Подарункові сертифікати в маркетінговій стратегії

Подарункові сертифікати можуть бути простим способом збільшити продажі, залучити нових клієнтів та покращити відносини з існуючими. Ось наш погляд на те, як можна використовувати подарункові сертифікати в рамкахмаркетингової стратегії.

Зміст

Збільшітьпривабливість вашого бренду для існуючих клієнтів, та залучіть нових прихильників.

Подарункові картки дуже зручні у використанні, вирішують питання вибору для клієнтів що обирають подарункиі можуть бути запропоновані у фізичній формі або в цифровому форматі. Вони дозволяють задовільнітиклієнтів незалежно від того, де вони знаходяться, або наскільки заздалегідь вони купують подарунки.

За статистикою,більшість продажів подарункових сертифікатів, бренди отримуютьна великі свята, вихідні або визначні дати. Більш ніж 90%клієнтів, використовують подарункові сертифікати для того,щоб сказати «Дякую» своїм співробітникам, партнерам чи клієнтам. Тому це надає можливість додатково отримувати прихильність нових клієнтів та змушує повертатися існуючих протягом усього року.

Збільшити середній чек покупця.

Більшість одержувачів подарункового сертифікату витрачають майже на 40 %більше, ніж номінальна вартість сертифікату, яку вони отримують. Тому, подарункові сертифікати невеликого номіналуможуть бути стратегічним інструментом,що приваблює покупців зайти до магазину та здійснити додаткову покупку вищуза номінал.На відміну від фізичних товарів, реалізація подарункових сертифікатів значно полегшує операційну діяльність, зменшує ризик повернень товарів та збільшує обіг кредитних коштів.Для власників бізнесу ці невід'ємні аспектиє безпрограшними для максимізації прибутковості та зменшення попиту, скарг клієнтів та відкликання платежів.

Бути інноваційними. Майбутнє за IT-рішеннями.

Вже неможливо уявити світ без фізичних подарункових сертифікатів. Вони безперечно мають свої переваги, та актуальність. Але майбутнє за новими передплаченими рішеннями, яківже вповну силупрацюютьв найсучасніших країнах світу. В Західніх країнах світу, вже давно нікого не здивуєш подарунковим сертифікатом. Це певна культура, що з'явилася дуже давно та влилася в звичний темп життя. Не є новинкою і єлектронний сертифікат,який вже через хвилину можливо отримати на електронну скриньку, смс повідомленням чи в мессенджері. За дослідженнями,40%замовлень —електронні сертифікати, хоча таку опцію мають лише 20%торгівельних мереж України.Порівнюючи зі статистикою 2016 року цедійсно високі показники і надумку експертів,вже у середині 2018 року, частка електроннихсертифікатів буде перевищувати 60%

Вчому найбільші переваги електронних сертифікатів?

  • Швидкість обслуговування та атоматизация. Електронний сертифікат може бути автоматичнодоставлений за лічені секунди на електронну пошту отримувача.
  • Економічність. Сертифікат в цифровому форматі не потребую додатковихвитрат на виробництво та логістику.
  • Зменшення операційної роботи. Процес відправки електронного сертифікату повністю автоматизований, тому не витрачає робочий час ваших співробітників.
  • Приваблюєкористувачів-новаторів та гостей країни.Дає можливість надавати послуги тим хто живе за кордоном та хоче заохочувати на території Країни.

Отже, завдяки гнучкості та універсальності цифрових та фізичнихподарункових карток, здійснювати покупки стає набагато простішим для зростаючої кількості клієнтів, особливо для прихильниківсучаснихтехнологій.

Як правильно мотивувати співробітників
Як правильно мотивувати співробітників 05.03.2020
Збільшення продажів за допомогою подарункових сертифікатів 16.09.2016
Збільшення продажів за допомогою подарункових сертифікатів
Користуючись нашим веб-сайтом, ви надаєте згоду на використання файлів cookie а також на обробку ваших персональних даних. Щоб дізнатися більше, перегляньте нашу політику конфіденційності.

Зверніть увагу!

Помилка відправки даних
Дякуємо за відгук. Ми опублікуємо його після модерації
Сертифікат

Дію виконано

Ви пітвердили, що отримали сертифікати. Дякуємо, що сповістили нас.
Успіх!
Ви зареєструвалися на нашому сайті.
Щось пішло не так...
Під час реєстрації виникла помика.
Будь-ласка, спробуйте знову.
Як скористатися картою giftmall?