Економія 50% на оподаткуванні: Як подарункові сертифікати допомагають зменшити витрати

Оплата податків – завжди велике навантаження для будь-якої компанії. І прагнення знизити його – цілком зрозуміле і логічне. Заощадити на оподаткуванні допомагає використання подарункових сертифікатів, що видаються у якості премії та подарунків співробітникам. Як це працює?

Зміст

Що таке подарунковий сертифікат

Карти на певну суму або товар/послугу стають все більш популярним рішенням при виборі подарунків для персоналу в багатьох європейських компаніях. Такий варіант преміювання активно розвивається в Австрії, Німеччині, Швейцарії, Польщі, Іспанії, Бельгії. Річ у тому, що подарункові сертифікати не обкладаються податком і не приносять підприємству додаткових витрат. Подарунковий сертифікат являє собою картку на певну грошову суму або надає одержувачу право безкоштовно скористатися якоюсь послугою або отримати певний товар. Простими словами – картку можна обміняти на товар, ціна якого дорівнює грошовому еквіваленту самого сертифіката. Такі карти випускають багато великих компаній, що працюють у широкому діапазоні сфер діяльності. Сертифікат може давати право на придбання продуктів харчування, одягу, косметики. Попитом користуються сертифікати на відвідування СПА-салонів, кінотеатрів, подорожі, розважальні заходи та ін.

Як за допомогою подарункового сертифіката знизити податкові витрати

Відсутність необхідності сплачувати податок під час купівлі сертифіката стала однією з основних причин зростання їх популярності. Компанія може придбати невизначену кількість подарункових карток для своїх співробітників і при цьому не нести зайвих витрат у вигляді сплати податків. Керівництво виплачує премії без податків – це вигідно для бізнесу та приємно для персоналу!

Ще один плюс – від податків звільняються й одержувачі подарунків. Співробітник, який отримав як премію подарунковий сертифікат, не буде наприкінці податкового року сплачувати податок на прибуток, еквівалент якого отримав у вигляді картки. Безподаткові подарунки – це вигідно і компанії, і персоналу.

Протягом року компанія неодноразово преміює свій персонал. Це популярне рішення спрямоване на підвищення мотивації та продуктивності роботи працівників. Подарунки можуть бути приурочені до певних дат (Різдво, Великдень, День подяки тощо) або служити приємним бонусом для нових співробітників або тих працівників, які продемонстрували високі результати роботи. Чим більший штат компанії – тим більше подарунків. Чим вищі витрати на них – тим більшим має бути податок. Але не у випадку з подарунковими сертифікатами, які піддаються нульовому оподаткуванню.

Усі суми, витрачені для придбання подарункових сертифікатів, розглядаються як податкові витрати або додаткова користь для компанії. Відповідно до податкового законодавства багатьох країн такі витрати не піддаються оподаткуванню. Ви купуєте сертифікати, даруєте їх співробітникам та не сплачуєте податок! Таким чином, вдається знизити загальне податкове навантаження на компанію до 50%.

Сертифікати як подарунок чи премія добре сприймаються і співробітниками. Такі презенти дають можливість скоротити витрати на придбання необхідних товарів чи послуг, цікаво та корисно провести час разом. Багато компаній воліють дарувати персоналу корпоративні подарунки – сертифікати, які можна використовувати для спільного проведення часу персоналом, що позитивно позначається на взаємодії всередині команди та підвищує продуктивність її роботи.

Подарунки та премії – найкращий спосіб мотивації персоналу. Ви отримуєте вигоду від покращеної роботи співробітників, при цьому не втрачаєте гроші на сплаті податків. Абсолютна вигода!

Корпоративний Маркетинг: Використання подарункових сертифікатів для підвищення лояльності клієнтів
Корпоративний Маркетинг: Використання подарункових сертифікатів для підвищення лояльності клієнтів 01.12.2023
Великі заощадження: Як впровадження подарункових сертифікатів може зменшити податковий тиск для підприємства 29.11.2023
Великі заощадження: Як впровадження подарункових сертифікатів може зменшити податковий тиск для підприємства
Користуючись нашим веб-сайтом, ви надаєте згоду на використання файлів cookie а також на обробку ваших персональних даних. Щоб дізнатися більше, перегляньте нашу політику конфіденційності.

Зверніть увагу!

Помилка відправки даних
Дякуємо за відгук. Ми опублікуємо його після модерації
Сертифікат

Дію виконано

Ви пітвердили, що отримали сертифікати. Дякуємо, що сповістили нас.
Успіх!
Ви зареєструвалися на нашому сайті.
Щось пішло не так...
Під час реєстрації виникла помика.
Будь-ласка, спробуйте знову.
Як скористатися картою giftmall?