Чим вразити подругу на День народження: ТОП-15 найкращих ідей

День народження — особливе свято зі своєю неповторною атмосферою. Хтось віддає перевагу гучному святкуванню в ресторані в колі друзів. Інші — тихій сімейній вечері. Незмінним залишається лише одне: питання, що подарувати подрузі на День народження.

Ідеальний подарунок — той, який гармонійно поєднує в собі естетику, комфорт і користь. Купувати якийсь китайський сувенір або річ, яка зовсім не перегукується з мріями й вподобаннями подруги, — не найкраще рішення. Та й вгадати з сюрпризом, якщо іменинниця не розкриває потаємні бажання, складно.

Тож під час вибору подарунка для подруги важливо об’єднати всі ці критерії. Так, краще презентувати щось практичне й довговічне, а не просто красиву й милу дрібницю, навіть якщо вона вартує чималих грошей. Питання вартості подарунка теж важливе. Малознайомій товаришці може бути не зовсім приємно отримати дуже дорогий презент. Після вибору сюрпризу на свято варто подумати про те, як його вдало оформити й піднести. Можливо, варто подбати про красиву листівку або додаткову подарункову обгортку.

Поєднати все це в одному подарунку пропонує Giftmall. Достатньо замінити звичний стереотипний презент на сертифікат. Це може бути:

  1. Сертифікат на покупку товару або отримання послуги. Сотні компаній, інтернет-магазинів і офлайн-крамниць пропонують свої продукти й послуги, аби зробити свято близької людини по-справжньому особливим.

  2. Сертифікат на емоції. Активний відпочинок, романтична вечеря, масаж чи екстремальні пригоди — враження запам’ятовуються краще, ніж звичні подарунки.

  3. Універсальна подарункова карта Giftmall. Якщо зовсім не хочеться обмежувати близьку людину, то відкрийте їй доступ до всього різноманіття подарунків, активностей і незабутніх вражень.

Зміст

ТОП-15 найкращих подарунків для подруги на День народження

Знаємо, як важко знайти ідеальний подарунок. Тому пропонуємо список з 15 ідей для подарунка подрузі, котрі їй точно сподобаються:

  1. Косметика.

  2. Парфумерія.

  3. Ювелірні прикраси.

  4. Вина й інший алкоголь.

  5. Смачні делікатеси.

  6. Одяг і взуття.

  7. Спідня білизна.

  8. Аксесуари (годинник, капелюх, гаманець і т. п.).

  9. Товари для дому й затишку.

  10. Електроніка.

  11. Спортивний інвентар.

  12. Книги.

  13. Набори для творчості.

  14. Квіти.

  15. Кухонне приладдя.

Кожну з цих ідей вдасться втілити в життя завдяки Giftmall. Тож давайте поступово розбиратися, що можна подарувати подрузі на День народження. Косметика має властивість швидко закінчуватися. Вдало підібраний парфум гармонійно доповнює образ. Правильно підібрати косметичні продукти й парфумерію складно, оскільки вибір залежить від кількох параметрів (тип шкіри, наявність алергічних реакцій, смакові особливості). Тож краще дозволити подрузі самій вибрати косметику й свій аромат в одному з магазинів:

  • Brocard;

  • Mr.SCRUBBER;

  • Aromateque;

  • Kiko Milano;

  • Hollyskin.

Гарним сюрпризом на ювілей стане комплект ювелірних прикрас або дорогий і якісний аксесуар. Наприклад, шкіряний гаманець, годинник, шовковий шалик. Ювелірні прикраси також не легко вибирати, адже важливо вгадати з розміром і стилістикою. Як і з дизайном гаманця чи шириною годинника. Тож краще нехай подруга скористається сертифікатом і зазирне в один з магазинів:

  • SOVA;

  • Zarina;

  • Pandora;

  • Parfois;

  • The Wings;

  • Karmanbags.

Зробити крутий подарунок подрузі можна, якщо купити щось з одягу або підібрати комплект спідньої білизни. Впоратися з цим складним завданням допоможе сертифікат у:

  • Must Have;

  • LeBoutique;

  • Penti;

  • Pinko.

Відсвяткувати День народження з вином і смаколиками — мрія кожної дівчини. Тож нехай вона справдиться з презентами від:

  • OKwine;

  • Sabotage;

  • YARO.

Найпростіше знайти подарунок подрузі на День народження, якщо вона має певне хобі. Товаришці, яка обожнює читати, можна замовити красиву ілюстровану книгу. Активним молодим дівчатам, які стежать за собою, знадобляться різноманітні електронні прилади (крокомір, фітнес-браслет), спортивний інвентар. Тим, хто обожнює щось змінювати у своєму помешканні, сподобаються нові рослини й декорації. Точно знати, що саме для реалізації хобі потрібно подрузі, неможливо. Тож нехай вона сама зазирне в один з магазинів:

  • Yakaboo;

  • JYSK;

  • Orner;

  • ZELENA;

  • Florium.

Ідеї оригінальних подарунків для подруги

Оригінальний подарунок — той, який виділяється з-поміж інших стереотипних презентів. Для подруги — це все, що має гарний вигляд, приємний аромат і дозволяє розслабитися.

Зробити оригінальний подарунок подрузі можна з сертифікатом на масаж. Нехай вона відпочине після важкого робочого тижня. Також жодна дівчина свідомо не відмовиться від походу до косметолога або в салон краси. Новий манікюр і педикюр, оновлена зачіска, свіжий погляд — такий сюрприз точно сподобається. До того ж його можна зробити напередодні Дня народження, аби на самому святкуванні подруга виглядала на всі 100.

Любителькам смачно готувати стане в пригоді сертифікат на практичний майстер-клас. Подрузі, котра перебуває в пошуках натхнення й нових вражень, сподобається візит до арт-студії. Десятки різних напрямків — сотні можливостей по-новому розкрити свою особистість. До того ж малювання або створення чогось своїми руками — це ще й гарна психотерапія.

Якщо подруга вже давно планує опанувати нову професію або здобути певні практичні навички — підштовхніть її до мрії й розгляньте можливість замовлення сертифіката на проходження відповідного курсу.

Не забувайте: скільки б років не було жінці, всі вони люблять естетично привабливі презенти. Можливо, варто подбати про гарне пакування для оригінальних подарунків для подруги? Giftmall пропонує кілька варіантів яскравих коробок, які вдало доповнять святковий презент. Ну і куди ж без щирого привітання? Побажання на словах швидко забуваються. Тож нехай вони залишаться на святковій листівці. Спереду — милий малюнок, а ззаду — власноруч написане привітання. Не забудьте пригадати кілька веселих моментів, які зворушать подругу.

Універсальний подарунок для подруги від Giftmall

Інколи здається, що жодна ідея для подарунка подрузі не влаштовує й не відповідає якостям її як особистості. Тож відразу з’являється думка подарувати гроші, а далі — вибір за нею. Тільки такий презент давно вважається моветоном, адже в такому випадку вона їх просто витратить на побутові потреби. Можливо, навіть складеться хибне враження, що її недостатньо поважають як подругу, оскільки навіть не заморочилися над вибором подарунка. Тож віддайте перевагу універсальній карті Giftmall. З нею іменинниця отримує доступ до всіх презентів, представлених на сайті: від нової сукні до польоту на повітряній кулі. До того ж все максимально просто:

  1. Достатньо вказати номінал подарункової картки Giftmall. Він варіюється в межах від 200 до 50 000 грн. Так вдасться чітко вписатися в запланований бюджет, чого не зробиш, просто купуючи милу дрібницю в магазині.

  2. Далі — тип сертифіката. Він може бути пластиковим. Підійде, якщо потрібно вручити презент особисто. Електронний сертифікат надійде на вказану пошту або в один з месенджерів (Telegram, Viber). Також код універсальної подарункової картки Giftmall може надійти в SMS-повідомленні. Два останні варіанти дозволяють зробити приємно подрузі, навіть якщо вона знаходиться на іншому континенті.

Якщо іменинниця вибрала подарунок, який коштує більше, ніж номінал сертифіката, вона може сплатити різницю. Якщо ж сума менша — залишком можна скористатися при наступній покупці.

Універсальна подарункова картка Giftmall діє впродовж 60 місяців. Тож подрузі необов’язково відразу після Дня народження шукати собі подарунок. До прикладу, вона може замовити собі фотосесію на іншу важливу подію. Або зареєструватися на онлайн-курс, коли з’явиться вільний час.

Емоційні подарунки — найкращий вибір для подруги

Матеріальний подарунок подрузі на День народження — це, звісно, прекрасно. Та за що найбільше цінують друзів? За моменти, проведені разом. За враження, які наповнюють і дають силу рухатися вперед. Тож якщо годинником або новою сумочкою подругу не вразиш, нехай сюрпризом стануть нові емоції.

Такий креативний подарунок для подруги точно виділиться з-поміж інших. Можливостей насправді безліч, як і самих емоцій. Серед найпопулярніших:

  • квест-кімната;

  • політ на повітряній кулі;

  • перегони на картингу;

  • індивідуальні заняття на скеледромі;

  • драйв на багі;

  • заїзд на квадроциклах або джипах;

  • прогулянка на яхті.

Квест-кімнати, наприклад, лише набирають популярності. Візит до однієї з них — гарний варіант святкування Дня народження. Збирайте компанію найвідважніших і найрозумніших і відправляйтеся назустріч героям з улюблених фільмів жахів («Пила») або детективів («‎Шерлок»).

Політ на повітряній кулі — ідеальний сюрприз. Помилуватися неймовірними пейзажами, зробити кілька пам’ятних фото в Instagram, зустріти найкращий схід сонця у своєму житті — все це можна зробити в небі.

Якщо захотілося зробити подарунок подрузі в стилі голлівудських зірок — вибирайте сервіс оренди яхт. Тепле сонце, ласкаве море й ціла гора шампанського — про таку вечірку мріє кожна!

Тепер не доведеться довго клопотати собі голову, що подарувати подрузі на День народження. Замовляйте один з доступних сертифікатів — і найкращий сюрприз у її житті гарантований!

Подарунок на весілля: як обійтись без кавових сервізів та грошей в конвертах
Подарунок на весілля: як обійтись без кавових сервізів та грошей в конвертах 28.06.2022
Що подарувати на річницю весілля: найкращі ідеї презентів дружині, чоловікові, батькам 28.06.2022
Що подарувати на річницю весілля: найкращі ідеї презентів дружині, чоловікові, батькам
Користуючись нашим веб-сайтом, ви надаєте згоду на використання файлів cookie а також на обробку ваших персональних даних. Щоб дізнатися більше, перегляньте нашу політику конфіденційності.

Зверніть увагу!

Помилка відправки даних
Дякуємо за відгук. Ми опублікуємо його після модерації
Сертифікат

Дію виконано

Ви пітвердили, що отримали сертифікати. Дякуємо, що сповістили нас.
Успіх!
Ви зареєструвалися на нашому сайті.
Щось пішло не так...
Під час реєстрації виникла помика.
Будь-ласка, спробуйте знову.
Як скористатися картою giftmall?