Що подарувати хлопцеві на Новий рік: найкращі ідеї практичних і емоційних сюрпризів

Як тільки випадає перший сніг, а стовпчик термометра перевалює за +0⁰С, виникає питання: що подарувати хлопцеві на Новий рік? Крамниці наповнюються яскравими сувенірами, а інтернет-магазини закликають клієнтів акційними пропозиціями й святковими знижками. Та чи варто купувати черговий милий китайський сувенір задля галочки? Як знайти гідний подарунок з обмеженим бюджетом? Як вчинити, якщо зовсім не розбираєшся в інтересах і вподобаннях хлопця?

Рішення завжди знайдеться — подарунковий сертифікат. Він може стосуватися купівлі товару або отримання певної послуги. Широкий можливий номінал допоможе вкластися в запланований бюджет. Тепер подарувати сертифікат можна не лише фізично, але й онлайн. Це гарна нагода потішити близьку людину, котра з певних причин знаходиться на відстані.

Окремо варто виділити сертифікат на враження. Він допоможе хлопцеві зануритися в атмосферу свята, казки й тотального відпочинку. Позитивні емоції — саме те, що потрібно напередодні новорічних свят. 

Якщо хлопець не зовсім близький, наприклад, колега по роботі, а в офісі звикли організовувати Таємного Санту, замовляйте універсальну подарункову карту Giftmall. Вона дозволяє придбати товари або отримати певні послуги в сотнях місць по всьому місту.

Зміст

Найкращі тематичні ідеї подарунків для хлопця на Новий рік

Ідеї подарунків хлопцю на Новий рік 2023 можна розділити на кілька категорій за тематичним спрямуванням:

  • для себе;

  • для відпочинку й розваг;

  • для професійної діяльності.

Перше, на що варто звернути увагу при виборі презенту, — особисті вподобання хлопця. Чи любить він доглядати за собою? Чи ходить до барбершопу? Чи полюбляє масаж? Так вдасться вибрати корисний подарунок з представлених нижче ідей:

  1. Бритва.

  2. Тример.

  3. Косметика для догляду за бородою.

  4. Косметика для догляду за шкірою обличчя.

  5. Машинка для стрижки.

  6. Іригатор.

  7. Парфум.

  8. Набір для гоління.

  9. Косметика для догляду за волоссям.

  10. Сіль для ванни.

  11. Мило з натуральним складом.

  12. Масажне масло.

  13. Піна для ванни.

  14. Набір для нанесення тимчасового татуювання.

  15. Бальзам для губ.

Електроніку, котра полегшить догляд за собою, можна вибрати в Ельдорадо, Comfy, Mi Store, Алло. Самостійно підібрати косметику й парфумерію для подарунка на Новий рік хлопцю може бути важко, тому краще подарувати сертифікат в один з магазинів:

  • Brocard;

  • Philip Martin’s;

  • Tink;

  • Barbers;

  • Mermade.

Відпочинок і розваги — те, чому варто присвятити 2-тижневі різдвяні канікули. Тож подарунок може стосуватися запальних вечірок, романтичних вечорів і прогулянок засніженими вулицями:

  1. Проєктор.

  2. Масажер.

  3. Колекційне видання комп’ютерної гри.

  4. Комікси.

  5. Книга.

  6. Настільна гра.

  7. Дартс.

  8. Набір для покеру.

  9. 3D-пазл.

  10. Плед з підігрівом.

  11. М’яке крісло-мішок.

  12. Термочашка.

  13. Діджейський контролер.

  14. Декоративний світильник.

  15. Біокамін.

Товари для створення домашнього затишку шукайте в магазинах Drommel, JYSK, Orner, HIS, WOOD MOOD. Найбільший вибір настільних ігор доступний з сертифікатом в інтернет-магазин Bombatgame.

Подарунок на Новий рік для хлопця може стосуватися його професійної діяльності. Наприклад, ним може стати корисний гаджет:

  1. Будильник.

  2. Смарт-годинник.

  3. Фітнес-трекер.

  4. Док-станція.

  5. Безпровідна Bluetooth-колонка.

  6. Тримач для смартфона в авто.

  7. Планшет.

  8. Окуляри віртуальної реальності.

Також можна вибрати щось, що безпосередньо стосується його професії. Наприклад, працівнику СТО точно згодиться професійний набір інструментів. Хлопцю, котрий багато часу проводить за комп’ютером, стане в пригоді масажер або окуляри зі спеціальним захисним покриттям.

Як здивувати й запам’ятатися: оригінальні подарунки хлопцю на Новий рік

Повірте: крім піни для гоління й веселих різдвяних носків знайдеться чимало презентів, котрі точно вразять будь-якого хлопця. Китайський сувенір у вигляді символу 2023 року точно не назвеш оригінальним подарком на Новий рік для хлопця. Також не варто надто креативити. Часто подібний сюрприз, особливо з гумористичним підтекстом, може навіть образити людину. Тож спрямуйте оригінальність у правильне річище. Наприклад, подбайте про оригінальне пакування й вітальну листівку.

Ідеальна листівка до Нового року повинна відтінювати грайливий настрій. Нехай на обкладинці красується новорічний олень або Санта-Клаус. На зворотній стороні напишіть кілька приємних слів. Ну і куди ж без святкового пакування! Пригадайте дитинство й влаштуйте хлопцеві справжній квест з пошуку презенту під новорічною ялинкою.

Оригінальний подарунок — той, на який чекають. Нехай ним стане спільне враження, з якого почнеться 2023 рік.

Універсальний подарунок хлопцю на Новий рік

Не менш вдалий варіант подарунка на Новий рік хлопцю — універсальна карта Giftmall. Вона працює за таким самим принципом, як і звичайний сертифікат, проте має кілька переваг:

  1. Різний номінал. Варіюється в межах від 200 до 50 000 грн. Тож вдасться зробити подарунок, який точно впишеться в бюджет. Це особливо важливо, коли на роботі організовують Таємного Санту. Сума, в яку потрібно вкластися, як правило, обмежена, тож знайти корисний подарунок складно.

  2. Кілька типів картки. Вона може бути фізичною, тобто мати вигляд пластикової картки, або електронною. Останній варіант особливо актуальний, якщо хочеться потішити хлопця на відстані.

  3. Строк придатності. Термін дії стандартних сертифікатів зазвичай розрахований на 6-12 місяців. Універсальна подарункова карта Giftmall діє 60 місяців. Тож хлопець матиме достатньо часу, аби вибрати собі практичний презент на свято.

Дія подарункової карти Giftmall поширюється на всі офлайн-крамниці, інтернет-магазини й інші місця, представлені на сайті. Якщо номінал сертифіката менший, хлопець може доплатити різницю. Якщо більший, то ним можна скористатися наступного разу. Класичний сертифікат часто анульовується, навіть якщо залишаються невикористані кошти.

Такий сертифікат — гарна альтернатива грошам у конверті. Якщо такий подарунок доцільний на День народження, ювілей або весілля, то презент на Новий рік має зовсім іншу конотацію. Тож годі перебирати сотні ідей подарунків хлопцю на Новий рік! Заощаджуйте свій час і робіть по-справжньому корисні сюрпризи, не прив’язані до близькості стосунків і особистих інтересів.

Найкращий емоційний подарунок хлопцю на Новий рік

Емоції — найкращий подарунок. Віддавайте перевагу стандартним сертифікатам, якщо не зовсім добре знаєте хлопця:

  1. Квест-кімната. Розвага, яка тільки набирає популярності в Україні. Організуйте веселе дозвілля з друзями, сповнене позитивних емоцій. До того ж квест-кімната може розроблятися з урахуванням культових зимових фільмів як «‎Сам удома».

  2. Похід в кіно. Такий презент допоможе зануритися в атмосферу свята. Що це буде: перегляд старого фільму або довгоочікуваної прем’єри — нехай хлопець вибирає сам.

  3. Скеледром. Існує не так багато активних розваг, якими можна насолоджуватися взимку. Візит до скеледрому — одна з них. Новачки матимуть змогу пройти свою першу трасу в компанії з інструктором.

  4. Майстер-клас. Гарні новорічні подарунки хлопцю — ті, які приносять не лише емоції, але й користь. Нехай хлопець відвідає один з тематичних майстер-класів: живопис, створення посуду з глини, виливання ароматичних свічок, проєктування новорічних іграшок. Така активність не лише подарує приємні враження, але й допоможе додати домашнього затишку.

  5. Онлайн-курс. Якщо людина прагне змінити нову професію або опанувати практичні навички, чому б не зробити це під час зимових канікул?

Вибирайте активність, якою можна займатися вдвох. Наприклад, квиток на спортивний матч або новорічний концерт. Потішити любителів екстремального відпочинку вдасться сертифікатом на:

  1. Політ на повітряній кулі. Насолодитися неповторними зимовими пейзажами — кому не сподобається такий подарунок?

  2. Заїзд на картингу. Влітку перегони з друзями можна влаштувати на свіжому повітрі, взимку — на спеціальних закритих трасах.

  3. Прогулянка на квадроциклах. Зимовий ліс по-особливому красивий. Насолоджуйтеся морозним повітрям і складними трасами.

  4. Політ на параплані. Організуйте хлопцеві максимально тісне знайомство з небом в компанії досвідчених пілотів.

  5. Прогулянка на конях. Відпочити й розслабитися допоможе прогулянка з інструктором верхи.

Тож вибрати подарунок хлопцю на Новий рік не складно, якщо скористатися ідеями й можливостями Giftmall.

Що подарувати на новосілля друзям або рідним: найкращі ідеї для побуту й душі
Що подарувати на новосілля друзям або рідним: найкращі ідеї для побуту й душі 14.08.2022
Що подарувати дівчині на Новий рік: найкращі ідеї для себе й душі 14.08.2022
Що подарувати дівчині на Новий рік: найкращі ідеї для себе й душі
Користуючись нашим веб-сайтом, ви надаєте згоду на використання файлів cookie а також на обробку ваших персональних даних. Щоб дізнатися більше, перегляньте нашу політику конфіденційності.

Зверніть увагу!

Помилка відправки даних
Дякуємо за відгук. Ми опублікуємо його після модерації
Сертифікат

Дію виконано

Ви пітвердили, що отримали сертифікати. Дякуємо, що сповістили нас.
Успіх!
Ви зареєструвалися на нашому сайті.
Щось пішло не так...
Під час реєстрації виникла помика.
Будь-ласка, спробуйте знову.
Як скористатися картою giftmall?