеться можливість зробити подарунок людині навіть на відстані.

  2. Номінал. Сума, яку можна вказати в сертифікаті, варіюється від 200 до 50 000 грн. Тож вдасться повністю вписатися в запланований бюджет.

  3. Строк дії. Активувати картку Giftmall можна впродовж 60 місяців. Погодьтеся: цього достатньо, аби навіть найвибагливіша людина знайшла вдалий презент для себе.

Крім того, залишок коштів не анулюється після першої оплати товарів або послуг. Тож ним можна скористатися наступного разу. Не менш важливо, що карту Giftmall можна застосовувати не лише при замовленні товарів, але й послуг або вражень. Тому такий подарок на Миколая хлопцеві немає жодних обмежень: вікових, професійних, стильових.

Цікаво, що дизайнери заздалегідь подбали про візуал. Картка гарно оформлена. Тому її можна подарувати як самостійний елемент або вкласти в конверт, який стане логічним продовженням дизайнерського задуму.

Найкращі ідеї подарунків хлопцю на Святого Миколая

З екзотичним подарунком легко можна помилитися. Наприклад, коханому не сподобається різдвяний принт на його новому светрі. Застилізувати таку річ в повсякденному образі справді дуже важко. Отож краще рішення — класика, яка стане гарним подарком на Миколая хлопцеві. Якщо ідей немає, загляньте до цього списку класних презентів:

  1. Духи.

  2. Косметика для догляду.

  3. Шкіряний аксесуар.

  4. Спортивний одяг.

  5. Кросівки.

  6. Книга.

  7. Настільна гра.

  8. Солодощі.

  9. Алкоголь.

  10. Фляга.

  11. Термочашка.

  12. Канцелярія.

  13. Аксесуари для авто.

  14. Декор для дому.

  15. Електроніка.

Взимку варто зосередитися на магазинах з товарами для дому. Там знайдеться все: від потрібних у побуті речей (склянки, тарілки, кухонний інвентар) до святкового декору. Саме остання категорія стане гарним подарунком на Миколая коханому. Шукайте все це в:

  • Епіцентр;

  • JYSK;

  • Orner;

  • ZELENA;

  • HIS;

  • WOOD MOOD.

Також гарний варіант — класичний одяг або спортивний костюм, якщо хлопець активно займається спортом. Одяг вибирайте залежно від стилю життя: тепле худі — для любителів спорт-шику, красива сорочка — для активних бізнесменів. Оскільки вгадати з розміром може бути важко, краще зосередитися на сертифікатах в:

  • Jack Wolfskin;

  • ZAVOD;

  • Decathlon;

  • Seven Mountains.

Зрозуміло, що подарувати хлопцеві на Миколая також можна канцелярію і шкіряні аксесуари. Людині, котра постійно щось забуває, згодиться великий планер, креативному художнику — скетчбук. Впливовому босу — ручка з іменним гравіюванням. Універсальним презентом стане гаманець або портмоне. Також завжди потрібен додатковий рюкзак або дорожня сумка. Такі речі продаються в:

  • Sammy Icon;

  • 5000 Miles;

  • Blanknote;

  • Calvin Klein.

Головне — не відкладати підготовку до свята на безвік. Так вдасться відшукати справді гарний подарунок.

Оригінальні подарунки коханому на Миколая

Оригінальний подарунок на Миколая хлопцю вимагає ретельної підготовки. Та переваг в нього ще більше: море позитивних емоцій, вау-ефект. До таких презентів варто віднести:

  1. Санітайзер для електроніки. На жаль, поки що смартфон або планшет ще не навчився самостійно вбивати бактерії. Розробники давно розв’язали цю проблему, вирішивши зробити санітайзер для телефонів.

  2. Настільний бейсбол. Так само як і футбол, тільки трохи цікавіше. Аби зануритися у світ американського футболу, достатньо розпакувати настільну гру й організувати команду з рідних або друзів.

  3. Сейф-куб. Гарне поєднання практики й логіки. Перш ніж покласти цінні папери або гроші всередину, сейф-куб доведеться скласти. Такий подарунок хлопцю на Миколая точно запам’ятається.

  4. Праксиноскоп. Надзвичайно оригінальний сюрприз, який підійде творчому професіоналу. Цей пристрій розробив француз, Еміль Рено. Він дає змогу в домашніх умовах створювати невеликі мультиплікаційні роботи. Чому б не перетворити один з зимових вечорів на справжню казку?

Оригінальний сюрприз — це не завжди тільки про креативні речі. Зважайте на естетичну складову, навіть якщо здається, що чоловіки ставляться до красивої обгортки байдуже. Пригадайте, скільки радісних емоцій вдалося пережити в дитинстві в очікуванні Святого Миколая. Як тільки на горизонті з’являлися строкаті коробки, серце ставало битися дедалі частіше. Тож подарки на Миколая для хлопця обов’язково варто гарно запакувати. Як і доповнити вітальною листівкою, яку також можна знайти на Giftmall.

Вибирайте святковий дизайн, а позаду залишиться місце для теплих слів. Доповніть листівку спільним фото, зробленим минулої зими.

Емоційні подарунки коханому на Святого Миколая

Ну і якщо набридли стереотипні матеріальні подарунки, чому б не потішити близьку людину позитивними емоціями? Існує чимало сертифікатів на враження, якими можна скористатися взимку. Наприклад:

  1. Похід в кіно. Гарна відповідь на питання, що подарувати хлопцю на Миколая. Багато запашного попкорну, смачної кока-коли й весела різдвяна комедія. Таке свято точно залишиться в пам’яті.

  2. Картинг. Любителю активного екстремального водіння сподобається така активність. Аби не ризикувати життям і не дрифтувати льодовою ареною, відправляйтеся в закритий ТРЦ.

  3. Скеледром. Новачкам влитися в цю активність допоможе досвідчений тренер. Для професіоналів це не тільки відпочинок, а й можливість підтримувати гарну фізичну форму.

  4. Масаж для двох. Такий подарунок хлопцю на Миколая демонструє турботу й любов. Особливо, якщо напередодні довгоочікуваних свят довелося закрити багато робочих хвостів.

  5. Квест-кімната. Підійде поціновувачу головоломок і складних загадок. Можна вибрати святкову тематику.

Також можна зосередитися на практичних сертифікатах, котрі можна розділити вдвох. Або ж вибрати щось таке, що допоможе самовдосконаленню й саморозвитку. Йдеться про:

  1. Онлайн-курс. Цікаві навчальні програми пропонують ІТ-компанії. Якщо коханий мріє спробувати себе в найпопулярнішій професії або опанувати нові навички, то різдвяні канікули — вдалий момент.

  2. Майстер-клас. Живопис алкогольними фарбами, гончарство або створення ялинкових прикрас — проведіть час разом у компанії професіоналів своєї справи. Майстер-клас дає змогу не лише сформувати нові вміння, але й познайомитися з цікавими людьми.

  3. Візит до артмайстерні. Ще більше варіантів приємного проведення часу, які розкриють нові сторони особистості. Такий подарунок на Миколая коханому максимально персоналізований.

  4. Візит до тиру. Здається, скоро тримати зброю в руках навчиться кожен чоловік. До того ж візит до тиру — гарний антистрес.

  5. Школа танців. Активність, котра зближує. Якщо хлопець не проти навчатися танців, чому б не спробувати?

Отже, варіантів вистачає. Достатньо проаналізувати стиль життя коханого, його вподобання й ставлення до професії, аби відшукати вдалий презент.

Що подарувати татові на День батька: практичні презенти й оригінальні рішення
Що подарувати татові на День батька: практичні презенти й оригінальні рішення 09.10.2022
Що подарувати коханій дівчині на Святого Миколая: практичні ідеї й оригінальні рішення 09.10.2022
Що подарувати коханій дівчині на Святого Миколая: практичні ідеї й оригінальні рішення
Користуючись нашим веб-сайтом, ви надаєте згоду на використання файлів cookie а також на обробку ваших персональних даних. Щоб дізнатися більше, перегляньте нашу політику конфіденційності.

Зверніть увагу!

Помилка відправки даних
Дякуємо за відгук. Ми опублікуємо його після модерації
Сертифікат

Дію виконано

Ви пітвердили, що отримали сертифікати. Дякуємо, що сповістили нас.
Успіх!
Ви зареєструвалися на нашому сайті.
Щось пішло не так...
Під час реєстрації виникла помика.
Будь-ласка, спробуйте знову.
Як скористатися картою giftmall?