Подарунок дівчині: секрети вибору

Підготовка до будь-якого свята, а тим паче такого великого, як День народження - це головний біль будь-якого хлопця, особливо, якщо ви довгий період у відносинах. Іноді складаються такі ситуації, що всі можливі подарунки вже подаровані, сама дівчина навіть не натякає, чого б їй хотілось, а ідеї для подарунку дівчині закінчились.

Може здатись, що вибрати подарунок для дівчини - це справа кількох хвилин, потрібно обрати просто щось красиве та стильне, а ще бажано солоденьке і квіти. Але на практиці все набагато складніше. Ідеї подарунків для дівчини вичерпуються дуже швидко, а приводів привітати свою кохану людину є безліч. Навіть подарункові та сувенірні крамниці в такому випадку не рятують, адже оригінальним та креативним асортиментом вони похвалитись не можуть, а дарувати подарунки сумнівної якості, які не будуть практичними і приємними не дуже хочеться.

 

Giftmall пропонує віддати перевагу сертифікатам замість класичних матеріальних подарунків. По-перше, на вибір звичайного подарунку піде купа часу, по-друге, ви не до кінця можете бути впевнені, що ви вгадали з презентом, а з сертифікатом таких проблем не буде. Ми пропонуємо:

  1. Сертифікати на шопінг. Неважливо в який магазин, головне - купити щось новеньке та красиве, всі дівчата без виключень це люблять. 
  2. Сертифікати на послуги. Похід в салон краси, центр косметології або на масаж. Запевняємо, про такий сюрприз не згодагається жодна дівчина!
  3. Сертифікат на враження. Маєте на меті зробити найкращий подарунок для дівчини? Тоді обов'язково візьміть до уваги такий варіант!

Окрім цього є можливість подарувати універсальний подарунковий сертифікат, з яким ваша дівчина зможе сама обрати собі презент, відповідно і питання про те, що подарувати дівчині на День народження, відпаде саме собою. Але про все по порядку.

Зміст

Ідеї подарунків для дівчини

Ви прихильник матеріальних подарунків? Любите дарувати речі, які будуть корисними, приємними та нагадуватимуть про вас? Ми підготували варіанти подарунків на День народження, серед яких ви можете обрати презент для своєї дівчини та замовити їх прямо на Giftmall.

  1. Ювелірні прикраси. 
  2. Косметика. 
  3. Парфуми.
  4. Спортивний інвентар.
  5. Одяг або взуття.
  6. Гаджети.
  7. Годинник.
  8. Нижня білизна
  9. Кухонне приладдя.
  10. Аксесуари. 
  11. Товари для дому. 
  12. Вироби зі шкіри. 
  13. Фотокнигу. 
  14. Товари для рукоділля.
  15. Товари для домашнього улюбленця.

Є такі подарунки, які можна виділити в окремий тип - подарунки для хоббі. Якщо ваша дівчина полюбляє займатись спортом, не уявляє своє життя без випічки або полюбляє вишивати, то дуже доречно буде зробити подарунок, пов’язаний з її інтересами. Чудовим варіантом стане сертифікат в:

 

Хочете піклуватися про свою дівчину? Тоді радимо обрати товари для дому (плед, свічки, аромати, рослини) або товари для її домашнього улюбленця. Обрати такий подарунок ваша дівчина зможе з сертифікатом в:

Кортить зробити душевний та пам’ятний подарунок? В такому випадку радимо придивитись до альбомів, фотокниг та фотокартин. Це можливість закарбувати теплі спогади у вигляді фотографій. Такий презент ніколи не вийде з моди, не набридне, а завжди буде зберігатись в домашньому архіві. Завдяки сертифікату в Mofy.life ваша дівчина зможе самостйно обрати, що їй до душі. 

Зовнішній вигляд - це вкрай важливо для будь-якої дівчини, проте якщо ваша обраниця любить все красиве та модне, варто звернути увагу на вироби зі шкіри, аксесуари або годинники. Самостійно обрати трендові та бажані моделі ви навряд чи зможете, але подарувавши дівчині сертифікат ви надасте можливість їй обрати саме те, чого їй не вистачає. Обирайте серед:

Ще одним варіантом найпопулярнішого, проте найбажанішого подарунку є одяг, взуття і звісно ж, нижня білизна. Запевняємо, нова сукня, туфлі або мереживний комплект неодмінно піднімуть настрій вашій дівчині, але тільки в тому випадку, якщо ви зможете ідеально вгадати з розміром, кольором та фасоном. Трохи сумніваєтесь в своїх здібностях? Розуміємо, адже смаки та тренди міняються так швидко. А ось з сертифікатом в: 

ваша дівчина може обрати наймоднішу сукню та підбере ідеальний комплект нижньої білизни. 

 

Оригінальні подарунки дівчині

Годинник і сумочку ви вже дарували, підбори ваша дівчина не любить, а косметика та парфуми не зовсім те, що потрібно? Шукаєте оригінальний подарунок дівчині, який би вразив її та істотно виділявся серед інших? А як щодо турботи про її зовнішність, тіло та здоров’я?

Окрім сертифікатів на шопінг ми також пропонуємо сертифікати на різні послуги. Ваша дівчина багато працює, часто переживає стрес та втому? Дозвольте їй розслабитись та відчути райську насолоду з сертифікатом на масаж. За такий презент ви точно отримаєте найміцніші обійми та мільйон “Дякую!”. А як щодо сертифікату в SPA? Доглядові процедури, ніжні масочки та дівочі секретики? Часом жінкам дуже сильно такого не вистачає. Також безпрограшним варіантом стане похід в салон краси, від нової зачіски або манікюру ще жодна дівчина не відмовилась!

Сертифікат на курси саморозвитку стане чудовим варіантом подарунку для сучасної та цілеспрямованої дівчини, можна обрати щось класичне, по типу сертифікату на курси вивчення мов, або ж щось більш неординарне - до прикладу, сертифікат на курс по основам дієтології.

Проте вибір подарунку - це не єдине, що вам потрібно буде зробити, особливу увагу варто приділити пакуванню подарунку. Яким би крутим та дорогим не був подарунок, якщо він не буде гарно запакований, то приємне враження від подарунку буде трохи зіпсоване. Не поспішайте відправлятись на пошуки подарункового паперу та дивитись відео про те, як можна гарно та стильно упакувати презент. Окрім сертифікатів ми пропонуємо також і подарункові коробки різного розміру та в різних відтінках.  А доповнити презент можна милою листівкою (її, до речі, також можна замовити у нас) з теплими побажаннями.

Універсальний подарунок дівчині від Giftmall

Так вже повелось, що смаки та бажання у прекрасної половини людства змінюються надто часто. Сьогодні дівчина мріє про нову сумочку як в тієї самої блогерки, а завтра про новий телефон, а через тиждень захоче нову палетку тіней в трендових відтінках. І як тут за всім встигнути? Пропонуємо перевірену схему, завдяки їй ви зробите бажаний подарунок дівчини, прикладаючи при цьому мінімум зусиль. Ми вас зацікавили? 

Мова йде про універсальну карту Giftmall. Це сертифікат, який поповнюється на обрану вами суму (від 200 до 50 000 грн), а після цього ваша дівчина може використати його як тільки забажає. Карта може бути електронною або у вигляді SMS-коду. Використовувати такий сертифікат можна частинами.  Тобто в такому випадку вам не потрібно обирати сам подарунок, або магазин, компанію чи салон, в який ви хочете придбати сертифікат - все в руках вашої дівчини. До речі, при необхідності різницю можна доплатити на сайті, це дуже зручно. 

Емоційні подарунки для дівчини

Даруючи будь-який подарунок ми прагнемо подарувати позитивні емоції та спогади, проте матеріальна річ не завжди може їх викликати. А як щодо пропозиції подарувати справжню бурю емоцій в маленькому конвертику? Інтригуюче, чи не так?

Якщо мова йде про креативний подарунок дівчині, то в гру вступають сертифікати на враження. Таким чином коханій людині можна подарувати новий досвід, здійснення мрії чи просто класно проведений час. Екстрим, романтика чи релакс - у нас є абсолютно все! Найчастіше обирають:

  • Політ на параплані. 
  • Оренду яхти.
  • Прогулянку на конях.
  • Художній майстер-клас.
  • Політ в аеротрубі.

Ви любите свою дівчину за її схильність до екстриму та активний спосіб життя? Тоді вона точно оцінить сертифікат на політ на параплані або політ в аеротрубі. Проте, обираючи такі екстремальні подарунки (навіть не дивлячись на те, що вони повністю безпечні), варто враховувати фобії людини. Для більш творчих та спокійних особистостей ідеальним варіантом стане майстер-клас з малювання або прогулянка на конях, це можливість розслабитись, відпочити душею та тілом, а також здобути нову навичку. 

Якщо ж і це вам не підходить, а ви шукаєте дійсно приголомшливий подарунок дівчині на День народження, тоді нічого ліпше ніж прогулянка на яхті, ви не знайдете! Такий подарунок  точно запам’ятається на все життя, а які круті знімки для соцмереж там можна зробити!

 

ТОП-15 ідей що подарувати мамі на День народження
ТОП-15 ідей що подарувати мамі на День народження 19.06.2022
Що подарувати татові на День народження: цікаві, небанальні та практичні презенти 19.06.2022
Що подарувати татові на День народження: цікаві, небанальні та практичні презенти
Користуючись нашим веб-сайтом, ви надаєте згоду на використання файлів cookie а також на обробку ваших персональних даних. Щоб дізнатися більше, перегляньте нашу політику конфіденційності.

Зверніть увагу!

Помилка відправки даних
Дякуємо за відгук. Ми опублікуємо його після модерації
Сертифікат

Дію виконано

Ви пітвердили, що отримали сертифікати. Дякуємо, що сповістили нас.
Успіх!
Ви зареєструвалися на нашому сайті.
Щось пішло не так...
Під час реєстрації виникла помика.
Будь-ласка, спробуйте знову.
Як скористатися картою giftmall?