Як зробити приємно батькам на Новий рік: найкращі ідеї подарунків

Новий рік — родинне свято. Батьки завжди намагаються потішити своїх дітей, навіть якщо вони вже дорослі, корисними презентами в строкатих коробках. Пам’ятаєте, скільки радості приносить саме розглядання подарункового паперу з новорічним принтом? Тож якщо у 2023 році плануєте провести це свято з рідними, заздалегідь починайте шукати вдалий подарунок для батьків.

Відразу застережемо: батьки прожили чимало років. І, швидше за все, отримали купу подарунків. Тому не варто навіть дивитися в сторону китайських сувенірів задля галочки. Вони лише припадатимуть пилом у найнепомітнішому місці в будинку. Те ж саме стосується презентів, пов’язаних з прикметами й забобонами. Тому краще віддати перевагу корисним речам або подарунковим сертифікатам. Останній може стосуватися не лише купівлі певних товарів, але й отримання послуг або вражень. Ідеальний варіант для батьків — парні враження або товар, яким можна користуватися спільно.

Якщо не хочеться обмежувати близьких людей, розгляньте варіант універсальної подарункової карти Giftmall. Вона поєднує в собі різні категорії сертифікатів і відкриває доступ до всіх товарів і активностей, представлених на сайті. Можливо, батьки мають спільну заповітну мрію, про яку не поспішають розповідати дітям? Впевнені, що картка допоможе її втілити в життя.

Зміст

Найкращі ідеї подарунків батькам на Новий рік

Подарунки батькам не обов’язково повинні бути дорогими. Згодиться навіть картина з морським побережжям, якщо батьки провели на ньому першу спільну відпустку й з радістю пригадують ці моменти. Тож пропонуємо кілька корисних і перевірених ідей, котрі точно сподобаються:

  1. Електрогриль.

  2. Заварник для чаю.

  3. Кавоварка.

  4. Форми для випікання печива.

  5. Парні шкіряні аксесуари.

  6. Чашки, котрі змінюють колір.

  7. Плед з новорічним принтом.

  8. Настільна гра.

  9. Фотокнига.

  10. Смачні делікатеси (мед, горіхи, сухофрукти).

  11. Печиво з передбаченнями.

  12. Елітний алкоголь.

  13. Набір аромасвічок для дому.

  14. Крісло-гойдалка.

  15. Аромалампа з ефірними оліями.

  16. Флораріум.

  17. Столик для сніданку в ліжку.

  18. Гірлянда.

  19. Грибна ферма.

  20. Електричний камін.

У пошуках відповіді на запитання, що подарувати рідним на Новий рік, першими в списку з’являються товари для дому. Важливо, аби батьки могли скористатися подарунком вдвох. Тож якщо батько віддає перевагу ромашковому чаю, а не каві вранці, то краще купити заварник. Також підійде все тепле, м’яке й практичне: крісло-гойдалка, плед з підігрівом, аромадифузор або набір свічок. Подібні товари дозволяє отримати сертифікат в:

Сподобаються батькам і різні новорічні дрібниці. Прикрасити дім до свята можна за допомогою гірлянд, авторських ялинкових прикрас. Також можна організувати батькам спільне дозвілля. З цим допоможе набір екзотичних фруктів, святковий бокс з медом, горіхами й сухофруктами, вино й глінтвейн. Шукайте все це в:

Подарунки рідним на Новий рік повинні бути корисними. Наприклад, робот-пилосос полегшить прибирання в домі. Настільна гра — зробить посиденьки з родичами й друзями веселішими. Електричний камін або грілка допоможе зігрітися й створити неповторну атмосферу. Як щодо найкориснішого подарунка — грибної ферми? Набори для самостійного вирощування трав і грибів представлені в:

Якщо мама полюбляє куховарити, а батько обожнює імбирне печиво, то гарним подарунком стане набір формочок для випікання. Згодяться прихватки, фартух, кухонне приладдя. Організувати святковий сніданок в ліжку дозволить спеціальний столик. Все для кухні купуйте з сертифікатом до:

  • Posudmeister;

  • Епіцентр;

  • BergHOFF.

Оригінальні подарунки батькам на Новий рік

Підібрати оригінальні подарунки батькам не так вже й легко. Чим здивувати людей, котрі кожного року відвідують десятки магазинів у пошуках ідеальних презентів для своїх дітей? Проте не варто відразу засмучуватися. Оригінальність — це не завжди синонім гумору й дивних речей. Можливо, батькам згодяться іригатори? Серед не менш цікавих ідей:

  1. Програвач для вінілових пластинок. Він стане не лише гарним доповненням романтичних вечорів, але й вдало впишеться в інтер’єр. 

  2. Проєктор. Гарна альтернатива звичайному телевізору. Батьки матимуть змогу переглядати фільми, серіали, улюблені телепередачі на великому екрані. До того ж проєктор допоможе організувати перегляд старого-доброго різдвяного кіно.

  3. Цифрова метеостанція. Настрій і самопочуття деяких людей сильно залежить від погоди за вікном. Якщо батьки належать до таких — то цифрова візуалізація основних погодних параметрів стане гарним і корисним презентом.

Не забувайте про святкове пакування. Подарунки рідним на Новий рік повинні бути не лише корисними, але й красивими. Саме в цьому полягає їх оригінальність. Сертифікат покладіть до строкатої коробки й залиште під ялинкою або вручіть безпосередньо в руки під бій курантів. Подарунок загорніть у яскравий папір з новорічним принтом. Додайте вітальну листівку з сімейною світлиною й теплими побажаннями.

Універсальний подарунок батькам на Новий рік

Якщо прагнете дати батькам максимальний простір для реалізації своїх фантазій, віддайте пальму першості універсальній подарунковій карті Giftmall. Вона може мати фізичний формат (пластикова картка) або електронний. У такому випадку сертифікат надійде електронною поштою, SMS-повідомлення або в месенджер (Telegram або Viber). Головна перевага такого сюрпризу полягає в тому, що він діє 60 місяців. Тож батьки матимуть вдосталь часу, аби вибрати потрібний товар або цікавий захід.

Звичайно, серед подарунків для батьків на Новий рік можуть бути й гроші. Проте визнайте, що такий презент їм часто некомфортно приймати навіть на День народження. Що вже говорити про Новий рік. Сертифікат — свідчення того, що діти дійсно хотіли знайти вдалу альтернативу.

Ще одна перевага універсальної карти Giftmall — номінал від 200 грн до 50 000 грн. Тож можна вибрати комфортну для себе суму.

Ну і, звичайно ж, важливо те, що такий сертифікат відкриває доступ до всіх товарів і послуг, заявлених на сайті. Подарувати квитки в кіно — одна справа. Дозволити батькам самим спланувати своє дозвілля — зовсім інша.

Емоційні подарунки батькам на Новий рік

Впродовж року людям набридає одноманітність. Не вистачає нових вражень, особливо якщо левову частину вільного часу займає робота, хатні справи. Тож Новий рік — гарна нагода потішити близьких приємними враженнями. Тож пропонуємо кілька емоційних подарунків для батьків на Новий рік, розрахованих на спільне використання

  1. Відпочинок в апарт-готелі. Що може бути кращим за спільну поїздку в інше місто? Апарт-готель пропонує комфортне розміщення з харчуванням. Вибирайте місце, де передбачені SPA-процедури, сауна, чан. Найкраще для зимової відпустки підійде гірська місцевість.

  2. Кінна прогулянка за містом. Така активність сподобається романтичним людям. Насолодитися чистим повітрям і мальовничими пейзажами, поспілкуватися з конями й покататися вдвох — гарна ідея, коли набридає одноманітність вдома.

  3. Парний масаж. Батькам особливо важливо допомагати розслаблятися. Часто вони дбають за дітей, але зовсім забувають про себе. Один сеанс масажу допоможе зняти напругу, кілька — покращити загальне самопочуття, зменшити біль в спині.

  4. Квиток в кіно, театр, на концерт. Перед Новим роком афіші рясніють тематичними подіями. Сходити до кінотеатру можна всією сім’єю. Тоді вибирайте сімейну комедію або старе-добре кіно. 

  5. Вечеря в ресторані. Нехай мама відпочине від приготування їжі й насолоджується разом з батьком приємною атмосферою і живою музикою в одному з локальних ресторанів.

  6. Майстер-клас. Трохи складніший варіант. Важливо, аби заняття сподобалося обидвом батькам. Можливо, їм захочеться трохи потанцювати? Навчитися пекти печиво? Також можна організувати майстер-клас з живопису або створення ялинкових прикрас.

Гарним подарунком для батьків на Новий рік стане прогулянка рідним містом в компанії досвідченого екскурсовода. Повірте, навіть проживши в місті десятки років, батьки точно дізнаються щось нове.

Представлені ідеї перевірених сюрпризів допоможуть організувати незабутні різдвяні канікули й потішити батьків, так само як вони робили це в дитинстві. Розширюйте свої горизонти й не дивіться в сторону стандартних сувенірів, якщо хочете перетворити свято на справжню різдвяну казку!

Ідеї подарунків мамі на Новий рік: як вразити близьку людину
Ідеї подарунків мамі на Новий рік: як вразити близьку людину 14.08.2022
Підвішені сертифікати 05.08.2022
Підвішені сертифікати
Користуючись нашим веб-сайтом, ви надаєте згоду на використання файлів cookie а також на обробку ваших персональних даних. Щоб дізнатися більше, перегляньте нашу політику конфіденційності.

Зверніть увагу!

Помилка відправки даних
Дякуємо за відгук. Ми опублікуємо його після модерації
Сертифікат

Дію виконано

Ви пітвердили, що отримали сертифікати. Дякуємо, що сповістили нас.
Успіх!
Ви зареєструвалися на нашому сайті.
Щось пішло не так...
Під час реєстрації виникла помика.
Будь-ласка, спробуйте знову.
Як скористатися картою giftmall?