Подарунки на Новий Рік

Найнесподіваніше приходить саме Новий рік, здавалося, тільки вчора було жовте листя та золота осінь, а сьогодні треба вже шукати ідеї подарунків на НГ та вбирати ялинку. І куди тільки цей час біжить? Адже на Новий рік купують найбільше подарунків — друзям, родичам, колегам, людей багато, а от у голові не ідеї подарунків на Новий рік, а просто білі прогалини. Для цього потрібно набратися натхнення та визначитись із презентами заздалегідь.

В ідеалі почати шукати ідеї на подарунки на Новий рік за пару тижнів до самого свята, бо в останній момент, як завжди, не вистачатиме часу, буде багато проблем та справ, які потрібно вирішувати. Постарайтеся продумати все до дрібниць, щоб перед самим святом насолоджуватися атмосферою і чекати на диво, а не тероризувати сувенірні крамниці. Не варто вважати, що новорічні подарунки — це якісь дрібнички, вони мають бути атмосферними та тематичними.

Зміст

ТОП 25 ідей подарунків на Новий Рік

  1. Технічні гаджети;
  2. Сертифікат на враження;
  3. Алкоголь;
  4. Вечеря в ресторані;
  5. День у SPA;
  6. Сертифікат на масаж;
  7. Стильний одяг;
  8. книги;
  9. Пригоди у квест-кімнаті;
  10. Дегустація вин;
  11. Виготовлені на замовлення прикраси;
  12. Картини чи декор;
  13. Фітнес-трекер;
  14. Набір посуду;
  15. Подарунковий бокс;
  16. Персоналізовані подарунки;
  17. Розкішні парфуми чи туалетна вода;
  18. Квитки на концерт;
  19. Настільні ігри;
  20. Передплата квітів або кімнатних рослин;
  21. Кавовий набір для цінителів;
  22. Спорядження для активного відпочинку на природі;
  23. Домашній кінотеатр;
  24. Курс навчання з іноземної мови;
  25. Онлайн майстер-класи.

Ці ідеї подарунків враховують різноманітні інтереси та уподобання, що допоможе вам знайти ідеальний подарунок на Новий Рік для ваших близьких.

Як знайти ідеї подарунків на Новий рік

Чи не прийшла жодна ідея для подарунків на Новий рік і ви обрали чашку зі смішним написом, скарбничку чи статуетку? Якщо ситуація вже взагалі критична, то на крайній край можна піднести такий презент, проте він дуже банальний. Така річ навряд чи зможе принести радість адресату, найчастіше вони просто захаращують будинок, збирають пил, а через кілька років просто летять у сміття. А іноді "погані" подарунки взагалі передаровуються. Якщо ви такого результату не хочете, ми поділимося порадами.

Списки подарунків на Новий рік — це дуже важливо, проте перед тим, як їх сформувати, необхідно знати, як правильно вибирати подарунки. При виборі та пошуку подарунка варто враховувати наступне:

  • Вік

Це найголовніше і найважливіше, підлітку не можна дарувати конструктор, а маленькому хлопчику не можна дарувати дорослі парфуми. А ось літня бабуся навряд чи зрадіє молодіжній сумці. Не забувайте, що всьому свій час.

  • Підлога

Навіть якщо ви не знаєте що подарувати, то краще приносите гроші в конверті, ніж даруйте чоловікові вазу, а жінці елітний алкоголь. Звичайно, винятки бувають, але краще підійти до вибору подарунка більш креативно.

  • Хобі та інтереси людини

Якщо жінка не любить готувати, то черговим кухонним девайсом ви її швидше роздратуйте і швидше образите, ніж викличете бажання готувати. Така сама ситуація і з чоловіками.

  • Кому даруйте подарунок

Субординація у разі дуже важлива. Якщо необхідно подарувати колезі або босу, ​​то це в жодному разі не може бути річ особистого користування, таке можна дарувати членам сім'ї або близьким друзям.

Тепер розглянемо додатково 10 оригінальних ідей.

Оригінальні та незабутні ідеї подарунків на Новий Рік

Корисна техніка

Технічні подарунки виключно практичні та захоплюючі. Вони забезпечують зручність та розваги, роблячи повсякденне життя одержувача приємнішим. При виборі технічних подарунків зверніть увагу на останні гаджети, такі як смартфони, розумні годинники або навушники з активним шумопоглинанням. Ці предмети не тільки підтримують зв'язок ваших близьких, а й додають штрих розкоші в їхню повсякденну рутину.

Вибрати подарунковий сертифікат у магазин електроніки та техніки

Незабутні враження

Подарунки вражень створюють незабутні спогади. Вони надають можливість спробувати щось нове та захоплююче, що може бути ціннішим, ніж фізичний предмет. Розгляньте подарунки вражень, такі як квитки на концерт, політ на повітряній кулі чи уроки кулінарії. Ці подарунки дозволяють вибратися зі буденності та створити незабутні моменти.

Вибрати враження у подарунок

Алкогольна насолода

Подарунки алкоголю – це класичний вибір для святкування Нового Року. Їх можна вживати з помірністю, що додає нотку витонченості будь-якому заходу. Вибирайте з різних варіантів, як-от пляшка вишуканого вина, преміальне віскі або набір крафтового пива. Ці подарунки ідеально підходять для тостів на честь року.

Замовити подарунковий сертифікат на алкоголь

Похід у ресторан

Подарункові сертифікати на відвідування ресторану або бронювання місця у вишуканому закладі – це чудовий спосіб пригостити когось особливою вечерею, не змушуючи її готувати та прибирати. Виберіть ресторан, відомий своєю смачною кухнею та затишною атмосферою. Цей подарунок дозволить вашим близьким насолодитися чудовим кулінарним досвідом.

Вибрати подарунковий сертифікат у ресторан

SPA-релакс

Подарунки SPA забезпечують релаксацію та відновлення. Вони надають відпочинок від суєти повсякденного життя та сприяють покращенню фізичного та психічного стану. Подаруйте вашим близьким день у SPA з масажами, доглядом за обличчям та тілом. Це уважний подарунок, що спонукає до піклування про себе.

Купити подарунковий сертифікат у СПА салон

Сеанс масажу

Масаж - фантастичний спосіб зняти стрес і напругу, що робить його чудовим подарунком для тих, хто потребує розслаблення. Розгляньте можливість подарувати сеанс масажу в місцевому SPA або послуги мобільного масажиста, який надасть розслаблююче лікування біля вашого близького будинку.

Детальніше про подарунковий сертифікат на масаж

Стильний одяг

Подарунки у вигляді одягу дозволяють виявити турботу, вибираючи стильні та практичні речі, що відповідають смаку одержувача. Вибирайте предмети одягу, такі як затишні светри, модні шарфи або виготовлені на замовлення аксесуари. Ваші близькі оцінять ваші зусилля у пошуку ідеальної речі.

Переглянути подарунковий сертифікат на одяг

Світ книг

Книги відкривають нові світи, надають знання та розважають. Вони персональні і можуть бути підібрані під інтереси одержувача. Вибирайте книги, які відповідають хобі одержувача або знайомте його з новими жанрами та авторами. Добре обрана книга може стати джерелом натхнення та задоволення.

Вибрати подарунковий сертифікат у книгарню

Пригоди у квест-кімнаті

Пригоди в квест-кімнату одночасно викликають і розважають. Вони сприяють співпраці та вирішенню головоломок, що робить їх ідеальними для групи друзів чи сім'ї. Забронюйте пригоду в квест-кімнаті, де ваші близькі зможуть спільно вирішувати головоломки та розкривати приховані підказки. Це унікальний та захоплюючий подарунок.

Купити подарунковий сертифікат у квест кімнату

Винна дегустація

Подарунки з дегустацією вин надають можливість досліджувати різноманітні смаки та розширювати свій смак. Організуйте досвід дегустації вина на місцевій виноробні або виноробні. Ваші близькі зможуть насолоджуватися різноманітними сортами вин та дізнаватися про мистецтво виноробства.

Вибрати подарунковий сертифікат на дегустацію алкоголю

Насамкінець, коли йдеться про подарунки на Новий Рік, є безліч варіантів для вибору. Врахуйте інтереси та переваги ваших близьких та виберіть подарунок, який приносить радість та щастя, поки вони з радістю зустрічають Новий Рік. Незалежно від того, це техніка, враження чи щось посередині, ваш подарунок, виконаний із турботою, буде напевно оцінений.

Подарунки мамі на Новий Рік
Подарунки мамі на Новий Рік 22.09.2023
Подарунки чоловікам на Новий Рік 21.09.2023
Подарунки чоловікам на Новий Рік
Подарунки жінці на Новий Рік
22.09.2023
Подарунок дитині на Новий Рік
22.09.2023
Подарунок чоловіку на Новий Рік
22.09.2023
Користуючись нашим веб-сайтом, ви надаєте згоду на використання файлів cookie а також на обробку ваших персональних даних. Щоб дізнатися більше, перегляньте нашу політику конфіденційності.

Зверніть увагу!

Помилка відправки даних
Дякуємо за відгук. Ми опублікуємо його після модерації
Сертифікат

Дію виконано

Ви пітвердили, що отримали сертифікати. Дякуємо, що сповістили нас.
Успіх!
Ви зареєструвалися на нашому сайті.
Щось пішло не так...
Під час реєстрації виникла помика.
Будь-ласка, спробуйте знову.
Як скористатися картою giftmall?