Що подарувати дівчині на Новий рік: найкращі ідеї для себе й душі

Традиція дарувати подарунки на Новий рік різниться: хтось кладе свій презент під ялинку, інші — вручають безпосередньо в руки під бій курантів. Проте кожен очікує на схожу реакцію: захопливий і пронизливий погляд дівчини, котрій вгодили зі сюрпризом. Тож як підібрати ідеальні подарунки дівчині на Новий рік? Де заздалегідь купити подарунок, аби не стояти в кілометровій черзі 31 грудня за дешевим китайським сувеніром?

Якщо дівчина ніяк не натякає на омріяний новорічний презент, віддайте перевагу подарунковому сертифікату. Класика — ювелірні прикраси, косметика й парфуми, одяг і аксесуари. Важливо, що вона матиме змогу самостійно підібрати презент у фізичній крамниці або інтернет-магазині, тож не доведеться вивчати розмірні сітки й заглиблюватися в особливості змішування різних ароматів.

Також можна замовити універсальну подарункову картку Giftmall — гарну альтернативу традиційному сертифікату. З її допомогою можна отримати доступ до всіх магазинів, товарів і послуг, представлених на сайті, в конкретному місті. До того ж вона відрізняється тривалим терміном дії (аж до 60 місяців). З таким презентом відповідь на одвічне питання, що подарувати дівчині на Новий рік, можна офіційно оголошувати закритою.

Зміст

Найкращі ідеї подарунків для дівчини на Новий рік

Вдалий подарунок для дівчини на Новий рік — той, яким вона матиме змогу постійно користуватися. Не гіршим варіантом стане певне враження, котре вдасться прожити вдвох. Не варто відкидати естетичні подарунки, які доповнюють теплу різдвяну атмосферу вдома. Розпочинайте підготовку до Нового року з кількома корисними ідеями сюрпризів для дівчини:

  1. Косметика.

  2. Парфуми.

  3. Ювелірні прикраси.

  4. Стайлер для волосся.

  5. Набір для догляду за тілом.

  6. Інструменти для манікюру.

  7. Домашній костюм.

  8. Піжама-кігурумі.

  9. Аромадифузор.

  10. Ароматичні свічки.

  11. Елітний чай.

  12. Шоколад.

  13. Термочашка.

  14. Набір для творчості.

  15. Проєктор.

  16. Біокамін.

  17. Bluetooth-колонка.

Класичні новорічні подарунки для дівчини — косметика й парфуми. Якщо самостійно вибираєте подібний презент, то віддайте перевагу великій палетці з тінями (обов’язково з мерехтливими позиціями), колекції мініатюрних парфумів зі звичними зимовими ароматами (кориця, ваніль, кардамон, шафран, мускатний горіх і т. п.). З таким презентом легко помилитися, тож краще подарувати сертифікат в одну зі спеціалізованих крамниць:

  • Brocard;

  • Lush;

  • Piel Cosmetics;

  • Joko Blend;

  • Aromateque.

До презентів з цієї ж категорії, котрі знайдуться в представлених магазинах, варто віднести різноманітні товари для догляду за обличчям і тілом, ароматні бомбочки для ванни. Не менш вдалий новорічний подарунок для дівчини — тематична ювелірна прикраса. Як правило, популярні ювелірні компанії ретельно готуються до цього свята. Тож з’являються барвисті прикраси зі символами Нового року, прикрашені склом Мурано, мерехтливими камінцями й різноколірною емаллю. Організуйте дівчині справжнє різдвяне диво з сертифікатом до:

  • SOVA;

  • Zarina;

  • Pandora;

  • Cote & Jeunot;

  • Youko Jewelry.

До вдалих ідей подарунків дівчині на Новий рік також варто віднести все, що стосується дозвілля й відпочинку. Йдеться про електроніку (для перегляду «Сам удома» й безперервного прослуховування «Jingle Bells», милі дрібниці (аромадифузор, свічка з ароматом хвої), теплий одяг з новорічним принтом‎‎. Як щодо колекції елітних чаїв або набору для самостійного приготування глінтвейну? Спеціальні святкові пропозиції завжди доступні в:

  • OKwine;

  • YARO;

  • Tea House;

  • Sabotage.

Присвятити 2-тижневі різдвяні канікули можна й улюбленому заняттю. Все для творчості й відпочинку шукайте в Orner, ZELENA, Bombatgame.

Оригінальні подарунки дівчині на Новий рік

Оригінальні подарунки для дівчат на Новий рік — це про особливу увагу до деталей. Підготуйте персоналізований подарунок: годинник з вінілових пластинок з авторським дизайном, мультирамку зі спільними фотографіями, столик для сніданку в ліжку, подушку з новорічним принтом. Головне, аби такий презент був корисним і тішив око, а не просто стояв без діла на полиці.

Не менш важлива складова вдалого подарунка на Новий рік — вітальна листівка і яскрава коробка. Вибрали подарунковий сертифікат? Покладіть його до строкатої коробки. Подарунок загорніть у яскраву обгортку. Так вдасться створити неповторну атмосферу казки й не зруйнувати головну інтригу. Пам’ятаєте, скільки радості приносило саме розпакування подарунків напередодні Нового року?

Вітальна листівка — приємне доповнення до новорічних подарунків для коханої. Віддавайте перевагу не шаблонним листівкам, а яскравим композиціям з об’ємним дизайном або веселими новорічними символами. Подібні додатки до презенту пропонує Giftmall. Нехай спереду красується Санта-Клаус, новорічний олень або ельф, а позаду залишається місце для особливих слів.

Універсальний подарунок дівчині на Новий рік

Якщо в офісі організовують Таємного Санту або знайомство з дівчиною щойно відбулося, вгадати з подарунками складно. В такому випадку варто вибрати універсальний подарунок на Новий рік — карту Giftmall. Вона відкриває доступ до всіх товарів і послуг, представлених на сайті. Термін дії складає 60 місяців, тож дівчина не обмежена в часі. Як тільки ейфорія від різдвяних канікул спаде, можна буде повернутися до раціонального вибору подарунків. До інших переваг універсальної подарункової картки Giftmall відносять:

  1. Формат. Картка доступна як у стандартному пластиковому вигляді, так і онлайн. Фізичний формат підійде для святкування вдвох. Онлайн-сертифікат дозволить зробити приємно людині на відстані. Електронну картку Giftmall можна подарувати електронною поштою або відправити в месенджер (Telegram чи Viber).

  2. Номінал. Проблема, з котрою стикається половина хлопців під час вибору новорічних презентів. Доступний номінал картки варіюється від 200 до 50 000 грн. Особливо важко вписатися в суму й знайти практичний подарунок, якщо дівчина — малознайома колега по роботі.

  3. Кілька сценаріїв використання. Дівчина може вибрати товар або послугу. Також дія картки Giftmall поширюється на враження. Якщо номінал сертифіката менший, різницю можна доплатити. Більший — скористайтеся залишком наступного разу.

Універсальна подарункова карта Giftmall замінює всі ідеї подарунків дівчині на Новий рік.

Емоційні подарунки дівчині на Новий рік — найкраще рішення

Не прогадати з подарунками на Новий рік дівчині допоможе сертифікат на враження. Інколи їм не вистачає саме емоцій: у довготривалих стосунках, повсякденних справах і постійній роботі. Тож такий презент — гарна можливість спільно провести час і назавжди закарбувати приємний спогад у пам’яті.

Вибирати враження, як і будь-який інший подарунок, варто з урахуванням інтересів дівчини. Любительці екстремальних пригод сподобається:

  1. Політ на повітряній кулі. Насолодитися зимовими пейзажами, оновити стрічку в Instagram, відчути себе вільною — мрія кожної дівчини.

  2. Політ на параплані. Підкорення неба в компанії досвідчених пілотів — такий презент сподобається активній дівчині.

  3. Катання на квадроциклах. Активно відпочивати можна не лише влітку. Заїзд по засніженому лісу або гірському схилу — цікавий досвід.

  4. Картинг. Влітку швидкісні перегони проходять на свіжому повітрі, взимку — на не менш цікавих закритих трасах.

  5. Скеледром. Візит до скеледрому дає змогу не лише знайти нове хобі, але й підтримати своє тіло.

Гарний подарунок для дівчини на Новий рік, з котрою перебуваєте в близьких стосунках, — сертифікат на масаж. Відвідати таку процедуру можна вдвох. Також можна організувати візит до SPA-комплексу або салону краси. Дарувати такий презент краще трохи раніше Нового року, якщо планується грандіозне святкування. Так дівчина матиме змогу підготуватися й виглядати на всі 100.

Максимально корисний сертифікат — практичний майстер-клас. Вибирайте новорічну тематику:

  • живопис;

  • створення свічок;

  • ліпка з глини;

  • створення новорічних прикрас;

  • ювелірне ремесло.

Різдвяні канікули також можна присвятити самовдосконаленню. Тоді гарним вибором стане сертифікат на проходження онлайн-курсу або візит до арт-майстерні.

З таким переліком ідей і подарунків від Giftmall точно не доведеться довго клопотати собі голову над тим, що подарувати дівчині на Новий рік!

Що подарувати хлопцеві на Новий рік: найкращі ідеї практичних і емоційних сюрпризів
Що подарувати хлопцеві на Новий рік: найкращі ідеї практичних і емоційних сюрпризів 14.08.2022
Ідеї подарунків мамі на Новий рік: як вразити близьку людину 14.08.2022
Ідеї подарунків мамі на Новий рік: як вразити близьку людину
Користуючись нашим веб-сайтом, ви надаєте згоду на використання файлів cookie а також на обробку ваших персональних даних. Щоб дізнатися більше, перегляньте нашу політику конфіденційності.

Зверніть увагу!

Помилка відправки даних
Дякуємо за відгук. Ми опублікуємо його після модерації
Сертифікат

Дію виконано

Ви пітвердили, що отримали сертифікати. Дякуємо, що сповістили нас.
Успіх!
Ви зареєструвалися на нашому сайті.
Щось пішло не так...
Під час реєстрації виникла помика.
Будь-ласка, спробуйте знову.
Як скористатися картою giftmall?