Що подарувати сестрі на День народження: ТОП-15 найкращих ідей, не пов’язаних з віком і захопленнями

Питання, що подарувати сестрі на День народження, завжди викликає чимало занепокоєння. Варто проаналізувати не лише інтереси й уподобання близької людини, а ще й зважати на вік. До того ж сестри не завжди охоче діляться з братами, навіть найріднішими, інформацією про свої мрії й бажання.

Спростити процес підбору подарунка можна, якщо замінити стереотипний презент незвичним сюрпризом — сертифікатом. Попри те, що такий сюрприз дехто сприймає скептично, подарункова картка з певним номіналом — найпрактичніший подарунок, який немає обмежень ані у віці, ані в інтересах. Сертифікат — це не лише про покупку звичних товарів. Він також може стосуватися отримання певної послуги, наприклад, практичного майстер-класу. Окремо варто виділити сертифікат на емоції. Найкраще, що може подарувати брат своїй дорослій сестрі — незабутні враження на її День народження.

Якщо ідей зовсім немає, то не варто купувати першу-кращу річ у торговому центрі. По-перше, такий презент не розкриває всі теплі почуття. По-друге, якщо ідеї відсутні, то й підібрати корисний і практичний подарунок не вдасться. Зате завжди можна зупинитися на універсальній подарунковій карті Giftmall. Вона відкриває доступ до тисячі товарів і послуг від різних компаній і магазинів, тож іменинниця точно зможе підібрати для себе подарунок. 

Зміст

ТОП-15 найкращих подарунків для сестри на День народження

Інколи хочеться зробити приємно близькій людині, а ідей не вистачає. Тож пропонуємо список з 15 речей, які вважаються гарним варіантом подарунка для сестри:

  1. Косметика.

  2. Парфум.

  3. Екшн-камера, смартфон, смарт-годинник.

  4. Масажер.

  5. Товари для домашнього затишку (пледи, покривала, аромасвічки).

  6. Піжама.

  7. Настільна гра.

  8. Сережки або підвіска.

  9. Спортивний інвентар або одяг.

  10. Сумка-портфель.

  11. Набір для скетчингу.

  12. Картина за номерами.

  13. Книга.

  14. Велика вічнозелена рослина.

  15. Стайлер для волосся.

Вирішивши купити косметику, парфуми або певні аксесуари, брат має розуміти: на 100% вгадати з вибором подарунка сестрі на День народження не вдасться. Тож краще презентувати сертифікат, але з конкретною кінцевою ціллю покупки.

Так, якісну професійну косметику або парфуми можна вибрати в таких мультибрендових мережах:

  • Brocard;

  • Le Pelerin;

  • Joko Blend;

  • Kiko Milano.

Вразити сестру на повноліття вийде за допомогою ювелірних прикрас. Придбайте сертифікат, а потім допоможіть близькій людині з вибором дизайну і самого виробу в одній із крамниць:

  • Pandora;

  • КЮЗ;

  • Золотий Вік.

Сестра цікавиться інноваційними технологіями? Нехай подарунком сестрі стане флагманський смартфон, смарт-годинник або екшн-камера. За допомогою останньої, до речі, можна створювати пам’ятні сімейні відео й фіксувати «проколи» свого брата. Купити все це можна в:

  • Фокстрот;

  • Ельдорадо;

  • Mi Store;

  • ЦЕ ТЕ.

Найпростіше шукати презент, коли сестра має певні захоплення. Сестрі-фотографу знадобиться новий штатив. Візажисту — книга «Мистецтво кольору», професійна косметика, різноманітні кейси для зберігання й транспортування. Якщо близька людина шукає себе у творчості, нехай сюрпризом стане картина за номерами, алмазна мозаїка, набір для вишивання або в’язання. Подібні речі завжди можна підібрати в:

  • Orner;

  • Деко;

  • Епіцентр;

  • HIS;

  • SABO concept.

Список з цих 15 подарунків розрахований на дорослу сестру або на підлітка. Як же бути з наймолодшими, які вимагають ще більше уваги? Giftmall передбачив сертифікати й для маленьких принцес. Гарним сюрпризом молодшій сестрі на День народження стане:

  1. Лялька.

  2. Набір для створення ювелірних прикрас.

  3. Розмальовка.

  4. Скринька для зберігання особистих речей.

  5. Щоденник на замок.

  6. Сукня.

  7. Гра-розвивалка.

Подаруйте малечі сертифікат, а вона разом з батьками й старшим братом вибере все, що забажає її щира дитяча душа в одному з магазинів:

  • Будинок Іграшок;

  • СМІК;

  • Антошка;

  • Казка Нова;

  • OVS kids.

Оригінальні подарунки сестрі на День народження

Оригінальний подарунок — той, який виділяється й має ефектний вигляд на гучному сімейному святі. Оригінальність залежить від віку сестри. Якщо старшу дівчину важко здивувати, то малеча тільки починає пізнавати світ. 

Так, на 14 років вразити дівчину можна брендовими туфельками на каблуках. Вона точно мріє про такі, як і всі її подружки. Підлітки взагалі цінують все, що пов’язане з їхнім дорослішанням.

Молодій сестрі сподобаються різноманітні шкіряні аксесуари, як-от: гаманець, сумка, ремінь. Чим далі, тим практичнішими ставатимуть подарунки. Жінці, яка давно працює, сподобається невелика кавова машина. Так вона зможе розслабитися й налаштуватися на продуктивний робочий день. Плед з рукавами — ще один цікавий варіант, який допоможе зігрітися під час вечірнього читання.

Оригінальний подарунок сестрі на День народження починається з естетичної складової. Giftmall пропонує коробки, які точно розтоплять сердечко сестри. Яскраві кольори, незвичні принти — важливе не тільки наповнення коробки, але і її дизайн. І не забувайте про святкове привітання. Знаємо-знаємо, підібрати щирі слова буває важко. Зате їх завжди можна написати на звороті святкової листівки, яка точно підніме настрій, а згодом нагадуватиме про світлий день. Пригадайте кілька веселих моментів з дитинства й продемонструйте сестрі, як сильно її любите.

Універсальний подарунок на День народження для сестри від Giftmall

Як зробити подарунок сестрі на День народження, який не залежатиме від віку, інтересів і відстані — запитаєте. Вибрати універсальний подарунковий сертифікат Giftmall — відповімо.

Все максимально просто. Брат купує карту Giftmall. Дарує її сестрі. Вона у вільний час вибирає те, що їй потрібно. Заявлених 60 місяців точно вистачить, аби зробити вибір. Звичайні сертифікати, як правило, мають менший термін дії. Сертифікат доступний у кількох варіантах:

  1. Фізичний. Звичайний пластиковий сертифікат, який можна принести з собою на свято. Відрізняється яскравим дизайном.

  2. Електронний. Інколи трапляється, що з найріднішими нас розділяють сотні кілометрів. У такому випадку нагадати про себе допоможе електронний сертифікат. Наша команда відправить його на електронну пошту або в зручний месенджер (Telegram або Viber).

  3. SMS. Найкращий варіант, коли сестра перебуває за кордоном. Отримати приємне сповіщення про подарунковий сертифікат вдасться навіть без доступу до інтернету.

Єдине, про що доведеться попіклуватися, номінал сертифіката. Він може варіюватися в межах 200-50 000 грн. Цього вистачить, аби втілити в життя найзаповітнішу мрію сестри.

Такий подарунок сестрі оптимальний ще й тим, що вона може самостійно доплатити різницю, якщо їй не вистачає на певну покупку. Якщо номінал навпаки виявився більшим, то решту грошей можна використати наступного разу. Деякі мережі зазвичай анульовують сертифікат, навіть якщо залишок не використався.

Емоційні подарунки для сестри

Якщо матеріальні речі сестру не вражають, вибирайте емоції. У такому випадку людина радіє двічі: перший раз, коли отримує такий подарунок. Другий — коли втілює його в життя.

Підлітки схильні до екстремального відпочинку й активних розваг. Тож вибирайте для сестри шкільного віку одну з наступних емоцій:

  1. Квест-кімната. Квест-кімнати з професійними акторами — найкращий подарунок для сестри. Достатньо вибрати мотив, який сподобається їй і її компанії: фільм жахів, детектив або, можливо, кіно за мотивами психіатричних лікарень?

  2. Похід у кіно. Гарна можливість весело провести час з рідними або друзями. Довгоочікувана прем’єра й хрумкий попкорн — те, що треба для вдалого святкування Дня народження.

  3. Заїзд на картингу. Якщо деякі активні розваги не дозволені дітям до 18 років, то картинг — виняток з правил. Влаштувати перегони можна навіть у підлітковому віці. Спеціальне екіпірування додає впевненості й дозволяє відчути себе, наче у фільмі «Форсаж».

  4. Скеледром. Візит до скеледрому — це не лише цікаво, але й корисно. Регулярні заняття допомагають підтримувати спортивну форму. 

  5. Майстер-клас. Для творчої сестри — майстер-клас з малювання або розпису. Якщо вона цікавиться інноваційними технологіями, можна спробувати себе в VR-реальності.

Старша сестра оцінить як і активні екстремальні розваги, так і спокійний відпочинок. Наприклад, гарним подарунком сестрі стане заїзд на багі по лісових дорогах або катання на джипах. Не менш вдалі варіанти емоційних презентів:

  1. Політ на повітряній кулі. Нехай сестра зустріне свій найкращий схід сонця в житті в небі.

  2. Прогулянка на яхті. Організуйте своїй близькій людині неймовірний дівич-вечір на яхті. Шампанське, жива музика, гаряче сонце — не День народження, а голлівудський фільм.

  3. Практичний курс. Можливо, сестра давно хотіла навчитися шити? Або цікавиться модою і дизайном? Подаруйте їй сертифікат на один з курсів творчої майстерні «Артхаус».

  4. Lakshmi SPA. Відпочити, розслабитися, надихнутися — все це вдасться завдяки турецькому хамаму й професійним масажистам.

  5. Прогулянка на конях верхи. Контакт з цими тваринами — не просто приємне проведення часу. Це ще й психотерапія й аристократичне хобі.

Сподіваємося, тепер знайти відповідь на питання, що подарувати сестрі на День народження, стало легше. 

Що подарувати дружині на День народження: від корисних товарів до незабутніх вражень
Що подарувати дружині на День народження: від корисних товарів до незабутніх вражень 28.06.2022
Що подарувати педагогові на День вчителя: перевірені ідеї та практичні поради щодо вибору презентів 28.06.2022
Що подарувати педагогові на День вчителя: перевірені ідеї та практичні поради щодо вибору презентів
Користуючись нашим веб-сайтом, ви надаєте згоду на використання файлів cookie а також на обробку ваших персональних даних. Щоб дізнатися більше, перегляньте нашу політику конфіденційності.

Зверніть увагу!

Помилка відправки даних
Дякуємо за відгук. Ми опублікуємо його після модерації
Сертифікат

Дію виконано

Ви пітвердили, що отримали сертифікати. Дякуємо, що сповістили нас.
Успіх!
Ви зареєструвалися на нашому сайті.
Щось пішло не так...
Під час реєстрації виникла помика.
Будь-ласка, спробуйте знову.
Як скористатися картою giftmall?