Що подарувати татові на День народження: цікаві, небанальні та практичні презенти

Так повелось, що тата ми вітаємо вкрай рідко, а коли навіть і доходить діло до того, що потрібно шукати і вибирати подарунок - просимо поради у мами, або даруємо гроші. Або ж купуємо в сувенірному магазині якісь стандартні та непотрібні сувеніри сумнівної якості, якими ніхто ніколи не користується. Можливо, прийшов час все змінити?

Ми розуміємо, як вкрай важко буває обрати подарунок татові, адже це один з тих, кому ніколи нічого не потрібно, який сам ні на що не натякає, про мрії не розповідає, і здогадатись що йому потрібно ну майже неможливо. А може, й не потрібно вгадувати? Адже тато сам знає краще за всіх що саме йому треба, чому б не надати йому можливість самостійно вибрати подарунок?

Зробити це можна завдяки сертифікатам Giftmall на шоппіг, серед десятків брендів, магазинів та компаній оберіть те, що найбільше до душі вашому татусеві. Не можете обрати? Тоді віддайте перевагу універсальній карті, за допомогою якої ваш тато може обрати абсолютно все, що заманеться з асортименту сайту на суму сертифікату. А якщо ж ви думаєте про те, що подарувати татові на День народження такого, щоб вразити його до глибини душі, то в таком випадку радимо звернути увагу на сертифікати на послуги та враження. Для більш практичних чоловіків чудовим подарунком буде сертифікат в автосервіс, а якщо ваш тато любить пригоди - то точно оцінить політ на параплані!

Зміст

Ідеї подарунку для тата

Найкращий подарунок для тата - це завжди щось максимально корисне та практичне,  але і такий подарунок потрібно придумати та знайти. Ми пропонуємо вам безпрограшні ідеї подарунку для тата, які зекономлять ваш час:

  1. Елітний алкоголь.
  2. Інструменти. 
  3. Вироби зі шкіри. 
  4. Аксесуари.
  5. Спортивний інвентар. 
  6. Нова техніка і електроніка.
  7. Взуття.
  8. Товари для авто.
  9. Товари для рибальства чи мисливства. 
  10. Годинник.
  11. Книга.
  12. Зброя.
  13. Одяг.
  14. Товари для дому.
  15. Доглядова косметика для бороди. 

Перше, що спадає на думку при виборі подарунку для тата - це алкоголь. Ми також вважаємо, що це вічна класика, і чому б її не дотриматись? Сертифікат в BadBoy, GOOD WINE або WINETIME ваш тато точно зацінить, та обере там щось до душі. Також, думаючи над тим, який подарунок татові на День народження обрати, багато хто обирає інструменти, особливо, якщо батьки живуть в приватному будинку або мають дачу. Проте як вибрати інструменти незрозуміло, а дарувати звичайний набір у вигляді валізки не дуже кортить. Можна просто замовити сертифікат в Епіцентр і не хвилюватись!

Годинник та книга - це теж класичні, проте небанальні подарунки, які із задоволенням отримає будь-який тато. Обрати їх можна в:

Якщо ви хочете вразити тата, то можна зробити подарунки, пов'язані з його хобі. Тато дотримується здорового способу життя? Чудовим подарунком стане сертифікат в:

Тут можна обрати як одяг та взуття для занять, так і спортивний інвентар. Багато татусів люблять ходити на полювання або риболовлю, навряд чи ви щось тямите в тій справі, ліпше довірте цю справу тому, хто дійсно в ній знається - вашому татові. Обирайте сертифікат в:

Якщо ваш тато також більше за життя любить не вас, а свою машину, то неодмінно зацінить сертифікат на:

Тато - це певно остання людина в нашому оточенні яку хвилює, в які кросівки він взутий і чи пасує ця сорочка до його нових брюк. Проте, час від часу оновлювати гардероб потрібно всім. У такому випадку можна обрати сертифікат в:

Ваш тато має довгу зачіску, носить бороду або вуса? Тоді за цим всім треба комплексно та професійно доглядати, допоможіть йому в цьому, замовивши сертифікат в Barbers. Тут можна обрати всю необхідну чоловічу косметику. 

Оригінальні подарунки татові

Просто на День народження вищеперелічені подарунки можна презентувати, а ось на ювілей треба щось дійсно оригінальне та нестандартне. Проте і такі подарунки в нас також є, пропонуємо твоїй увазі:

  • Курси екстремального водіння в Києві (ну чим не крутий подарунок для тата?) Якщо твій татусь ще той екстремал та любитель автівок, то йому неодмінно сподобається такий презент. Справжня буря емоцій, адреналін та посмішка аж до вух, часом зробити близьких щасливими так легко!
  • GetDrive (центр активного відпочинку). Твій тато не та людина, яка віддаєте перевагу спокійному відпочинку на дивані на книжкою або перед телевізором? Тоді влаштуй йому справжній активний відпочинок разом з сертифікатом від Giftmall. 

Але без різниці який саме подарунок ти обереш - сертифікат на шопінг чи щось цікавіше, є одна річ, про яку обов’язково потрібно буде подумати - святкове пакування! Те, що тато не любить приймати подарунки зовсім не означає, що їх зовнішній вигляд для нього не важливий. Проте шукати подарункову обгортку не потрібно, ми вже про все подбали заздалегідь! На нашому сайті ти можеш знайти коробку, яка ідеально пасуватиме до сертифікату, розмір та відтінок можна обрати самостійно. Ну і яке ж день народження без побажань, та теплих слів вдячності? Якраз для таких цілей можна до замовлення додати листівку, на ній можна написати найщиріші слова, які буде приємно прочитати будь-якому татові.

Універсальний подарунок татові від Giftmall

Одразу хочемо попередити, що подарок для тата на День народження - це одне з найскладніших завдань, яке вам коли-небудь доводилось виконувати. Але ми маємо в запасі одну хитрість, завдяки якій можна врятувати себе від довгих мук пошуку та вибору подарунку. Навіть якщо подарунок батьку на День народження буде сертифікат, то його також потрібно ще обрати, а раптом з магазином не вгадаєте, чи розвага не підійде? Найкраще знає лишень сам тато, що дійсно йому потрібно. То чому б не дозволити йому самостійно обрати собі презент? 

Зробити це можна з універсальною картою від Giftmall. Це електронний сертифікат, який поповнюється на обрану вами суму (від 200 до 50 000 грн), в подальшому ваш тато може використати його для придбання будь-яких сертифікатів на шопінг чи враження на сайті. Термін дії такої картки цілих 60 місяців, за цей час точно можна придумати як використати сертифікат. У випадку, якщо обрані сертифікати будуть вартувати дорожче, ніж номінал сертифікату - різницю можна буде доплатити, також картку можна використовувати частинами.

Емоційні подарунки для батька

Коли мова заходить про оригінальний подарунок татові на День народження, то сертифікат на шопінг в такому випадку не дуже врятує ситуацію, тут треба щось дійсно фантастичне та вражаюче. Ідей відсутні? Ми підкажемо, що робити! Обираючи подарунки для тата на День народження найбільше ми мріємо про те, щоб вони татові сподобалось та щоб він відчув позитивні емоції, посміхався та був щасливим. Але дарувати матеріальні речі для цього зовсім не обов'язково, можна одразу дарувати емоції!

Сертифікати на враження - це безпрограшна ідея подарунку, а найголовніше - враження можна підібрати індивідуально! Ми не знаємо вподобань, мрій та інтересів вашого тата, проте знаємо ТОП-5 вражень, які припадуть до душі будь-кому!

  1. Політ на параплані
  2. Політ в аеротрубі
  3. Прогулянка на баггі по лісу
  4. Прогулянка на яхті
  5. Майстер-клас/урок/курси

Безкрайнє синє небо, відчуття вільного польоту та найлегший літальний апарат, який може підніматися високо вгору та набирати велику швидкість. Від такого подарунку емоції будуть просто переповнювати і вас, і вашого тата! Якщо це недостатньо екстремально, тоді варто придивитись у бік польоту в аеротрубі, це відносно новий вид розваг,адже раніше такий пристрій використовувався безпосередньо для тренувань, проте сьогодні політати може кожен бажаючий!

Для спокійного і сімейного враження можна обрати прогулянку на баггі, це майже так само, як квадроцикл, тільки цікавіше. Можна спокійно прогулятись посеред красивої природи, або є натиснути на гальма та поганяти як слід!

Вибираючи подарунок для тата ставите собі на меті вразити його? Тоді однозначно обирайте прогулянку на яхті, це такий подарунок, про який ваш тато взагалі не здогадуватиметься! Тема саморозвитку сьогодні вкрай актуальна, і якщо ваш батько любить дізнаватись про щось та вчитись чомусь новому, тоді сертифікат на якісь курси чи майстер-клас йому точно стане в нагоді!

Ще одна перевага сертифікатів на враження в тому, що позитивні емоції  ваш тато буде відчувати коли отримає сертифікат, неабияк здивується та зрадіє, адже на нього буде чекати незабутня пригода. Та вже безпосередньо тоді, коли обміняє сертифікат на реальні враження!

Подарунок дівчині: секрети вибору
Подарунок дівчині: секрети вибору 19.06.2022
Що подарувати хлопцю на День народження та як вразити коханого? 14.06.2022
Що подарувати хлопцю на День народження та як вразити коханого?
Користуючись нашим веб-сайтом, ви надаєте згоду на використання файлів cookie а також на обробку ваших персональних даних. Щоб дізнатися більше, перегляньте нашу політику конфіденційності.

Зверніть увагу!

Помилка відправки даних
Дякуємо за відгук. Ми опублікуємо його після модерації
Сертифікат

Дію виконано

Ви пітвердили, що отримали сертифікати. Дякуємо, що сповістили нас.
Успіх!
Ви зареєструвалися на нашому сайті.
Щось пішло не так...
Під час реєстрації виникла помика.
Будь-ласка, спробуйте знову.
Як скористатися картою giftmall?