Що подарувати дружині на День народження: від корисних товарів до незабутніх вражень

Зробити вдалий сюрприз дружині — не так просто, як здається на перший погляд. Навіть після 10 років спільного життя складно вивчити всі вподобання й інтереси близької людини. До того ж чоловіки рідко коли справді готові витрачати цілий день, аби підібрати ідеальний подарунок для коханої. Тим більше ніхто не хоче кілька днів поспіль розпитувати, що подарувати дружині на День народження.

Тож часто чоловіки заходять у перший-ліпший магазин в одному з популярних торгових центрів і купують звичні речі: сукню, кухонне приладдя, ювелірні прикраси. Ніхто не каже, що такий презент поганий. Проте важливо вгадати з розміром кільця, дизайном сукні й функціоналом нової кухонної техніки. Зробити це без дружини — майже неможливо. Часто подібні речі дуже швидко втрачають свою актуальність і залишаються припадати пилом десь на полицях шафи.

Тому найкраще рішення — замінити стереотипний подарунок на сертифікат. З цим допоможе Giftmall. На сайті представлено кілька сотень компаній і магазинів, які відкривають доступ до тисяч товарів і послуг. Тож коханий чоловік вибирає подарунковий сертифікат — дружина насолоджується шопінгом. І найкращий подарунок дружині гарантований! Всі сертифікати, які можна замовити на Giftmall, мають різне призначення:

  • на покупку товарів;

  • на отримання послуг;

  • на емоції.

Окремо варто виділити універсальну подарункову карту Giftmall. Вона відкриває доступ до всіх компаній і вражень, представлених на сайті.

Зміст

ТОП-15 ідей подарунків для дружини на День народження

Тож з’ясувалося, що краще рішення — подарунковий сертифікат. Тепер важливо визначитися з конкретним магазином. Пропонуємо список з 15 найкращих ідей подарунків для дружини на День народження:

  1. Смартфон.

  2. Безпровідні навушники. 

  3. Масажер.

  4. Косметика для догляду за лицем або волоссям.

  5. Сумка.

  6. Гаманець.

  7. Ювелірні прикраси.

  8. Спідня білизна.

  9. Спортивний інвентар для домашнього тренування.

  10. Кросівки.

  11. Пароварка.

  12. Електричний гриль.

  13. Вино й вишукані делікатеси.

  14. Картина за номерами.

  15. Книга.

Найкращий подарунок на День народження дружині — новенький гаджет. Нехай вона вибере флагманський смартфон з потужною камерою, за допомогою якої фіксуватиме пам’ятні моменти. Чи планшет, який згодиться як в роботі, так і для перегляду улюблених серіалів. Практичним варіантом подарунка для близької людини також вважають безпровідні навушники, розумний годинник. Все це можна купити, скориставшись сертифікатом в одну з мереж:

Косметика, як і парфуми, швидко закінчуються. Тож можна потішити дружину новеньким тюбиком тонального крему або комплексним доглядом за обличчям. Оскільки жінки рідко обговорюють такі питання зі своїми чоловіками, тож краще довірити вибір палетки тіней, помади або зволожувального бальзаму для волосся професіоналам:

Жодна жінка не відмовиться від нової сумочки або гарненьких туфельок. Те ж саме стосується одягу й спідньої білизни. Тож такий подарунок для дружини завжди залишається актуальним. Дозвольте коханій розслабитися й насолодитися шопінгом, подарувавши сертифікат в один з магазинів:

Кілька модних браслетів, актуальні сережки-конго, кольє-невидимка з культивованою прісноводною перлиною — вартісний презент, який оцінить кожна жінка. Звертайтеся по допомогу до наших партнерів:

Найпростіше зробити вдалий сюрприз, коли жінка має певне хобі. Для активної й молодої — різноманітний спортивний інвентар, кросівки, килимки для йоги або фітнесу. Для творчої — картини за номерами. Для справжніх кухонних фей — професійний комбайн або набір формочок для випікання. Зробити такий подарунок коханій дружині дозволяє сертифікат на покупку в:

Оригінальні подарунки дружині на День народження

Оригінальний подарунок — той, який виділяється з-поміж інших. Оригінальний подарунок дружині на День народження має бути не тільки практичним, а й красивим. До самого презенту додайте вітальну листівку. Підпишіть її самостійно на зворотному боці. Якщо звикли пестливо називати дружину, варто зобразити це в дизайні листівки. Можливо, милий ангелик або сором’язлива мишка? Красиву вітальну листівку, а також яскраву подарункову коробку, можна замовити на Giftmall.

Оригінальний подарунок не обов’язково пов’язаний виключно з матеріальним. Це може бути відпочинок. Наприклад, в самісінькому серці Києва в апарт-готелі Senator Maidan. Відправляйтеся разом з коханою в невеличку подорож. Прогуляйтеся Майданом Незалежності, відвідайте кілька локальних ресторанчиків, насолодіться пікніком і заходом сонця на березі річки Дніпро.

Можливо, дружині давно пора розслабитися й відчути себе по-справжньому жіночною? Відправте її на вихідні в SPA. Нехай свою роботу виконують професійні масажисти й косметологи. Жодна жінка не відмовиться від кардинального перевтілення напередодні Дня народження. Подаруйте їй сертифікат на манікюр і педикюр, нову зачіску, корекцію брів або вій.

Універсальний подарунок для дружини на День народження від Giftmall

Зрозуміло, що вибрати подарунок дружині, — одне з найскладніших завдань, яке доводиться виконувати чоловіку кожного року. Не поспішайте розкисати, адже маємо найкраще рішення — універсальний подарунковий сертифікат Giftmall. Перетворіть такий презент на традицію. Будьте впевнені: жінка зрадіє, адже зможе вибрати все, що завгодно.

Карта Giftmall має кілька варіантів. Це може бути звичний пластиковий сертифікат, який чоловік святково піднесе дружині в колі близьких або друзів. Яскравий дизайн — саме те, що треба в такий світлий день. Інколи трапляється, що кохана людина перебуває на відстані. Тоді зробити приємно можна онлайн. Достатньо замовити електронну версію карти Giftmall. Вона надійде іменинниці на поштову скриньку, SMS-повідомленням або в месенджер (Telegram або Viber).

Універсальний подарунковий сертифікат діє 60 місяців. Тож скористатися ним можна й пізніше, коли ейфорія від всіх інших презентів минеться. Номінал сертифіката становить від 200 до 50 000 грн. Цього достатньо, аби втілити в життя найзаповітнішу мрію дружини.

Номінал картки можна використовувати поступово. Якщо вибраний подарунок дешевший, то різницею можна скористатися наступного разу. І не обов’язково в тій самій мережі. Якщо навпаки дорожчий — іменинниця просто доплачує різницю в сумі. Дія універсального сертифіката поширюється на всі товари й послуги, представлені на сайті Giftmall.

Емоційні подарунки для дружини

Ще одна правильна (з жіночої точки зору) відповідь на питання, що подарувати дружині на День народження, — сертифікат на емоції. Жінки емоційніші за чоловіків, тож стосунки періодично потрібно «‎підживлювати» новими враженнями. Коли це робити, як не на свято?

Giftmall пропонує близько 150 емоцій, які вразять кожну жінку. Роблячи такий сюрприз, чоловік обов’язково має зважати на пристрасті й фобії своєї коханої половинки. Деякі враження можна пережити спільно, інші — розраховані виключно на жіночу аудиторію. До останніх належить:

  1. Hair Styling. Професійні салонні майстри зроблять як легку повсякденну зачіску, так і щось феєричне для гучного святкування.

  2. Майстер-клас з живопису. Дружина матиме змогу не тільки навчитися малювати, а й створити картинку, яка доповнить домашній інтер’єр. Крім того, малювання — гарна психотерапія. Майже як вино з подругами.

  3. Відновлення й трансформація в Lakshmi SPA. Унікальні технології, в яких залучений турецький хамам, дають змогу насолодитися тотальним релаксом. Відчуйте своє тіло, віднайдіть втрачену енергію, відпочиньте й надихніться на нові звершення. 

  4. Катання верхи на конях. Відчути себе справжньою принцесою можна в одному з заміських кінних клубів. Інструктор розкаже основні правила взаємодії з твариною, а потім — організує прогулянку верхи.

  5. Авторський курс. Якщо дружина прагне до самореалізації й постійного навчання, подаруйте їй сертифікат на проходження одного з курсів від творчої майстерні «Артхаус». Це може бути курс зі сценічного мовлення або ж навчання, присвячене моді й стилю.

Спільно з Giftmall легко вибрати подарунок дружині, яка полюбляє екстремальні активності. Наприклад:

  1. Політ на повітряній кулі. Ідеальний варіант романтичного святкування Дня народження. Крім мальовничих пейзажів — ще й можливість оновити стрічку в Instagram.

  2. Візит до картинг-клубу. Влаштувати швидкісні перегони з друзями — хіба не класно?

  3. Прогулянка на багі по лісу. Багі — ідеальне авто для бездоріжжя. Спокусливий костюм, швидкість, адреналін і купа вражень — те, що здатен організувати центр активного відпочинку Get Drive.

  4. Сафарі на джипах. Розділити цю активність вдасться разом з дружиною. Інструктор виступатиме виключно в ролі штурмана.

  5. Квест-кімната. Вибрати культовий «Шерлок» чи «‎Пилу» — діло кожного кіномана. Драйв і шалені емоції гарантовані в будь-якому випадку. 

Кожне враження заслуговує на увагу. Будь-яка емоція, пережита разом, запам’ятається на довгі роки!

Що подарувати на річницю весілля: найкращі ідеї презентів дружині, чоловікові, батькам
Що подарувати на річницю весілля: найкращі ідеї презентів дружині, чоловікові, батькам 28.06.2022
Що подарувати сестрі на День народження: ТОП-15 найкращих ідей, не пов’язаних з віком і захопленнями 28.06.2022
Що подарувати сестрі на День народження: ТОП-15 найкращих ідей, не пов’язаних з віком і захопленнями
Користуючись нашим веб-сайтом, ви надаєте згоду на використання файлів cookie а також на обробку ваших персональних даних. Щоб дізнатися більше, перегляньте нашу політику конфіденційності.

Зверніть увагу!

Помилка відправки даних
Дякуємо за відгук. Ми опублікуємо його після модерації
Сертифікат

Дію виконано

Ви пітвердили, що отримали сертифікати. Дякуємо, що сповістили нас.
Успіх!
Ви зареєструвалися на нашому сайті.
Щось пішло не так...
Під час реєстрації виникла помика.
Будь-ласка, спробуйте знову.
Як скористатися картою giftmall?