Що подарувати на новосілля друзям або рідним: найкращі ідеї для побуту й душі

Входини — свято, яке вимагає особливої попередньої підготовки як зі сторони власників нового помешкання, так і самих гостей. Часто новосілля взагалі святкується раз у житті. Важливо вибрати презент, який допоможе підтримувати чистоту й порядок, робитиме життя в новій оселі легким і комфортним. Тож у багатьох людей виникає логічне запитання: що подарувати на новосілля, аби презент був корисним і практичним для всіх мешканців.

Не варто зосереджуватися на купівлі сувенірів. Вони просто стоятимуть і припадатимуть пилом. Найкращий варіант, коли зовсім немає ідей, — подарунковий сертифікат. Вибирайте одну з крамниць, котра спеціалізується на декорі й товарах для дому, а власники нового помешкання точно використають його з користю. 

Ще одне хороше рішення — універсальна подарункова картка Giftmall. Вона відкриває доступ до багатьох товарів і послуг. Найголовніше — строк її дії складає 60 місяців. Тож її власник матиме змогу відтермінувати вибір подарунка на новосілля. Можливо, знадобиться допомога в завершенні ремонту? Чи захочеться додати милих дрібниць для створення затишної атмосфери?

Зміст

Ідеї подарунків на новосілля: ТОП-43 найкращих варіанти

Підготувати подарунок на новосілля друзям або рідним — завдання з кількома зірочками. Можна скористатися традиційним шляхом і вибрати корисний презент для дому й побуту: набір кухонного приладдя, побутову техніку, дрібну електроніку. Інший варіант — купити щось стандартне, але підійти до процесу з креативом. Подарунок на входини обов’язково має стосуватися:

  • створення тепла й затишку в помешканні;

  • декору квартири або будинку;

  • побуту (практичне використання);

  • конкретно мешканців (інтереси й захоплення).

Тепер перейдімо від загальних категорій до конкретного огляду найкращих ідей подарунків на новосілля. Створити сприятливу «‎погоду» в новому помешканні дозволяють милі дрібниці. Йдеться про:

  1. Набір рушників.

  2. Набір постільної білизни.

  3. Скатертину.

  4. Плед.

  5. Декоративні подушки.

  6. Крісло-мішок.

  7. Вічнозелені рослини.

  8. Фартух для кухні.

  9. Прихватки.

  10. Домашній костюм.

  11. Парні піжами.

  12. Підставки для квітів.

  13. Вази.

  14. Рамки для фотографій.

  15. Біокамін.

  16. Аромадифузор.

  17. Аромасвічки. 

Гарним подарунком на новосілля стане річ, котру можна інтегрувати в інтер’єр. Наприклад:

  1. Картина.

  2. Настінний годинник.

  3. Маленький фонтан.

  4. Копілка.

  5. Ключниця.

  6. Органайзер для зберігання особистих речей.

  7. Килимок.

  8. Підставка для квітів.

  9. Складний столик.

  10. Кошик для фруктів.

 

Знайти подібні товари можна в магазинах JYSK, BergHOFF, Orner, Деко, Епіцентр, HIS. Вгадати з більшістю цих подарунків, наприклад, дизайном і розміром пледа або скатертини, буває складно. Тож гарне рішення — подарунковий сертифікат в одну з цих крамниць.

Ну і, звичайно ж, у переліку відповідей на запитання: з чим йдеться на новосілля, точно знайдеться варіант — з корисним і практичним подарунок. Він може стосуватися кухні або ванної кімнати. Одного з друзів або всієї сім’ї. Ось кілька справді вартих уваги презентів:

  1. Безпровідний пилосмок.

  2. Мультипекар.

  3. Мультиварка.

  4. Портативний відпарювач для одягу.

  5. Набір ножів.

  6. Електронна точилка для ножів.

  7. Набір посуду.

  8. Каструлі.

  9. Сковорідки.

  10. Аксесуари для сервірування святкового столу.

  11. Набір бокалів.

  12. Датчик якості повітря.

  13. Камера для відеонагляду за помешканням.

  14. Зволожувач повітря.

  15. Безпровідна колонка.

  16. Настільна лампа.

Побутову техніку й портативну електроніку шукайте в магазинах Ельдорадо, Comfy, Mi Store.

Оригінальний подарунок на входини

Інколи хочеться відійти від стереотипних відповідей, що подарувати на входини. Тоді можна зануритися в креатив і пошукати ідеї оригінальних презентів. Наприклад, подарунок не обов’язково повинен стосуватися помешкання. Можливо, друзям буде приємно отримати те, чим вони матимуть змогу займатися вдома? Йдеться про різноманітні товари для хобі:

  1. Турнік.

  2. Набір для вишивання.

  3. Картина за номерами.

  4. Приладдя для декупажу.

  5. Алмазна мозаїка.

  6. Килимок для йоги.

Для близьких людей оригінальний подарунок на входини може мати жартівливий підтекст:

  1. Сімейний настінний кодекс.

  2. Комплект бокалів з підписом «П’яні».

  3. Гігантський будильник.

  4. Торт зі смішним підписом.

Не варто забувати, що в новому помешканні регулярно лунатиме гучний сміх і збиратимуться друзі. Тож зробити один з таких вечорів веселим і запальним допоможе настільна гра або головоломка.

 

Оригінальним презентом стане ще й сертифікат на емоцію. Наприклад, на відвідини практичного майстер-класу з живопису. Спершу друзі навчаться створювати справжні шедеври, а готову картину матимуть змогу повісити в спальні. Також можна організувати візит до арт-майстерні. Кілька десятків напрямків — мільйони ідей для створення елементів декору й домашнього затишку. За такий подарунок друзі або рідні точно довго дякуватимуть. До того ж мала ймовірність, що хтось презентує щось схоже. Чого не скажеш про посуд або кімнатні рослини.

Подарунок — це лише половина успіху. Не менш важливо подбати про святкове пакування й вітальну листівку. Останню можна підписати власноруч, а її вручення господарям поєднати з давньою традицією сіяти на щастя в новій оселі дрібними монетами. 

Святкове пакування важливе навіть для подарункового сертифіката, який варто розмістити в строкатій коробці. Велику побутову техніку краще загорнути в подарунковий папір. Нехай винуватці свята спробують самі здогадатися, що ж там за подарунок. Коробки й вітальні листівки також можна знайти на Giftmall. Тож вибрати подарунок на новосілля рідним або друзям тепер можна в одному місці.

Універсальний подарунок на новосілля друзям

Трапилося так, що новосілля вже близько, а подарунки не готові? Затримується доставка з інтернет-магазину? Не вдалося вияснити, що мріють отримати друзі? Вихід знайдеться — універсальна подарункова карта Giftmall. Її перевага полягає в тому, що вона не обмежує людину. Скористатися певними послугами чи вибрати потрібні товари на конкретну суму — що може бути краще?

Універсальна подарункова карта Giftmall діє впродовж 60 місяців. Тоді як строк придатності звичайного сертифіката зазвичай спливає в межах від 6 до 12 місяців. Тому, хто прагне зробити такий корисний подарунок, потрібно:

  1. Вибрати тип картки. Вона може бути пластиковою (гарний варіант для подарунка на самому святкуванні) або електронною. Онлайн-сертифікат знадобиться тим, хто прагне привітати близьких з важливою подією в житті, але знаходиться далеко або з певних причин не може бути присутнім на святкуванні. Сертифікат може надійти електронною поштою (підійде для батьків, котрі рідко користуються месенджерами) або за допомогою застосунків Viber і Telegram. Також код універсальної подарункової картки Giftmall може надійти SMS-повідомленням. Так вдасться зробити приємно людині навіть без доступу до інтернету.

  2. Вказати номінал. Мінімальний номінал становить 200 грн, максимальний — 50 000 грн.

  3. Вибрати дизайн картки. Сама картка має стильний і лаконічний вигляд. Змінюється лише конверт, до якого вона вкладається. 

Завдяки Giftmall можна заощадити чимало часу й сил. Гостям залишається насолоджуватися святом і приємною компанією, а власникам нового помешкання — вибрати вдалий момент для походу за своїм подарунком на новосілля.

Корпоративні подарунки: що вручити співробітникам, клієнтам і партнерам?
Корпоративні подарунки: що вручити співробітникам, клієнтам і партнерам? 10.09.2022
Що подарувати хлопцеві на Новий рік: найкращі ідеї практичних і емоційних сюрпризів 14.08.2022
Що подарувати хлопцеві на Новий рік: найкращі ідеї практичних і емоційних сюрпризів
Користуючись нашим веб-сайтом, ви надаєте згоду на використання файлів cookie а також на обробку ваших персональних даних. Щоб дізнатися більше, перегляньте нашу політику конфіденційності.

Зверніть увагу!

Помилка відправки даних
Дякуємо за відгук. Ми опублікуємо його після модерації
Сертифікат

Дію виконано

Ви пітвердили, що отримали сертифікати. Дякуємо, що сповістили нас.
Успіх!
Ви зареєструвалися на нашому сайті.
Щось пішло не так...
Під час реєстрації виникла помика.
Будь-ласка, спробуйте знову.
Як скористатися картою giftmall?