Що подарувати коханій дівчині на Святого Миколая: практичні ідеї й оригінальні рішення

Традиція класти подарунки під подушку стосується дітей і їхніх батьків. Проте погодьтеся: відчути себе частиною зимової казки мріє й кожна дівчина. Тож пошук подарунків на Миколая дівчині — маст-хев в списку чоловічих справ. При цьому не варто навіть дивитися в сторону яскравих китайських сувенірів, які з’являються на полицях крамниць. Такий презент не транслює нічого корисного: ні поваги, ні любові, ні бажання приділити трохи часу, аби знайти цікавіший варіант. Тому краще зосередитися навколо подарункових сертифікатів і універсальної картки Giftmall. Остання стосується не лише купівлі товарів, але й отримання послуг.

 

Зміст

Універсальний подарунок дівчині на Миколая

Свято стрімко наближається, а вдалих ідей подарунка на Миколая дівчині так і не знайшлося? Сміливо замовляйте картку Giftmall. Вона має кілька очевидних переваг, якщо порівнювати зі стандартним сертифікатом:

  1. Можливість вибрати не лише товар або послугу, але й враження. Загалом — людина сама розпоряджається своїми подарунками. На сайті доступно понад мільйон товарів і послуг від перевірених партнерів. Це гарна альтернатива грошам у конверті.

  2. Тип. Для замовлення доступна як фізична картка, так і її електронний аналог. Перевага останнього в тому, що код активації можна отримати в месенджер (Viber або Telegram), SMS-повідомленням або на вказаний адрес електронної пошти. Тож вдасться потішити людину, котра з певних причин знаходиться на відстані.

  3. Номінал. Якнайкраще вписатися в заплановану суму дозволяє широкий діапазон доступного номіналу — від 200 до 50 000 грн. Що ще важливо, залишок коштів не анулюється після першої оплати. Тож ним можна скористатися наступного разу. Якщо товар виявився дорожчим, різницю доплатити надзвичайно просто.

Жінки довго вибирають. Така їхня природа, і про це так само потурбувався Giftmall. Строк дії картки — 60 місяців. Подарувати такий сертифікат можна без додаткових конвертів, оскільки сама карта має продуманий зовнішній вигляд. Вкладається до спеціального карткового холдера. Звичайно, можна вкласти її в конверт для кращого вау-ефекту. Тож такий подарунок коханій дівчині на Миколая однозначно сподобається і запам’ятається. Головне — розпочати підготовку заздалегідь, а не в останній момент.

Найкращі ідеї подарунків дівчині на Святого Миколая

День Святого Миколая — свято, наповнене казкою і теплими емоціями. Якщо зовсім немає ідей, що подарувати дівчині на Миколая, пропонуємо звернутися за допомогою до цього списку:

  1. Солодощі.

  2. Екзотичні фрукти.

  3. Вино.

  4. Набір для приготування глінтвейну.

  5. Декор для дому.

  6. Комікси.

  7. Різдвяна платівка.

  8. Теплий домашній одяг.

  9. Спортивний костюм.

  10. Косметика.

  11. Духи.

  12. Дрібна побутова техніка.

  13. Стайлер для волосся.

  14. Ланцюжок з кулоном.

  15. Сережки.

 

Завжди розпочинайте пошук подарунків дівчині на Миколая з магазинів з товарами для дому. Напередодні святкових днів вони наповнюються мерехтливими гірляндами, прикрасами ручної роботи. Там також знайдеться все для створення романтичної атмосфери: свічки, теплі пледи й декоративні подушки. Обов’язкова завітайте в таку крамницю самостійно або купіть сертифікат до:

  • Епіцентру;

  • JYSK;

  • HIS;

  • BergHOFF;

  • Orner;

  • Деко;

  • ZELENA.

Серце коханої ласунки розтане, якщо вручити їй кошик з екзотичними фруктами. Взимку на полицях Ашану, NOVUS, GOOD WINE з’являється чимало смачних і корисних подарунків на Миколая дівчині. Доповніть все це пляшкою вина або іншого напою з:

  • OKwine;

  • Sabotage;

  • WINETIME.

Не забувайте про її зовнішній вигляд. Наприклад, косметику й парфуми самому купувати не варто. Краще презентувати сертифікат в:

  • Piel Cosmetics;

  • Vitality’s;

  • Tink;

  • Joko Blend.

Різноманітні стайлери для волосся, як і інша корисна побутова техніка, знайдуться в Comfy, Ельдорадо, Mi Store. Важливо: не купуйте те, що будете використовувати вдвох. Зробіть максимально персоналізований подарунок на Миколая дівчині, як-от масажна подушка або електрична щітка для волосся.

Оригінальні подарунки коханій на Миколая

Оскільки чоловіки часто купують саме банальні дрібниці, то оригінальний подарунок на Миколая дівчині — все, що не входить до цього переліку. Насправді — то все жарти. Проте якщо хочеться відійти від стереотипних презентів, котрі даруєте кожного року, можна вибрати:

  1. М’яку іграшку. Так, у кожній з жінок живе маленька дівчинка, котра мріє отримати величезного плюшевого ведмедика. А як щодо новорічного оленя або м’якого ельфа?

  2. Набір для рукоділля. Наприклад, для вишивання ялинкових прикрас або плетіння з бісеру. Такий презент сподобається любительці проводити вільний час вдома.

  3. Вічнозелена рослина. Гарна альтернатива живим квітам. Придивіться саме до зимових рослин, як-от різдвяник (зігокактус).

Поціновувачці автентичних речей можна підібрати ексклюзивний плед або картину. Також підійде все, що стосується колекціонування: платівки, комікси, журнали тощо. Гарним подарком на Миколая дівчині стане диск зі старим-добрим фільмом, як-от «Сам удома».

Пам’ятайте, що оригінальність не обов’язково повинна проявлятися саме в презенті. Як щодо додаткових опцій, коробки й листівки? Пригадайте, як багато радості викликає розпаковування подарунків. А ще більше — їх очікування під подушкою. Підготуйте коробку, до якої вкладете презент. Якщо це сертифікат, то купіть окремий святковий конверт. Не забувайте про милі дрібниці, як-от листівка. Спереду може красуватися гарний новорічний олень, а позаду — приємні слова, написані власноруч. Доповніть їх світлиною, зробленою минулої зими або в інший пам’ятний момент.

Не менш вдалий подарунок дівчині на Миколая — приготований власними руками. Наприклад, романтична вечеря або гаряча ванна з ароматом ванілі й кориці. З таких моментів складається життя.

Емоційні подарунки коханій на Святого Миколая

Ну і звісно ж, найкращим презентом стане сертифікат на враження. Розглядайте як суто зимові розваги, так і класичні варіанти. Гарним подарунком коханій дівчині на Миколая, котра обожнює екстрим, стане:

  1. Картинг. Взимку можна відправитися до ТРЦ, аби зробити розвагу максимально безпечною.

  2. Скеледром. Новачкам може бути складно, але на допомогу прийде досвідчений інструктор. Як тільки кохана втягнеться, то відвідуватиме скеледром регулярно. Не тільки для отримання позитивних емоцій, але й для підтримання фізичної форми.

  3. Квест-кімната. Тільки набирає популярності в Україні. Відправитися назустріч складним загадкам і головоломкам можна вдвох або з компанією друзів. Вибирайте тематику, котра подобається близькій людині. Тоді подарунок на Миколая дівчині влучить в саме серденько.

  4. Політ в аеротрубі. Відчуття, як при стрибку з парашутом. Тільки набагато довше й з меншою шкодою для організму.

  5. Візит до тиру. Не зовсім традиційна активність для дівчини, проте доволі корисна. Окрім самої навички, дає змогу зменшити шкідливий вплив стресу.

Якщо не впевнені, що активність з цього переліку сподобається коханій, придивіться до традиційних сертифікатів:

  1. Похід в кіно. Що може бути краще, ніж гори попкорну й газованої води? Хіба оренда власного кінозалу.

  2. Масаж для двох. Допоможе розслабитися, особливо, якщо напередодні різдвяних канікул доводилося розв’язати чимало проблем.

  3. Майстер-клас. Малювання алкогольними чорнилами, класичний живопис або гончарство — насолодитися процесом створення речей власними руками можна наодинці або в компанії близької людини.

  4. Візит до артмайстерні. Ще більше варіантів активності. Вдасться зробити приємний подарунок на Миколая дівчині незалежно від уподобань.

  5. Практичний курс. Якщо в дівчини важка й напружена робота, їй згодиться курс, котрий вчить справлятися з негативними емоціями.

Оригінальним подарунком на Миколая дівчині стане квиток на концерт або в театр. Загалом — підійде все, що відповідає її цінностям і стилю життя.

Що подарувати хлопцеві на Миколая: від тематичних презентів до захопливих вражень
Що подарувати хлопцеві на Миколая: від тематичних презентів до захопливих вражень 09.10.2022
Що подарувати на День захисника України 13.09.2022
Що подарувати на День захисника України
Користуючись нашим веб-сайтом, ви надаєте згоду на використання файлів cookie а також на обробку ваших персональних даних. Щоб дізнатися більше, перегляньте нашу політику конфіденційності.

Зверніть увагу!

Помилка відправки даних
Дякуємо за відгук. Ми опублікуємо його після модерації
Сертифікат

Дію виконано

Ви пітвердили, що отримали сертифікати. Дякуємо, що сповістили нас.
Успіх!
Ви зареєструвалися на нашому сайті.
Щось пішло не так...
Під час реєстрації виникла помика.
Будь-ласка, спробуйте знову.
Як скористатися картою giftmall?