Персоналізовані корпоративні подарунки

Вибір правильного подарунка для співробітників - одне із завдань, з яким дуже часто стикаються HR-фахівці. Багато роботодавців розуміють, що у такий спосіб можна позитивно вплинути на мотивацію співробітників і підвищити задоволення від роботи. Проте, як обрати доречний подарунок і задовольнити якомога більше колег?

Перш за все, варто подумати про бюджет, який ви виділяєте на подарунок. Якщо мова йде про подарункові картки, то тут все дуже просто - номінал можна повністю адаптувати під ваш запит. А у випадку з електронними сертифікатами немає додаткових логістичних витрат на пакування та зберігання.

Другий важливий момент - варто звернути увагу на індивідуальність співробітників і адаптувати подарунок під інтереси кожного. Якщо працівників багато, а їхні вподобання та хобі не дуже добре відомі, можна розглянути універсальні подарунки. Альтернативним рішенням може стати універсальна картка, яка поєднує в собі безліч товарів і послуг від найвідоміших брендів. Найголовніше, щоб кожен співробітник самостійно вирішував, який магазин обрати для себе.

Ще одним важливим аспектом є персоналізація. Обираючи подарунок для співробітників, все більше компаній вирішують додати до нього свій логотип, корпоративні кольори чи дизайн. Чому? Додавання логотипа компанії до подарунка може позитивно вплинути на відчуття залученості працівників до компанії та підвищити їхню лояльність. Співробітники будуть розуміти, що вони є невіддільною частиною команди і представляють свою компанію, що впливає на відчуття приналежності та мотивує до нових звершень. Крім того, такий подарунок з брендуванням може створити позитивні асоціації, пов'язані з роботою і підвищити моральний дух співробітників.

Також не варто забувати, що подарунок має бути корисним і практичним. Адже його мета - не лише принести задоволення, а й зробити роботу легшою та ефективнішою. Наприклад, можна розглянути можливість придбання сертифікатів магазинів електроніки, де кожен співробітник зможе вибрати щось корисне для своєї щоденної роботи.

Останнє, але не менш важливе питання - це питання дарування подарунків. Варто подбати про те, щоб вручення подарунків відбувалося в невимушеній атмосфері, наприклад, на вечірці. А у випадку з цифровими подарунками можна додати фотографію та побажання, адже це точно викличе посмішки на обличчях.

Хороша організація та увага до деталей дозволять вам обрати подарунок, який задовольнить ваших співробітників і підвищить їхню мотивацію на роботі. А завдяки персоналізації подарунок набуває абсолютно нового символічного значення.

Подарункові сертифікати для маркетингових проєктів
Подарункові сертифікати для маркетингових проєктів 24.05.2023
Подарункові картки для співробітників: переваги для обох сторін 28.03.2023
Подарункові картки для співробітників: переваги для обох сторін
Користуючись нашим веб-сайтом, ви надаєте згоду на використання файлів cookie а також на обробку ваших персональних даних. Щоб дізнатися більше, перегляньте нашу політику конфіденційності.

Зверніть увагу!

Помилка відправки даних
Дякуємо за відгук. Ми опублікуємо його після модерації
Сертифікат

Дію виконано

Ви пітвердили, що отримали сертифікати. Дякуємо, що сповістили нас.
Успіх!
Ви зареєструвалися на нашому сайті.
Щось пішло не так...
Під час реєстрації виникла помика.
Будь-ласка, спробуйте знову.
Як скористатися картою giftmall?