Привітання Куму з Днем Народження

Куми – один із найближчих видів спорідненості. Хто може бути ближчим із друзів, ніж кум? У хрещені дитині обирають тільки ту людину, якій можна повністю довіряти, з якою завжди цікаво, яка не підведе. Природно, що у день народження такій людині хочеться зробити найкраще вітання. Це може бути побажання куму від куми або кума, написане в прозі і уособлює все те, що ви хочете побажати близькій людині.

Відносини з кумами найчастіше складаються дуже близькі. І в таких випадках гарне привітання – це прикольне привітання прозою, яке здатне викликати посмішку, розсмішити, але водночас – вразити. Таке привітання можна зробити по-різному:

  • сказати особисто під час зустрічі, доповнивши подарунком чи щирими обіймами;
  • відправити в смс або повідомленням у месенджері - найкращий спосіб, якщо ви далеко один від одного;
  • написати у вигляді Сторіс у соціальних мережах, доповнивши їм фото чи прикольну картинку.

Сучасне привітання з днем народження куму не повинно бути банальним та містити кліше. Якщо ви не знаєте, як найкраще привітати вашого чоловіка – почитайте наші приклади побажань. Можливо, серед них знайдеться саме те привітання з днем народження кумові, яке сподобається вам та підійде під характер та звички винуватця урочистості.

Яким має бути вітання? Коротким, ємним, що містить конкретні думки (чоловіки не люблять думок, що "розтікаються по дереву”). У ньому повинна бути частка іронії, жарти, приколу. Не варто складати занадто серйозні і душевні побажання - це нудно. Виявіть свою фантазію і придумайте такі пропозиції прозою, які запам'ятаються одержувачу на все життя, а як основа – використовуйте наші приклади.

Зміст

Прикольні привітання з Днем Народження кумові

Як найкраще привітати кума прозою? Обирайте побажання, які найбільш точно відповідають характеру вашого родича. Можливо, він полюбляє гострі жарти, можливо – йому до вподоби анекдоти чи прислів’я. Ми зібрали на сайті 10 найкращих прикольних побажань, які сміливо можна віднести до категорії “гарне привітання куму від куми”.

  • Ти – не тільки мій кум, а й справжній друг. З тобою завжди весело, і у скрутні моменти можна розраховувати на твою підтримку. Тож не втрачає силу і вагу – мене витримати може не кожен, але я в тебе вірю. Ти той, хто робить життя цікавішим і світлішим. Наче ліхтар на лобі ти завжди світиш мені і допомагаєш йти вперед без перешкод. З твоїм днем, найкращий куме. 
  • Нехай цей рік буде тобі роком нових досягнень та яскравих моментів. Нехай щастя та успіх супроводжують тебе у всьому, що ти думаєш і робиш. Нехай твоє життя буде сповнене яскравих барв, і нехай щодня дарує нові дивовижні можливості. Але пам’ятай, хто це все тобі побажав і не забудь прийти з подарунками. З днем народження, старий друже.
  • Вітаю тебе з днем ​​народження! Нехай ця дата принесе ще яскравіші та щасливіші роки у твоєму житті! Нам з тобою завжди весело, а буде ще цікавіше, адже як вино ми стаємо лише багатшими з роками. Наше багатство – дружба і довіра. Нехай вони не переводяться в твоєму житті.
  • Бути хорошим кумом - навичка, що виробляється роками. Сьогодні, у день нового року твого життя, ти прокачав її на ще один рівень. Так що твоєї суперсили стало ще більше, застосовувати її ти зможеш у будь-який момент та у будь-якому місці. Бажаю тобі ще багато днів народжень відзначати з нами, розпочинати цей день з прочитання моїх невмілих привітань та знати – ти не один. З днюхою, найкраща моя людина.
  • Найкращі привітання – щирі привітання. Я з тобою завжди чесний і відвертий. Тож слухай. Бажаю тобі купу веселощів – щоб в ній копирсатися, хмару здоров’я, що буде тебе постійно поливати дощем, добрих заздрощів, бо в тебе все найкраще, а цього всі хочуть (а побажав я тільки тобі). Так що все в тебе буде. А якщо ні – я ще побажаю і вже точно здійсниться. Будь здоровий, з днем народження.
  • З днем народження, куме. Ти знаєш, як сильно я тебе ціную. Ти завжди був і будеш для мене авторитетом. А авторитети – вони які? Все вірно – сильні, вольові, надійні, кремезні душою. Бажаю тобі великих здобутків і славних перемог. Ди вартий всіх нагород, які може тільки придумати світ. 
  • Кожен рік, в цей день, ми зустрічаємося для того, щоб добре побалакати, смачно поїсти, весело випити чарку, попліткувати та помріяти. І з кожним роком цей день для нас стає все більш довгим і цікавим. Ти ж знаєш, що смачно їсти і весело пити я полюбляю саме з тобою. Тож бажаю тобі, щоб таких років у нашому житті було ще якнайменш 100. А там подивимося – чи варто продовжувати в тому ж русі, чи треба вже змінити плани на майбутнє. З днем народження, куме. 
  • В цей день хочу побажати щастя – нехай проблеми втікають від тебе, як від прокаженого. Зичу здоров’я – нехай хвороби злякаються твоєї сили і підуть деінде. Бажаю вогню – у житті, у коханні, у роботі. Палай, здійснюй мрії, йди вгору. Саме звідти можна побачити подальшу дорогу життя якнайкраще. 
  • Куме, я тебе люблю, як самого себе. Тож побажаю те, що хотів би мати сам, але в цей день готовий віддати всі мрії тобі. По-перше – багато грошей. По-друге – кохання до нестями. Не забудь про хату – нехай вона буде повна радості і щастя. Хай в твоєму холодильнику завжди буде щось смачненьке, а на серці – тепленьке. 
  • З днем народження, куме. Цей день я чекаю більше, ніж своє власне свято. Бо ж саме сьогодні я можу щиро привітати людину, яка стала незамінною частиною моєї сім’ї. Бажаю тобі щастя купу, грошей нескінченно, кохання до нестями, діточок слухняних та кумасиків гарних. Будемо жити, а як – ти загадаєш сам.
Як світові підприємства використовують подарункові сертифікати для підтримки та мотивації співробітників
Як світові підприємства використовують подарункові сертифікати для підтримки та мотивації співробітників 24.11.2023
Синові зворушливі привітання з Днем Народження 26.10.2023
Синові зворушливі привітання з Днем Народження
Привітання з Днем народження жінці
23.10.2023
Привітання з Днем народження Мужчині
24.10.2023
Привітання з Днем народження Кумі
26.10.2023
Користуючись нашим веб-сайтом, ви надаєте згоду на використання файлів cookie а також на обробку ваших персональних даних. Щоб дізнатися більше, перегляньте нашу політику конфіденційності.

Зверніть увагу!

Помилка відправки даних
Дякуємо за відгук. Ми опублікуємо його після модерації
Сертифікат

Дію виконано

Ви пітвердили, що отримали сертифікати. Дякуємо, що сповістили нас.
Успіх!
Ви зареєструвалися на нашому сайті.
Щось пішло не так...
Під час реєстрації виникла помика.
Будь-ласка, спробуйте знову.
Як скористатися картою giftmall?