Ідеї подарунків мамі на Новий рік: як вразити близьку людину

Новий рік — свято, коли хочеться потішити всіх рідних і близьких. Мама — людина, котра ніколи не залишає своїх дітей без яскравих подарунків під різдвяною ялинкою. Тож виникає питання: що подарувати мамі на Новий рік, аби віддячити їй за багаторічні старання. Полиці всіх крамниць у місті наповнюються сніговими кулями й іншими китайськими сувенірами. Інтернет-магазини пропонують приємні знижки й додаткові бонуси. Тож як не загубитися в цьому різноманітті святкових презентів і знайти дійсно гідний варіант?

Розпочинайте підготовку до святкування Нового року заздалегідь. Краще відразу відмовитися від китайських сувенірів. Мама — людина, котра віддає перевагу корисним і практичним сюрпризам. Тож символ 2023 року або снігова куля з Санта-Клаусом просто стоятимуть на полиці й не принесуть жодних емоцій.

Якщо немає ідей — зробіть вибір на користь подарункових сертифікатів. Їх можна використати після свята. До того ж подарунковий сертифікат може покривати не лише купівлю товарів, але й отримання послуг або певних вражень. Якщо хочеться ще більше розширити діапазон можливостей для матері — купуйте універсальну подарункову карту Giftmall. Ну і не забувайте про емоції, які можна розділити всією сім’єю й сповна зануритися в атмосферу різдвяних свят.

Зміст

Ідеї подарунків для мами на Новий рік

Здається, що вгодити з подарунком на Новий рік мамі просто й легко. Адже це близька людина, тож про її інтереси й уподобання все відомо. Та все змінюється, тож часто діти, котрі живуть на відстані, навіть не здогадуються, що їх мама більше не любить куховарити, як у дитинстві, або віднедавна активно займається спортом. Тому пропонуємо кілька ідей подарунків мамі на Новий рік, які точно їй сподобаються:

  1. Соляна лампа.

  2. Смачні делікатеси (мед, шоколад, фруктовий бокс).

  3. Набір для самостійного приготування глінтвейну.

  4. Степпер для дому.

  5. Фітнес-браслет.

  6. Смарт-годинник.

  7. Плед з новорічним принтом.

  8. Чайник для заварювання чаю.

  9. Кавоварка.

  10. Теплий халат.

  11. Домашній костюм.

  12. Браслет з намистинами.

  13. Сервіз.

  14. Іменний гаманець.

  15. Шкіряні рукавички.

  16. Набір екзотичних спецій.

  17. Стайлер для волосся.

  18. Аромадифузор.

Розпочинайте з класичних подарунків мамі на Новий рік. Нехай сюрпризом стане ювелірна прикраса. Наприклад, золотий браслет з кількома тематичними намистинами. Згодом мама зможе доповнювати колекцію й створювати персональні композиції. Подібні можна знайти в інтернет-магазині Pandora. Також гарний варіант — різноманітні шкіряні аксесуари: гаманець, рукавички, тримач для карток. Якщо хочете зробити такий подарунок, вибирайте сертифікат до:

  • Parfois;

  • Blackwood;

  • Blanknote;

  • The Wings.

Якщо мама має певне хобі, то нехай весь вільний час на різдвяних канікулах посвятить саме йому. Гарним презентом стане картина за номерами, товари для рукоділля, алмазна мозаїка. З вибором допоможе сертифікат в одну з крамниць:

  • Monpacie;

  • Orner;

  • Деко;

  • ZELENA.

Спортивній мамі підійде інвентар для домашніх занять, наприклад, степпер. Також можна розглядати портативну електроніку, котра допомагає відстежувати ефективність тренування. Різноманітні фітнес-трекери й смарт-годинники шукайте в:

  • Ельдорадо;

  • Comfy;

  • Mi Store.

Подарунком на Новий рік для мами може стати щось, що допоможе створити святкову атмосферу й додати затишку. Наприклад, гарний заварник або сервіз для чайної церемонії, аромадифузор з зимовим ароматом (хвоя, кориця, ваніль). Шукайте подібні товари в:

  • JYSK;

  • BergHOFF;

  • Aroma Buro;

  • Posudmeister.

Ну і куди ж без смачного доповнення. Підберіть святковий фруктовий бокс в Ашані або пляшку вина для теплої вечері в OKwine чи GOOD WINE.

Оригінальні подарунки мамі на Новий рік

Якщо мама має гарне почуття гумору або обожнює авторські вироби, розгляньте кілька варіантів оригінальних подарунків. Наприклад:

  1. Стильний чохол для смартфона. Він може мати новорічний принт або повністю виконуватися з дерева. 

  2. Сенсорні рукавички. З таким аксесуаром мама матиме змогу відповідати на SMS навіть на вулиці.

  3. Набір столового посуду, котрий реагує на температурні зміни. Він матиме ефектний вигляд на святковому столі.

  4. Ялинкові прикраси. Найкращий варіант — виготовлені власноруч. Якщо матір любить вишивати, подаруйте їй набір для створення прикрас для ялинки.

  5. Портативна грілка. Корисний подарунок для холодних зимових вечорів. Особливо, якщо мама часто мерзне.

Ну і не забувайте: подарунок на Новий рік для мами повинен мати інтригу. Йдеться про святкове пакування. Згадайте, скільки радості в дитинстві приносило саме розпаковування презентів. Тож навіть звичайний сертифікат варто покласти до коробки з бантиком, а подарунок — загорнути в папір з новорічними оленями. Додайте вітальну листівку. Підпишіть її власноруч. Можливо, вкладіть сімейне фото.

Універсальний подарунок мамі на Новий рік

Подарунковий сертифікат дозволяє реалізувати мрії мами. Навіть якщо вона про них не розповідає. Якщо не хочеться обмежувати близьку людину, зверніть увагу на універсальну подарункову карту Giftmall. Вона може бути фізичною, тобто виконаною з пластику, або електронною. Електронна відправляється поштою або надходить до месенджеру (Telegram або Viber). Також можна доставити сертифікат SMS-повідомленням.

Зрозуміти, наскільки це крутий подарунок мамі на Новий рік, допоможе згадка про дитинство. Пам’ятаєте, як тішилися, коли батьки дозволяли вибрати будь-яке морозиво або іграшку в дитинстві? Так само в цьому випадку світлофор подарунків перемикається з червоного на зелений.

Універсальна подарункова карта Giftmall складається з самого сертифіката й листівки, до якої вкладається. Всередині — унікальний штрих-код. Ключова перевага такого сюрпризу — термін дії до 60 місяців. Тож не доведеться поспішати з вибором подарунка. Його можна буде добре обдумати й зважити.

Залишається тільки вибрати номінал. Погодьтеся: дарувати гроші в конверті не зручно навіть на День народження, що й говорити про Новий рік. Сертифікат з певним номіналом має не такий «дикий» вигляд. Сума карти варіюється в межах від 200 до 50 000 грн. Тож вдасться зробити приємний сюрприз не за всі гроші. Якщо номінал менший, то різницю можна доплатити. Більший — скористатися залишком коштів наступного разу. Зазвичай класичний сертифікат анульовується, навіть якщо його частина залишається не використаною.

Універсальна карта Giftmall — це про слідування бажанням матері, а не власним ідеям. Так не доведеться нав’язувати свою думку й переконувати, що ще один сервіз — дуже потрібний. Такий подарунок на Новий рік мамі відкриває їй доступ до всіх магазинів і місць, представлених на сайті. Тож вона матиме змогу вибрати будь-що: від купівлі нового пилосмока до візиту в скеледром.

Емоційні подарунки мамі на Новий рік

Новорічні свята — гарна можливість відпочити й трохи розслабитися. Тож подарувати мамі можна не лише певну річ, але й враження. Зазвичай мами трохи скептично ставлять до всяких екстремальних розваг, тож віддайте перевагу класиці:

  1. Масаж. Такий вид релаксу допоможе розслабитися, зменшити негативний вплив стресу на організм. Пригадайте, скільки справ потрібно завершити, аби спокійно зустріти Новий рік.

  2. Візит до SPA-салону. Гарний варіант подарунка мамі на Новий рік. Масаж, догляд за обличчям і тілом — хіба можна уявити собі кращий презент для жінки?

  3. Візит до салону краси. Сертифікат на подібні враження краще дарувати заздалегідь. Можливо, мама захоче оновити зачіску перед Новим роком.

  4. Похід до кінотеатру. Можливість весело провести час з рідними. Перегляд мультфільму, старого кіно або довгоочікуваної прем’єри — нехай кожен вибирає сам.

  5. Майстер-клас. Коли набридло сидіти вдома, можна відправитися на практичний майстер-клас. Нехай тематика стосується свята: живопис, створення новорічних прикрас, приготування імбирного печива.

  6. Проходження курсу. Канікули — чудова можливість поглибити знання й отримати нові корисні навички. Сертифікат на проходження певного курсу сподобається активній мамі, котра постійно прагне саморозвитку.

  7. Прогулянка на конях. Насолодитися зимовими пейзажами й засніженим лісом ще й в компанії коней — чи не мрія?

Представлені ідеї подарунків мамі на Новий рік дозволять влаштувати незабутнє свято й зробити справді корисний презент близькій людині.

Що подарувати дівчині на Новий рік: найкращі ідеї для себе й душі
Що подарувати дівчині на Новий рік: найкращі ідеї для себе й душі 14.08.2022
Як зробити приємно батькам на Новий рік: найкращі ідеї подарунків 14.08.2022
Як зробити приємно батькам на Новий рік: найкращі ідеї подарунків
Користуючись нашим веб-сайтом, ви надаєте згоду на використання файлів cookie а також на обробку ваших персональних даних. Щоб дізнатися більше, перегляньте нашу політику конфіденційності.

Зверніть увагу!

Помилка відправки даних
Дякуємо за відгук. Ми опублікуємо його після модерації
Сертифікат

Дію виконано

Ви пітвердили, що отримали сертифікати. Дякуємо, що сповістили нас.
Успіх!
Ви зареєструвалися на нашому сайті.
Щось пішло не так...
Під час реєстрації виникла помика.
Будь-ласка, спробуйте знову.
Як скористатися картою giftmall?