ТОП-15 ідей що подарувати мамі на День народження

Здавалося б, що важкого в тому, щоб знайти і вибрати подарунок для мами, можна піти по класичній схемі та обрати квіти та солодкий презент. І якщо для Дня матері такий подарунок підійшов би, то на День народження потрібно підготуватись ретельніше. Якщо напередодні свята ви не отримували від матері ніяких натяків стосовно того, чого б їй хотілось або про що вона давно мріє, а самі ви подарунок мамі не придумали - можна відправитись на прогулянку торговими центрами та сувенірними крамницями. 

Проте, одразу вас попереджаємо, що щось унікальне, оригінальне та якісне ви там навряд чи знайдете. Скоріше за все полиці будуть заповнені одноманітною продукцією “китайської” якості. Навряд чи це саме ті подарунки для мами, на які вона розраховує, правда? Звісно, можна вдатись до хитрощів, та розпитати маму або рідних про те, чого б їй хотілось. Але, як показує практика, ніяких відповідей окрім “мені нічого не потрібно” або “не потрібно витрачати гроші, ліпше собі щось купи”, ви не почуєте. Ви вже встигли спіймати хвилю розчарування? Не варто, адже у нас є готовий та перевірений варіант подарунку - сертифікат. Ми віднайшли найкращий подарунок для мами та пропонуємо вам десятки варіантів ідей як його реалізувати, ви можете обрати:

  • Сертифікат на шопінг. 
  • Сертифікат на послуги. 
  • Сертифікат на враження. 
  • Універсальний сертифікат Giftmall.

Зміст

Ідеї подарунку для мами

Щоб зробити вашу підготовку до свята менш проблемною, ми пропонуємо вам ідеї для подарунку мамі на День народження, серед яких ви зможете обрати саме той презент, який западе в душу вашій матері. ТОП-15 ідей подарунків, від яких буде в захваті кожна матуся:

  1. Ювелірні прикраси. 
  2. Косметика.
  3. Парфумерія.
  4. Товари для будинку.
  5. Кухонне приладдя.
  6. Сумки.
  7. Аксесуари.
  8. Рослину.
  9. Годинник.
  10. Книгу.
  11. Окуляри.
  12. Вино.
  13. Одяг або взуття.
  14. Рідкісні види кави або чаю.
  15. Новий гаджет.

А тепер давайте про все по порядку. Якщо ви шукаєте подарунок для мами на День народження на ювілей, то в такому випадку ліпше віддати перевагу більш цінному подарунку. Чудовим варіантом стануть ювелірні прикраси, нова якісна сумка або хороший годинник.  Щоб не мучитись з вибором, а потім здогадками про те, сподобався подарунок чи ні, радимо придбати сертифікат в такі магазини:

  • Pandora;
  • Укрзолото;
  • Zarina;
  • Blackwood;
  • Дека;
  • Секунда. 

Приємним, корисним та доречним подарунком буде косметика або парфумерія. Але як би чудово ви не знали вашу матусю та її смаки, вгадати ви навряд чи зможете, тому дозвольте їй самостійно обрати, а обирати є з чого:

  • Brocard;
  • Aromateque;
  • L'Occitane;
  • Piel Cosmetics;
  • Parfum buro.

Якщо ваша мама обожнює створювати затишок вдома та тішити рідних смачними стравами, можна віддати перевагу кімнатній рослині, новому сервізу, пледу або вазі. Якби уважно та прискіпливо ви не обирали ці речі самостійно, мамі буде в рази приємніше обрати самій, адже вона як ніхто знає, чого вдома не вистачає та що буде найкраще пасувати. Обрати для цього можна сертифікат в:

  • BergHOFF;
  • Florium;
  • JYSK;
  • Posuda.ua. 

Такі подарунки як окуляри, аксесуари або одяг та взуття будуть доречні в тому випадку, якщо ваша матуся слідкує за модними трендами та обожнює шопінг. Подарувати їй таке задоволення можна з магазинами:

  • Blackwood;
  • Інтертоп;
  • Rechi.ua;
  • Esprit;
  • БрендОптік.

Ваша мама розбирається в вині, любить рідкі види або колекціонує його? Чи полюбляє по ранках пити якісну каву або запашний свіжозаварений чай? В такому випадку прекрасним рішенням буде купити сертифікат в:

  • WINETIME;
  • GOOD WINE;
  • Tea House;
  • Buno. 

Ми також як і всі вважаємо, що найкращий подарунок - це книга, але тільки в тому випадку, якщо вона правильно підібрана та бажана. Не можете обрати самостійно? Тоді най мама сама обере в книжковому інтернет-магазині Yakaboo. Замість паперової книги хочете подарувати електронну, чи можливо новий смартфон або навіть смартвотч? У такому випадку в нагоді стане сертифікат в:

  • Фокстрот;
  • Comfy;
  • Mi Store;
  • Алло.

Оригінальні подарунки мамі

ЗСеред перелічених вище варіантів ви не знайшли оригінальний подарунок для мами? Це не біда, в нашому арсеналі ще є, що вам запропонувати та чим вразити! Вибираючи подарунок для мами можна відштовхуватись від найбанальнішого та подумати про те, що найбільше за все люблять жінки - все, що гарно виглядає та приємно пахне. Оригінальний подарунок мамі на День народження - це не обов’язково річ, ви можете подарувати їй можливість відчути себе справжньою жінкою. Мова йде про сертифікат в салон краси. Новий манікюр, оновлена зачіска, процедури для брів чи вій, або ж професійний макіяж, який підкреслить вроду вашої мами. Ну яка жінка може свідомо від такого відмовитись? 

Також можна придивитись до сертифікату в клініку естетичної медицини Dr. Zapolska Clinic. У жінок є свої маленькі секретики, які відомі тільки їм та косметологам. Дозвольте своїй матусі сяяти яскравіше зірок! Хочете обрати такий подарунок, який би демонстрував ваше піклування про здоров'я мами? Чудовим варіантом у такій ситуації стане сертифікат на масаж. 

Вибираючи подарунок для мами не слід забувати, що вона в першу чергу жінка, а жінки люблять все красиве та естетичне. Тому достатньо уваги потрібно приділити також і святковому пакуванню. На Giftmall ви можете найти вибір конвертів та коробок, в яких ваш подарунок буде виглядати по-справжньому святково та виділятиметься серед інших презентів. Але і це ще не все.. Матеріальні подарунки - це круто, ми всі без винятку їх любимо, але мами найбільше цінують душевність. Разом з сертифікатом на сайті ви можете замовити святкову листівку з милим малюнком, а зі зворотного боку можете самі написати слова вдячності та побажання вашій матусі. Ми впевнені, що ваша мама також зберігає всі ваші листівки, ще з дитячого садочку, чи не так?

Універсальний подарунок мамі від Giftmall

Нерідко бувають такі моменти, коли ніякі ідеї подарунку для мами не підходять. Про гроші в конверті радимо вам навіть не думати, адже як мінімум, це не дуже красиво. До того, скоріше за все мама просто витратить їх на побутові потреби, а сама подумає, що ви не виділили часу навіть для того, щоб придумати їй презент. Адже в такому випадку головний не подарунок, а увага.

Чудовою альтернативою в такому випадку буде універсальна карта від Giftmall. З одного боку це ніби ті ж самі гроші в конверті, але ви точно знатимете, що мама обере собі потрібний та бажаний подарунок. Працює все наступним чином, ви обираєте:

  1. Номінал карти - від 200 до 50 000 грн. 
  2. Тип сертифіката - електронний або СМС-повідомлення на телефон. 
  3. Тип відправки (месенджери або електронна пошта). 

Після чого ваша мама зможе обрати будь-що з сайту на суму сертифіката. До прикладу, сертифікат в магазин одягу чи парфумерії, або політ на повітряній кулі, або і те, і інше. До речі, різницю в сумі можна доплатити при оформленні замовлення. Тепер вам не треба більше ламати голову над тим, що б такого обрати мамі, щоб догодити їй, навіть варіант сертифікату обирати не треба - все в її руках!

Якщо в інших компаніях подібні сертифікати чи сертифікати загалом доступні лишень кілька місяців, то у нас ви можете придбати сертифікат зі сроком дії - 60 місяців! Вашій мамі точно не треба буде поспішати, часу, щоб обрати саме те, що потрібно, буде вдосталь. Плюс до всього, такий сертифікат дійсний на всі товари та послуги, а також в усіх закладах, які запропоновані на сайті. 

Емоційні подарунки для мами

На носі вкрай важлива дата для вашої мами і новою сумкою, сережками або телефоном її не здивуєш? А як щодо фонтану емоцій та спогадів на все життя? Запевняємо, в нашому арсеналі є такі подарунки, які ваша матуся точно не зможе забути до кінця життя! Мова йде про сертифікати на враження, це можливість не лишень зробити найкращий подарунок для мами на День народження та виділитись серед всіх інших, але й подарувати справжні, щирі, позитивні емоції, яких нам так не вистачає в буденному житті.

Сертифікат на враження - це той подарунок мамі на День народження, який неодмінно запам’ятається. Їх є безліч, пропонуємо вам список тих, перед якими не встоїть жодна матуся:

  • Прогулянка на конях.
  • SPA-день.
  • Політ на повітряній кулі.
  • Майстер-клас по малюванню.
  • Курс "Мода та дизайн"

Контакт з тваринами завжди заспокоює, особливо, якщо це коні. Враження проходитиме в кінному клубі, перед прогулянкою вашій мамі проведуть інструктаж та познайомлять з конем, а потім вона зможе відчути, як це прекрасно - їздити верхи! SPA для жінок - це маленький рай на землі, догляд за собою покращує не лише стан шкіри, але й настрій! 

Трошки естремальний, проте дуже романтичний та красивий презент - політ на повітряній кулі. З гарним краєвидом та чудовою компанією, вашій мамі точно буде чим похвалитись перед подружками! У вашої мами є хист до творчості? Тоді чому б не надати їй можливість реалізувати себе у малюванні. Чи вона цікавиться модою та любить стильно одягатись? У такому випадку точно оцінить курс моди та дизайну. 


Більше не потрібно ламати голову над тим, що подарувати мамі на День народження. Просто обирайте те, що найбільше до душі та будьте впевнені в тому, що мама точно отримає омріяний подарунок!

Акція - brabrabra
Акція - brabrabra 27.06.2022
Подарунок дівчині: секрети вибору 19.06.2022
Подарунок дівчині: секрети вибору
Користуючись нашим веб-сайтом, ви надаєте згоду на використання файлів cookie а також на обробку ваших персональних даних. Щоб дізнатися більше, перегляньте нашу політику конфіденційності.

Зверніть увагу!

Помилка відправки даних
Дякуємо за відгук. Ми опублікуємо його після модерації
Сертифікат

Дію виконано

Ви пітвердили, що отримали сертифікати. Дякуємо, що сповістили нас.
Успіх!
Ви зареєструвалися на нашому сайті.
Щось пішло не так...
Під час реєстрації виникла помика.
Будь-ласка, спробуйте знову.
Як скористатися картою giftmall?