Що подарувати на День захисника України

День українського козацтва традиційно відзначають 14 жовтня. Попри те, що свято прив’язують до чоловічої частини населення, повна його назва — День захисників і захисниць України. Тому купуючи подарунок на 14 жовтня, не варто забувати про жінок, котрі пліч-о-пліч з чоловіками боронять цілісність і свободу нашої землі. Особливо важливим і пам’ятним це свято стало у 2022 році, коли розпочалася повномасштабна війна. Тож хочеться потішити найближчих людей: батька або дідуся, брата або коханого, колегу по роботі.

Не варто купувати банальні китайські сувеніри, особливо колегам по роботі. Виділитися на тлі нудних сюрпризів допоможе сертифікат або універсальна подарункова карта Giftmall. Остання особливо актуальна, адже війна змінює цінності й інтереси кожної людини. Сертифікат може стосуватися не лише купівлі певних товарів, але й отримання послуг або вражень.

Зміст

ТОП-15 найкращих ідей подарунків на 14 жовтня

Подарунок до Дня захисника України — це про мужність, незламність, бажання захистити власну свободу. Від цього можна відштовхуватися, навіть якщо здається, що реалізувати цю ідею на практиці може бути складно. Багато чоловіків останнім часом замінили звичні речі й інструменти на зброю, тож це стало їхнім основним заняттям. Тож до найкращих ідей презентів на професійне свято варто віднести:

  1. Канцелярію.

  2. Смарт-годинник.

  3. Якісні шкіряні аксесуари.

  4. Спортивний одяг.

  5. Взуття.

  6. Косметику для догляду.

  7. Елітний алкоголь.

  8. Кава або чай.

  9. Книги з психології.

  10. Настільна гра.

  11. Товари для авто.

  12. Товари для відпочинку й туризму.

  13. Побутова техніка.

  14. Товари для риболовлі або полювання.

  15. Військовий інвентар.

Перше, що спадає на думку, коли чуєш слово «захисник» — це військова амуніція. Такий презент — дійсно гарне рішення для людей, котрі захищають Батьківщину. Відповідні товари можна знайти в магазинах:

Подарунок до Дня захисника не повинен обмежуватися виключно професійною діяльністю. До того ж не кожен чоловік служить в армії, а вітати доведеться всіх. Відволіктися допоможе теплий плед, аромалампа або набір кави чи чаю. Подібні товари завжди можна купити з сертифікатом до:

Також підійде все, що допоможе відпочити в колі близьких і друзів. Це книги, настільні ігри, які вдасться відшукати з сертифікатом до:

Настільні ігри — це також можливість розвивати логіку й критичне мислення, будувати стратегії й приймати доленосні рішення. Гарний подарунок чоловікові — це одяг або якісні шкіряні аксесуари. Шукайте в:

  • Jack Wolfskin;

  • ZAVOD;

  • Mexx;

  • DF.ORIGINAL;

  • StreetWear.

Чоловіки часто водять автівку. Дехто з них любить її навіть більше, ніж власну дружину. Тож товари для авто точно згодяться. Серед актуальних варіантів — електроніка й інноваційні гаджети. Йдеться про різноманітні смарт-годинники, безпровідні навушники, екшн-камери, флешки. Купити такі товари дасть змогу сертифікат у:

  • Ельдорадо;

  • Comfy;

  • Mi Store;

  • DroneUA.

Подарунки на День козака — це ще й про товари для відпочинку. Нехай сюрпризом стане нова вудка або окуляри нічного бачення для полювання.

Універсальний подарунок до Дня українського козацтва

Універсальна подарункова карта Giftmall — це комплексне рішення одразу кількох проблем. По-перше, не доведеться мізкувати, що вручити малознайомому колезі або другові. По-друге, це гарна альтернатива грошам у конверті. А вони особливо недоречні на День захисника України.

Такий подарунок на 14 жовтня не має професійних і вікових обмежень. До того ж людина має достатньо часу, аби подумати, що дійсно мріє отримати в дарунок. На відміну від звичайних сертифікатів, карта Giftmall має ще кілька вагомих переваг:

  1. Різний номінал. Сума може становити від 200 до 50 000 грн. Відповідно можна чітко вписатися в запланований бюджет. Коханому — дорожчий презент, колезі по роботі — бюджетний.

  2. Кілька типів сертифіката. Можна вручити безпосередньо пластикову карту Giftmall у красивому пакуванні. Якщо людина перебуває на відстані, то зможете потішити її онлайн-сертифікатом. Він надійде в месенджер або на вказану адресу електронної пошти. І навіть коли немає доступу до мережі, код може надійти SMS-повідомленням.

  3. Можливість використати частинами. Якщо вартість вибраного презенту більша, адресат просто оплачує різницю. Менша — залиште залишок до наступного разу. Більшість стандартних сертифікатів анульовується й розрахована на разове використання.

Ну і ключовий плюс універсальної подарункової карти Giftmall — строк дії до 60 місяців. Зараз життя таке мінливе, а події змінюються так швидко, що не завжди до подарунків. Зате з впевненістю можна сказати, що 60 місяців буде достатньо, аби точно використати сертифікат і підібрати собі вдалий подарунок до Дня захисника. Тож хіба можна знайти щось більш вдале й оптимальне для важливого чоловіка?

Оригінальні подарунки на День захисника України для всіх

Оригінальний подарунок на 14 жовтня — той, який точно запам’ятається. Незвичною формою, застосуванням, багатогранністю. Доповнити основний сюрприз допоможе коробка або вітальна листівка. Коробка може нагадувати камуфляж. Листівка — бути веселою й жартівливою, наприклад, із зображенням певної тварини з шоломом і автоматом. Купити святкове пакування й вітальну листівку також можна на сайті Giftmall.

У пошуках оригінальних сюрпризів спочатку варто придивитися до стилю життя чоловіка. Якщо його хобі — колекціонування, то достатньо купити новий екземпляр до його збірки. Курцеві, можливо, варто презентувати попільничку, табакерку або трубку для куріння. Любителю активного відпочинку згодиться електрошашличниця, набір фляг з чарками, термочашка, намет, розкладний ніж або мультитул. Навіть банальну косметику для догляду можна знайти в мініатюрному форматі. Проте важливо не перестаратися з креативом. Краще віддати перевагу практичній складовій, аби подарунок до Дня захисника України точно сподобався.

Що подарувати колегам на 14 жовтня?

Вітати чоловіків на роботі з Днем захисника України — доволі поширене явище. Зазвичай бюджет досить обмежений, оскільки одна людина повинна вручити презент одразу кільком чоловікам. Тоді краще вибрати сертифікат, навіть з номіналом 200 грн. Такі подарунки на 14 жовтня колегам — краще рішення, ніж китайський сувенір у формі воїна або чашка з фото. Якщо колеги не служили, то можна прив’язатися до поточного місця роботи. Підійде:

  1. Сертифікат на товари для дому. Там можна знайти не лише м’який плед або милу скатертину, але й потрібні чоловікам речі: канцелярію, кухлі, креативні планери.

  2. Сертифікат на книги. Зараз майже 90% населення планети читає книжки онлайн. То чому б не вибрати сертифікат до Yakaboo? Якщо хочеться відчути аромат свіжонадрукованої книги — відправляйте колегу до «‎Видавництва Старого Лева».

  3. Сертифікат на вино й міцні напої. Гарний чоловічий презент. Шукайте оригінальний алкоголь у BadBoy, Sabotage, OKwine.

  4. Сертифікат на товари для спорту. Особливо актуально для чоловіків, котрі працюють в офісі. Їм точно згодиться еспандер або щось серйозніше: блоки для йоги, масажер, нові кросівки.

  5. Сертифікат на одяг і взуття. З обмеженим бюджетом доволі складно вибрати корисний подарунок у цій категорії. Та все-таки можна купити базову футболку, ремінь або спортивний светр.

Також варто замислитися над купівлею сертифіката до одного з популярних інтернет-магазинів. Наприклад:

  • Jysk;

  • Дека;

  • Orner;

  • Buno.

Такий подарунок колегам на 14 жовтня точно буде корисним, адже дозволить заощадити чимало часу саме на фізичному візиті в магазин.

Що подарувати хлопцю на 14 жовтня?

На питання, що подарувати хлопцю на День козацтва, можна дати чітку відповідь — корисний і практичний презент. Матеріальні речі — це добре. Зміцнити стосунки, відволіктися від одноманітності робочих буднів допоможе сертифікат на враження. Можна підібрати персональний варіант для нього або ж скористатися парними послугами:

  1. Похід в кіно. Класичний сертифікат, котрий допоможе організувати романтичне побачення.

  2. Квест-кімната. Активність, котра тільки стає популярною. Різні жанри — від детективів до фільмів жахів. Максимальне занурення в події в компанії складних головоломок. Для любителів комп’ютерних ігор доступні квест-кімнати з елементами віртуальної реальності.

  3. Картинг. Кожен хлопець грався в «Need for Speed». Це те ж саме, тільки в реальному житті. Швидкісні перегони з друзями — це про драйв і море позитивних емоцій.

  4. Скеледром. Підійде як для початківців, так і для професіоналів. Передбачені заняття з тренером. Дозвольте своєму обранцеві підкорити найвищу вершину у своєму житті й вразити свою кохану.

  5. Політ в аеротрубі. Хлопець буде в захваті від такого екстремального сюрпризу! Відчути вільне падіння довше, ніж при стрибку з парашутом, і з меншою шкодою для організму — хіба можна знайти кращий подарунок?

Що подарувати чоловіку на 14 жовтня?

Подарунок на 14 жовтня чоловіку — це про любов і турботу. Навіть якщо він ніколи не служив Батьківщині, зараз він виконує не легше завдання: оберігає і захищає своїх рідних і близьких. Тож він точно заслужив на приємний презент на День українського козацтва.

Влаштувати сюрприз людині, яку добре знаєш, набагато легше. Варіантів кілька: або сертифікат на купівлю певних товарів, або на отримання послуги, або на враження. Якщо вибираєте матеріальний сюрприз, то підійде:

  1. Сертифікат на СТО. Якщо чоловік — відданий автолюбитель, то такий подарунок точно згодиться. Також можна купити паливну картку, яка теж доступна для замовлення на Giftmall.

  2. Сертифікат на купівлю товарів для дому. Там він матиме змогу вибрати щось корисне: набір інструментів, нову чашку, приладдя для садівництва.

  3. Сертифікат на побутову техніку й електроніку. Таким чином жінка вбиває відразу 2-х зайців: робить приємний сюрприз і, можливо, отримує корисного помічника вдома, наприклад, робот-пилосос. Адже чоловіки так тішаться різноманітним інноваційним гаджетам.

  4. Сертифікат на аксесуари. Купити новий якісний шкіряний гаманець, рюкзак або портмоне — теж вдале рішення.

  5. Сертифікат на послугу. Віддайте перевагу кінотеатру «Планета Кіно», онлайн-платформі «Megogo», де можна дивитися футбол, онлайн-школам «EnglishDom» або «Wezom Academy».

Ну а якщо хочете більше часу провести разом, то ідеальний подарунок чоловіку на День козацтва — сертифікат на враження. Підійде відпочинок в апарт-готелі, візит до яхт-клубу й прогулянка по озеру, катання на конях, парний майстер-клас з живопису алкогольними чорнилами.

Ну і найголовніший подарунок на 14 жовтня — це увага. Доповніть основний сюрприз романтичною вечерею або вітальною листівкою, підписаною власноруч.

Що подарувати коханій дівчині на Святого Миколая: практичні ідеї й оригінальні рішення
Що подарувати коханій дівчині на Святого Миколая: практичні ідеї й оригінальні рішення 09.10.2022
Що подарувати на День Святого Миколая рідним і коханим? 10.09.2022
Що подарувати на День Святого Миколая рідним і коханим?
Користуючись нашим веб-сайтом, ви надаєте згоду на використання файлів cookie а також на обробку ваших персональних даних. Щоб дізнатися більше, перегляньте нашу політику конфіденційності.

Зверніть увагу!

Помилка відправки даних
Дякуємо за відгук. Ми опублікуємо його після модерації
Сертифікат

Дію виконано

Ви пітвердили, що отримали сертифікати. Дякуємо, що сповістили нас.
Успіх!
Ви зареєструвалися на нашому сайті.
Щось пішло не так...
Під час реєстрації виникла помика.
Будь-ласка, спробуйте знову.
Як скористатися картою giftmall?