Що подарувати на річницю весілля: найкращі ідеї презентів дружині, чоловікові, батькам

Річниця весілля — особливе свято, яке викликає чимало приємних спогадів у подружжя. Подарунок на річницю весілля не обов’язково має бути дорогим, зате він повинен транслювати певний зміст. Наприклад, співвідноситися із загальноприйнятими назвами ювілеїв (ситцеве весілля, паперове й т. п.). Або ж символізувати певні знакові моменти, які відбулися за цих 365 днів.

Чим довше існує сім’я, тим вартіснішими стають подарунки на річницю весілля. І навіть якщо перший рік спільного життя називають ситцевим, то не варто купувати банальну китайську дрібницю. Такі одноманітні сувеніри продаються у всіх крамницях, тож ними нікого не здивуєш. У такий відповідальний день важливо проявити максимальну турботу про батьків, якщо сюрприз організовують діти й онуки. Що стосується обміну подарунків між чоловіком і жінкою, то вони повинні символізувати захоплення одне одним, підкреслювати любов і повагу в сім’ї, висловлювати подяку за щасливі моменти.

Презентом, який вдало впишеться в концепцію святкування річниці весілля, стане подарунковий сертифікат від Giftmall. Він об’єднує в собі відразу кілька характеристик вдалого сюрпризу: позитивні емоції, практичність і кілька варіантів його застосування. Серед різновидів таких подарункових карт:

  1. Сертифікат на продукт або послугу. Сотні компаній, інтернет-магазинів, офлайн-крамниць готові запропонувати товари й послуги, які стануть гарним варіантом презенту на ювілей подружнього життя.

  2. Сертифікат на враження. Сімейне життя — це не лише про щастя й кохання. Інколи трапляються непорозуміння й виникають певні складнощі. Наповнити подружнє життя щасливими моментами допоможе сертифікат на емоції. Що це буде — катання на квадроциклах, романтична вечеря або захопливий політ на повітряній кулі — вибирайте самі.

  3. Універсальний подарунковий сертифікат Giftmall. Пропонує максимум можливостей при виборі пам’ятних презентів. Картка дозволяє скористатися послугами всіх компаній, представлених на сайті. Те ж саме стосується купівлі товарів.

Зміст

Універсальний подарунок на річницю весілля від Giftmall

Найкращий презент — той, який поєднує в собі естетичну складову, комфорт і практичність. Саме так можна коротко схарактеризувати універсальну подарункову картку Giftmall. Тож тепер питання, що подарувати на річницю весілля, офіційно оголошується закритим. Якщо детальніше говорити про переваги цього корисного подарунка, то:

  1. Карта має кілька варіантів дизайну. Додатково можна замовити подарункову коробку й вітальну листівку. Підпишіть її власноруч, подякуйте батькам або висловіть теплі почуття до своєї половинки на зворотній стороні.

  2. Комфорт розрахований на обидві сторони. Той, хто купує карту Giftmall, заощаджує свій час. До того ж різний заявлений номінал (від 200 до 50 000 грн) дозволяє чітко вписатися в запланований бюджет. Винуватець святкової події має змогу скористатися сертифікатом в будь-якому місці в зручний для себе момент.

  3. Зважайте на практичність. Людина купує й дарує карту Giftmall, винуватець свята — вибирає будь-які подарунки: починаючи від швидкісних перегонів на багі по лісових дорогах й закінчуючи купівлею необхідної електроніки. Сертифікат діє 60 місяців. Тож часу, аби вибрати ідеальний подарунок, вдосталь.

Універсальна подарункова карта Giftmall реалізується в декількох варіантах. Перший і найпоширеніший — пластиковий сертифікат. Він стане гарним доповненням до живого святкування. 

Інколи трапляється, що найрідніші люди знаходяться на відстані. Тож у такому разі потішити батьків або кохану людину вдасться електронним сертифікатом. Команда відправить його на вказаний адрес поштової скриньки або в зручний месенджер (Telegram або Viber). Також сертифікат може надійти SMS-повідомленням, що дозволяє приймати привітання навіть без доступу до інтернету.

Що подарувати батькам на річницю весілля

Кожна річниця весілля має свою символічну назву, тож відповідь на питання, що прийнято дарувати, не так важко знайти. Наприклад, перший рік спільного життя називається ситцевим. Від цього й варто відштовхуватися.

Діти, а в зрілому віці ще й спільно з онуками, завжди шукають найкращі подарунки для своїх батьків. Ось список з 15 речей, якими можна потішити своїх рідних на їхню річницю весілля:

  1. Товари для дому (постільна білизна, скатертина, плед і т. п.).

  2. Товари для відпочинку на природі.

  3. Рослини й декорації.

  4. Фотокнига або сімейний альбом.

  5. Квитки в театр або кіно.

  6. Книжки.

  7. Однакові обкладинки на паспорт, ремені, сумки.

  8. Одяг.

  9. Кухонне приладдя.

  10. Парні ювелірні прикраси.

  11. Вино й інші алкогольні напої.

  12. Вишукані делікатеси.

  13. Атрибути спільного хобі.

  14. Електроніка.

  15. Побутова техніка.

На питання, що подарувати батькам на річницю весілля, знайдеться конкретна відповідь: те, що вони матимуть змогу використовувати вдвох. Гарний варіант — елементи домашнього затишку й тепла: пледи, декоративні подушки, постіль, килими, вази. Якщо сім’я любить проводити вільний час на свіжому повітрі й живе в заміському будинку, можна обрати товари для відпочинку на природі. Нехай батьки самі визначаться з тим, що їй потрібно. З цим допоможе сертифікат в один з магазинів:

  • Drommel;

  • JYSK;

  • BergHOFF;

  • Деко;

  • SABO concept.

Серед класичних подарунків на річницю весілля батькам — квіти. Для мами — свіжа квіткова композиція. Для батька — новий саджанець в його домашній садок. Реалізувати цю ідею дозволить подарунковий сертифікат у Florium.

Якщо подарунки на першу річницю весілля зазвичай бюджетні й символічні, то далі вони стають коштовнішими, як і зміцнюються стосунки в парі. Тож гарним презентом на 5-й або 10-й ювілей подружнього життя вважаються парні ювелірні прикраси. Наприклад, це може бути масивна каблучка для батька й ніжна підвіска для матері зі схожим дизайном. Нехай батьки самі вибирають стилістику, скориставшись сертифікатом у магазинах:

  • Золотий Вік;

  • Pandora;

  • КЮЗ;

  • Zarina;

  • Yastreb.

Також парним може бути одяг, пошитий на замовлення або куплений в одному магазині. Відсвяткувати річницю весілля в колі близьких людей можна з вином і вишуканими стравами. Тож замовте батькам сертифікат у:

  • OKwine;

  • BadBoy;

  • YARO;

  • Novus;

  • Buno.

Подумайте: можливо, батькам не вистачає певної електроніки вдома. Або вони давно мріяли про якусь дорогу побутову техніку. Якщо ідей немає, підійде сертифікат в одну з популярних мереж:

  • Фокстрот;

  • Алло;

  • Eldorado;

  • Comfy;

  • Mi Store.

Отже, підібрати подарунок батькам на річницю весілля легко, якщо скористатися можливостями Giftmall.

Що подарувати дружині на річницю весілля

Прекрасна половина населення краще за чоловіків орієнтується в датах. Тож жінка ніколи не забуде про ювілей подружнього життя. Гарний початок святкового дня — кава в ліжко й букет свіжих квітів. Далі — сюрприз, який найкраще характеризує стосунки й передає теплі почуття. Не менш важливо, аби презент стосувався потаємних мрій і уподобань дружини. Наприклад:

  1. Косметика.

  2. Парфуми. 

  3. Сережки або кольє.

  4. Майстер-клас.

  5. Навчальні курси.

  6. Вино.

  7. Нова сукня.

  8. Портативна електроніка.

  9. Спортивний інвентар.

  10. Комплект спідньої білизни.

  11. Вічнозелена рослина.

  12. Декорації для дому.

  13. Книга.

  14. Кухонне приладдя.

  15. Набір для творчості.

Якщо жінка веде активний спосіб життя, їй точно сподобається оновлений спортивний інвентар. Це може бути килимок для йоги або спортивний топ. Оскільки з точністю вгадати всі смаки жінки неможливо навіть після 50 років спільного життя, то краще сподіватися на силу подарункового сертифіката в:

  • Intersport;

  • DF. ORIGINAL;

  • Decathlon.

Багато емоцій викличе сертифікат на майстер-клас. Це може бути все що завгодно: від кулінарних занять до художнього розпису. Малювання, до речі, вважається ще й гарною психотерапією. Якщо дружина прагне самовдосконалюватися й розвиватися у своїй професії, оплатіть їй онлайн-курси.

Комплект спокусливої спідньої білизни — ще одна 100% відповідь на питання, що подарувати дружині на річницю весілля. Чоловіку може бути складно розібратися у всіх цих розмірах, дизайнах і різновидах бюстгальтерів. Тож дайте дорогу професіоналам з подарунковим сертифікатом на шопінг у:

  • Anabel Arto;

  • ARGO;

  • Penti;

  • Fox Lingerie.

Що подарувати чоловікові на річницю весілля

Чоловіки за своєю природою раціоналісти. Тож ідеальний подарунок чоловікові на річницю весілля — те, що він зможе використовувати якомога частіше. І не обов’язково в компанії коханої дружини. Список 15 найкращих презентів на ювілей подружнього життя для чоловіка має приблизно такий вигляд:

  1. Набір інструментів для дому.

  2. Картка на паливо.

  3. Обслуговування на СТО.

  4. Міцний алкоголь.

  5. Брендовий одяг і взуття.

  6. Інноваційна електроніка.

  7. Товари для спорту.

  8. Шкіряний гаманець.

  9. Годинник на руку.

  10. Ремінь.

  11. Портмоне.

  12. Браслет.

  13. Книга.

  14. Риболовні снасті.

  15. Спорядження для полювання.

Найпрактичніший подарунок для чоловіка — якісний аксесуар. Це може бути гаманець або портмоне, тримач для візиток, ремінь або підтяжки. Відчуття смаку в жінок і чоловіків часто відрізняється, тож нехай коханий сам зробить вибір в одному з магазинів:

  • Sammy Icon;

  • Blackwood;

  • Blanknote;

  • The Wings;

  • Calvin Klein.

Більше, ніж свою дружину, чоловік здатен кохати лише свою автівку. Тож водіям стане в пригоді талон на паливо або сертифікат на обслуговування в СТО. Окремо варто розглянути різноманітні автомобільні аксесуари. Вони також вважаються гарним подарунком на річницю весілля. Жінки мало розбираються в довгих списках технічних характеристик. Тож дайте змогу насолодитися релаксом у світі техніки своєму коханому, подарувавши сертифікат в один з популярних магазинів побутової техніки й електроніки:

  • Фокстрот;

  • DroneUA;

  • ЦЕ ТЕ.

Найпростіше вгадати з сюрпризом, коли чоловік має певні захоплення. Це може бути риболовля з друзями або полювання. Продукцію для таких хобі пропонує одразу кілька мереж, у які Giftmall дозволяє придбати подарункові сертифікати:

  • Епіцентр;

  • Military;

  • Бліндаж.

Оригінальні подарунки на річницю весілля

Оригінальний подарунок — це, швидше, про емоції, ніж про матеріальні речі. Купівля певних товарів і продуктів часто стає невіддільною складовою сімейного життя. А от позитивних вражень після одруження — не так вже й багато. Виправити цю ситуацію допоможе сертифікат на емоцію. Що це буде — сміх, страх, адреналін — залежить від конкретної пари. Зробити такий подарунок на річницю весілля можуть як діти батькам, так і кохані в парі. Розглядайте активності, якими можна зайнятися вдвох. До найпопулярніших парних вражень на сайті Giftmall належить:

  1. Політ на повітряній кулі. Відкрийте для себе красу навколишньої природи й доповніть сімейний фотоальбом яскравими світлинами. Таке романтичне побачення, особливо на ювілей спільного життя, запам’ятається назавжди.

  2. Масаж для двох. Відправляйтеся до професійних масажистів, аби зняти напруження й наповнитися новими емоціями.

  3. Прогулянка на яхті. Ще один варіант ідеального романтичного побачення, як у голлівудських фільмах. Доповніть його шампанським, живою музикою і компанією найближчих людей. 

Хочете зробити особливий подарунок на річницю весілля коханій дружині? Вибирайте одне з наступних вражень:

  1. Візит до SPA-комплексу. Для молодої дружини — процедури для зволоження, для старшого віку — комплекс для відновлення гідроліпідного шару шкіри.

  2. Вечеря в ресторані. Пригадайте своє перше побачення й організуйте щось схоже. Можливо, навіть у тому самому місці.

  3. Майстер-клас з малювання. Жінки — надзвичайно творчі особистості. Тож сертифікат на подібне враження допоможе їм наповнитися й надихнутися.

Окремі емоції розраховані на чоловіків. Вони, як правило, віддають перевагу активному відпочинку, скільки б їм не було років. Тож найбільше незабутніх емоцій здатні подарувати:

  • квадро-біатлон;

  • прогулянки на джипах;

  • швидкісна їзда на багі й квадроциклах;

  • картинг;

  • скеледром.

Отже, ідеальний подарунок на річницю весілля — той, який сподобається обом партнерам. У цьому можна бути впевненим, якщо вибрати подарунковий сертифікат на Giftmall.

Чим вразити подругу на День народження: ТОП-15 найкращих ідей
Чим вразити подругу на День народження: ТОП-15 найкращих ідей 28.06.2022
Що подарувати дружині на День народження: від корисних товарів до незабутніх вражень 28.06.2022
Що подарувати дружині на День народження: від корисних товарів до незабутніх вражень
Користуючись нашим веб-сайтом, ви надаєте згоду на використання файлів cookie а також на обробку ваших персональних даних. Щоб дізнатися більше, перегляньте нашу політику конфіденційності.

Зверніть увагу!

Помилка відправки даних
Дякуємо за відгук. Ми опублікуємо його після модерації
Сертифікат

Дію виконано

Ви пітвердили, що отримали сертифікати. Дякуємо, що сповістили нас.
Успіх!
Ви зареєструвалися на нашому сайті.
Щось пішло не так...
Під час реєстрації виникла помика.
Будь-ласка, спробуйте знову.
Як скористатися картою giftmall?