Що подарувати на День Святого Миколая рідним і коханим?

День Святого Миколая — одне з найочікуваніших свят, котре заведено святкувати в тісному сімейному колі. Подарунок на Миколая мріють отримати не лише діти, але й дорослі. Традиційний презент — солодощі, сезонні фрукти й милі дрібниці. До цього базового переліку варто додати ще й певну цікавинку. Наприклад, корисний кухонний гаджет для мами, набір для самостійного приготування глінтвейну для батька, романтичну вечерю для коханої. Від китайських сувенірів, якими рясніють полиці магазинів напередодні святкових днів, навпаки краще відмовитися. Якщо ідей немає, то такий презент можна замінити сертифікатом або універсальною подарунковою картою, яку пропонує Giftmall.

Зміст

Універсальний подарунок на Святого Миколая

Коли виникає питання, що подарувати на Миколая, думайте глобально. Близькій людині можна допомогти втілити в життя її заповітну мрію. Нехай вона запам’ятає цей день і опиниться в центрі справжньої різдвяної казки. Пам’ятайте, що подарунок має бути корисним, а не тільки гарним. Тож якщо нічого такого не приходить в голову, віддайте перевагу універсальній подарунковій карті Giftmall. Вона нагадує золотий ключ, який відкриває всі двері й пропонує безмежну владу (шкода, що не над людьми). Якби Скрудж МакДак народився в XXI столітті, він би точно інвестував всі свої заощадження в неї.

Чому найкращий подарунок на Миколая — це саме універсальна подарункова карта Giftmall? Все просто:

  1. Ніяких обмежень. Нехай людина купує все, що забажає: косметику, одяг, аксесуари, ювелірні прикраси, побутову техніку. Тільки аби вписалася в запланований бюджет.

  2. Кілька варіантів реалізації. Сертифікат може бути пластиковим або надійти онлайн. Наприклад, в месенджер або на електронну пошту. Або взагалі кодом в SMS-повідомленні, тож людині навіть не доведеться шукати доступ до мережі, якщо вона перебуває за кордоном.

  3. Номінал. Сума, котрою матиме змогу скористатися людина, варіюється від 200 до 50 000 грн.

  4. Строк дії. Якщо класичний сертифікат в один з магазинів, як правило, діє від 6 до 12 місяців, то карта Giftmall — аж 60 місяців. Тож з вибором презенту можна не поспішати й добре обдумати покупку. І зробити собі приємно, коли ейфорія від різдвяних свят спаде.

  5. Залишок на карті. Якщо товар або послуга коштує більше, різницю можна доплатити. Менше — залишком дозволено скористатися наступного разу. У випадку зі звичайним сертифікатом він зазвичай анульовується.

Тож якщо найкращі подарунки на Миколая для рідних і близьких — це гроші, то скористайтеся альтернативним варіантом.

Ідеї подарунків на Святого Миколая

Прагнете зробити близьким або коханим приємно й здивувати їх презентом під подушкою, як у далекому дитинстві? Тоді пропонуємо найкращі ідеї для подарунків на Миколая:

  1. Інноваційна техніка.

  2. Кухонний інвентар.

  3. Одяг.

  4. Аксесуари.

  5. Ювелірні прикраси.

  6. Парфуми.

  7. Косметика.

  8. Предмети декору.

  9. Ялинкові прикраси.

  10. Книги.

  11. Іграшки.

  12. Настільні ігри.

  13. Набір для творчості.

  14. Спортивне приладдя.

  15. Смачні делікатеси.

  16. Кава або чай.

  17. Елітний алкоголь.

  18. Канцелярія.

  19. Кімнатні вічнозелені рослини.

  20. Товари для авто.

Розпочинайте пошук найкращих подарунків на Миколая з інтересів і захоплень конкретної людини. Деякі категорії презентів (гаджети, одяг і аксесуари, ювелірні прикраси) сподобаються всім. Планшет або новий телевізор для перегляду старих різдвяних фільмів, робот-пилосос для швидкого прибирання або бездротові навушники для прослуховування «Jingle Bells» — все це можна знайти з сертифікатом у такі магазини:

  • Алло;

  • Comfy;

  • Mi Store.

На питання, що подарувати батькам на Миколая, можна дати однозначну відповідь — корисний і практичний презент. Зосередьтеся навколо кухонних приналежностей, які продаються в:

  • Епіцентр;

  • BergHOFF;

  • Posudmeister.

Зігрітися теплими зимовими вечорами допоможе сертифікат в інтернет-магазин кавових машин «JURA». Чи теплий плед, придбаний в мережі крамниць «Jysk». Взагалі товари для дому — це найкраща категорія для пошуку вдалого подарунка на Миколая. Звертайте увагу на теплі речі, святкові принти, тематичні аромати (хвоя, ваніль, кориця). Подумайте над купівлею сертифіката в:

  • Aroma Buro;

  • HIS;

  • Ярослав;

  • ZELENA;

  • Good Wine Home.

Дітям, та і дорослим, можна підібрати пам’ятний презент з сертифікатом до «‎SABO concept». Дерев’яні іграшки — це не лише тематично, але й красиво. Якщо хочете зробити новорічні канікули веселими й провести багато часу з рідними, скористайтеся сертифікатом до «‎Bombatgame». Ну і куди ж без смачного доповнення? Цей день не обійдеться без солодощів, котрі варто шукати в:

  • Ашан;

  • Novus;

  • YARO;

  • Клунок;

  • Веселка.

Що подарувати батькам на Миколая?

Подарунки мамі й татові на Миколая — це надзвичайно важливо. Пригадайте, як довго вони шукали все те, що в дитинстві мріяли отримати їхні діти від Святого Миколая і про що писали в листі. Тож тепер прийшла пора дітям віддячити своїм батькам і подарувати їм приємні спогади.

Подарунок батькам на Миколая повинен бути корисним і практичним. Важливо при цьому пам’ятати, що їхні інтереси не обмежуються сім’єю. Мама не лише готує й прибирає, а тато не завжди все ремонтує. Можливо, вони мають свої власні інтереси? Наприклад, рукоділля, риболовлю, садівництво. Тож тематичний презент стане найкращим рішенням.

Що подарувати мамі на Миколая?

Швидше за все, мама — саме та людина, котра в дитинстві допомагала писати листи Святому Миколаю. Тепер прийшла її пора, тож можна вручити красивий канцелярський набір. Також на питання, що подарувати на Миколая мамі, можна дати однозначну відповідь — те, в чому вона собі завжди відмовляла. Можливо, дорогий набір посуду або кухонний комбайн? Також підійде сертифікат на:

  1. Косметику й парфумерію. Тіло й обличчя вимагають особливого догляду в зимовий період. Вгадати зі смаком мами може бути складно, тому краще зупинитися на сертифікаті в Brocard, Lush, Le Pelerin, Tink, TUFISHOP.

  2. Ювелірні прикраси. Додати намистину до її браслета допоможе Pandora, а створити власну неповторну прикрасу — SOVA, Zarina, Yastreb Jewelry.

  3. Товари для дому. Це взагалі найкраще рішення для мами, яка матиме змогу вибрати все необхідне: від пледів і набору постільної білизни до вази або картини.

  4. Одяг і взуття. Яка жінка не любить шопінг? Нехай мама оновить свій гардероб з Must Have, LeBoutique, Mango.

  5. Аксесуари. Купити нову шкіряну сумочку або гаманець можна в Parfois, Blackwood, The Wings.

Що подарувати татові на Миколая?

Якщо виникає питання, що подарувати на Миколая татові, то відповідь одна — практичний презент. До таких варто віднести сертифікат на:

  1. СТО. Якщо батько водить авто, то завжди можна вручити йому сертифікат на його обслуговування. До цієї ж категорії належать паливні картки, які також можна замовити на Giftmall.

  2. Вино й міцні напої. Розслабитися разом з мамою або зустріти друзів допоможе GOOD WINE, WINETIME, BadBoy, OKwine.

  3. Електроніку. Гаджети — це прерогатива чоловіків. Можливо, тато мріє про смарт-годинник або електронний будильник?

  4. Товари для спорту. Чоловіки активніше займаються спортом, ніж жінки. Частіше саме в спортзалі. Тож гарним презентом на свято стане спортивний інвентар, костюм або пара нових кросівок.

  5. Риболовлю й полювання. Чисто чоловічі заняття, для котрих потрібна попередня підготовка. Все для цього шукайте в Military, Бліндаж і Епіцентрі.

  6. Книги. Гарний подарунок, котрий точно не стоятиме без діла. Купити книги дозволить сертифікат у Yakaboo або Видавництво Старого Лева.

Чоловіки рідко полюбляють робити покупки офлайн. Тато — не виняток, тож у такому випадку варто придивитися до сертифікатів саме в інтернет-магазин. Також варто подумати над парними сюрпризами, котрі дозволять батькам провести час разом.

Що подарувати дівчині на Миколая?

Подарунок коханій людині — це завжди приємно й важливо. Особливо, напередодні різдвяних свят. На питання, що подарувати дівчині на Миколая, можна дати безліч відповідей. Найкраще рішення — сертифікат на враження, яким вдасться скористатися вдвох. Наприклад:

  1. Парний масаж. Допоможе розслабитися й відпочити після напружених робочих днів. Особливо, коли доводиться закрити безліч «хвостів» напередодні таких омріяних вихідних.

  2. Цілий день в SPA. Ще краще, ніж попередній варіант. Гарна можливість відпочити вдвох у комфортному готельному номері й насолодитися повним комплексом догляду за тілом й обличчям.

  3. Майстер-клас з малювання. Створити щось власними руками й прикрасити новою картиною своє помешкання — хіба не ідеальний варіант для романтичного побачення?

  4. Політ на параплані. Для справжніх екстремалів — активний відпочинок на природі. Зимовий пейзаж, прохолодне повітря, відчуття максимальної свободи, море емоцій, нові світлини в Instagram.

  5. Прогулянка на конях. Спокійний варіант спільного проведення часу. Прогулянка лісом і спілкування з конями не лише розважить, але й дозволить наповнитися.

Такий подарунок на Миколая сподобається кожній дівчині. Зважте на її інтереси, коли будете купувати сертифікат. Якщо вона не любить активний відпочинок, краще віддати перевагу спокійним активностям: майстер-класам, відпочинку в апарт-готелі, походу в кіно на різдвяну комедію. Активним підійде все, що дасть змогу відчути справжній драйв: картинг, скеледром, параплан. Для цілеспрямованих дівчат зимові канікули — це можливість опанувати нові навички. Тому варто замислитися над сертифікатом на онлайн-курс.

Що подарувати хлопцеві на Миколая?

На питання, що подарувати хлопцю на Миколая, також знайдеться чимало відповідей. Повірте, емоції — це також найкращий варіант. Зазвичай вони «все мають» і «їм нічого не потрібно», тож спільно проведений час — вдалий вибір. Найкращі сертифікати для хлопців — це:

  1. Картинг. Хто з хлопців не любить швидкісні перегони? Напередодні Святого Миколая можна відправитися на закритий картинг в одному з ТРЦ.

  2. Скеледром. Не лише гарний варіант для проведення часу зимовими вечорами, але й повноцінний спорт. Дозвольте хлопцеві відчути себе справжнім підкорювачем вершин.

  3. Візит до тиру. Найголовніше бажання кожного хлопця — захистити свою кохану. Тож такий подарунок дасть змогу не лише вивільнити негативні емоції, але й опанувати корисну навичку. Безліч варіантів зброї — від пневматики до справжнього арбалета.

  4. Політ в аеротрубі. Хлопці завжди в захваті від незвичних активностей. Такий політ — це безпечна альтернатива стрибку з парашутом. Відчуття такі ж самі, політ триває довше, а організм відчуває менший стрес.

  5. Квест-кімната. Активність, котра тільки набирає популярності. Зануритися у світ фантастики за допомогою VR-реальності або насолодитися розгадуванням цікавих головоломок — все це можна організувати з сертифікатом до квест-кімнат.

Головний критерій вдало підібраного презенту — зроблено з любов’ю і не в останній момент!

Що подарувати на День захисника України
Що подарувати на День захисника України 13.09.2022
Корпоративні подарунки: що вручити співробітникам, клієнтам і партнерам? 10.09.2022
Корпоративні подарунки: що вручити співробітникам, клієнтам і партнерам?
Користуючись нашим веб-сайтом, ви надаєте згоду на використання файлів cookie а також на обробку ваших персональних даних. Щоб дізнатися більше, перегляньте нашу політику конфіденційності.

Зверніть увагу!

Помилка відправки даних
Дякуємо за відгук. Ми опублікуємо його після модерації
Сертифікат

Дію виконано

Ви пітвердили, що отримали сертифікати. Дякуємо, що сповістили нас.
Успіх!
Ви зареєструвалися на нашому сайті.
Щось пішло не так...
Під час реєстрації виникла помика.
Будь-ласка, спробуйте знову.
Як скористатися картою giftmall?