Що подарувати педагогові на День вчителя: перевірені ідеї та практичні поради щодо вибору презентів

День вчителя — свято, яке в Україні щороку відзначають восени. Воно не залишається поза увагою: батьки разом із дітьми, а також випускники, прагнуть зробити найкращий подарунок вчителю на День вчителя. Але вибрати слушний презент не так просто. По-перше, треба взяти до уваги інтереси самого викладача. По-друге, дотримуватися норм та правил, які диктує негласний кодекс конкретної школи.

Подарунок, приготований поспіхом, точно не справить належного враження. Як і символічний подарунок вчителю, придбаний в одному з численних магазинів із китайськими сувенірами. Вихід знайдеться: завжди можна подарувати педагогові сертифікат. Погодьтеся: викладачі рідко діляться своїми мріями та бажаннями з учнями. Тому неможливо на 100% бути впевненим, що презент сподобається одержувачу, купуючи певну річ.

Сертифікат — це не лише про купівлю матеріальних речей. Можливо, педагогові давно настав час розслабитися. Або батьки хочуть зробити приємно та організувати викладачці візит до салону краси.

Ще можна замовити універсальну подарункову картку Giftmall, яка відкриває доступ до безлічі товарів та послуг від перевірених компаній та магазинів. Або ж подарувати незабутні емоції та враження, які педагог зможе розділити разом з рідними чи близькими.

Зміст

Універсальний подарунок викладачам на День учителя від Giftmall

Якщо докладніше говорити про подарункову карту Giftmall, то як подарунок вчителям на День вчителя вона має безліч переваг:

  1. Гарний вигляд. Маленький сертифікат не особливо виділяється, тому його можна вставити у квітковий букет або коробку цукерок. Отже, презент не дуже привертає увагу сторонніх.

  2. Декілька типів сертифікатів. Окрім звичайної пластикової картки, існує можливість надіслати сертифікат електронно. Для цього достатньо знати адресу електронної пошти викладача. Ще його можна відправити в месенджер (Telegram або Viber). Або ж код активації може надійти SMS-повідомленням. Номер педагога точно знайдеться в телефонній книзі кожної мами. Електронний сертифікат допоможе уникнути незручної ситуації, коли педагог намагається відмовитись від подарунків.

  3. Різний номінал. Якщо на День вчителя батьки вирішили подарувати бюджетний презент, то це не стане проблемою. Номінал сертифіката Giftmall варіюється в межах від 200 до 50 000 грн. Отже, краще надати можливість педагогові купити щось корисне на 200 грн, ніж вручати дрібничку.

  4. Мільйони можливостей використання. Якщо на День народження дарувати гроші вважається моветоном, то тут навпаки. Наслідувати інтереси педагога складно, оскільки це не найближча людина. До того ж викладачка може відмовитися від деяких подарунків (ювелірні вироби, подорож, сеанс масажів тощо). Зате вона зможе сама вибрати ідеальний презент, скориставшись сертифікатом.

Такий подарунок можна зробити абсолютно будь-якому педагогові: від вчительки молодших класів до викладача фізкультури. Купуючи конкретну річ, зробити універсальний (але не стереотипний) подарунок досить складно.

Карта Giftmall діє 60 місяців. Цього цілком достатньо, щоби визначитися з вибором. Коли ейфорія від квітів та цукерок вщухне, педагог зможе знову поринути в теплі спогади.

ТОП-15 ідей подарунків викладачеві

Якщо все-таки вирішили, що на День вчителя знадобиться конкретний подарунок, зверніть увагу на список з 15 речей, які стануть у пригоді будь-якому педагогові:

  1. Квіткова композиція або вазон.

  2. Солодощі та вітальна листівка.

  3. Книжка.

  4. Канцелярське приладдя.

  5. Елітна кава або чай.

  6. Дрібна побутова техніка.

  7. Аксесуари для комп'ютера.

  8. Настільна лампа.

  9. Лазерна вказівка.

  10. Товари для дому з певною символікою.

  11. Фото.

  12. Великий фотоальбом.

  13. Чашка або термокухоль.

  14. Плед.

  15. Сумка.

Найпростіший варіант — піднести живу квіткову композицію або тематичний набір солодощів. До солодощів обов'язково додайте чай або каву. Інакше як викладачеві впоратися з цими ранніми підйомами та перевіркою зошитів до ночі? Впоратися з цим завданням допоможе сертифікат у:

Комп'ютер давно став невіддільним компонентом викладацького життя. Якщо виникає питання, що корисного подарувати вчителеві на День вчителя, можна дати однозначну відповідь — аксесуари до нього. Підібрати комп'ютерну мишку або клавіатуру вдасться в:

У тих же магазинах педагог зможе придбати настільну лампу, лазерну указку або електричний чайник, який зробить довгі перерви в учительській теплішими.

Гарний подарунок на День вчителя від класу — повний набір канцелярії. До нього входять ручки та маркери, наліпки, степлер, блокнот, канцелярський ніж, набір магнітних тримачів тощо. Не варто забувати про спеціалізацію педагога. Наприклад, викладачці з географії можна подарувати гарний набір посуду з карткою світу чи глобус. Підібрати подібну продукцію можна в одному з магазинів-партнерів:

Оригінальні подарунки для викладачів на День учителя

Оригінальний подарунок вчителю до Дня вчителя — той, що виділяється серед інших. Наприклад, скретч-карта, яка чудово впишеться в інтер'єр класу історії чи географії. Викладачеві з англійської можна подарувати найбільший словник у красивій обкладинці. Педагогу з української мови — зібрання творів одного з класиків чи тематичну настільну гру. Варіантів багато, якщо увімкнути фантазію.

Якщо оригінальний презент потрібно зробити викладачеві чоловічої статі, варто вибрати:

  1. Іменну ручку або щоденник.

  2. Оригінальну футболку.

  3. Кружку з фотографією класу.

  4. Шкіряний кейс для документів або портфель.

  5. Принтер чи сканер.

Розглядаючи варіанти подарунків на День вчителя, не варто забувати про його красиву подачу. Не варто відкрито дарувати електрочайник або термокухоль. Для цього у Giftmall продаються спеціальні подарункові коробки. Ну і, звичайно, куди без вітальної листівки. Кожен викладач має скриньку в столі, де зберігає приємні спогади від своїх випускників. Найкращий варіант — вибрати листівку з яскравим та милим дизайном, а на звороті залишити кілька побажань від усього класу.

Емоційні подарунки для викладача

Запитуючи, який ще подарунок можна зробити вчителю на День вчителя, знайдеться відповідь — емоційний. Йдеться про сертифікат на враження. Звичайно, не всі вони розраховані на освітян.

Молоді викладачі часто ведуть свій Instagram. Якщо учні впевнені, що їх вчитель божеволіє від екстремальних активностей, вони можуть вибрати:

  1. Політ на повітряній кулі. Такий подарунок точно запам'ятається класному керівнику.

  2. Заїзд на картингу. Педагог — теж жива людина зі своїми інтересами та захопленнями. Навіть якщо спершу важко уявити, що він може кататися на квадроциклах у лісі або збиратися з друзями на картингу на вихідних.

  3. Курси екстремального водіння. Можливо, вчителька давно мріє навчитися їздити на авто? Курси екстремального водіння — те, що треба. Особливо на наших дорогах.

  4. Політ на параплані. Відмінна можливість піднятися в небо та відчути себе вільним птахом.

Не забувайте, що подарунки на День вчителя повинні відповідати правилам школи. Можливо, педагогові сподобається:

  1. Відвідування інноваційного освітнього проекту. Сертифікат на візит до «Art People. Space» — чудовий презент для викладача малювання чи музики.

  2. Сертифікат проходження одного з курсів. Педагогу з малювання — курс «Малювання та скетчинг», викладачеві мов — «Техніка мовлення». Адже немає меж самовдосконаленню!

  3. Катання верхи на конях. Такий тип спокійного та приємного проведення часу точно сподобається педагогові.

  4. Похід у салон краси. Зробіть приємно напередодні свята та нехай у найважливіший день викладачка виглядає на всі 100!

  5. Візит до масажного салону. Сидяча робота часто стає причиною проблем зі спиною.

Таким чином, на День вчителя варто шукати подарунок, який точно впишеться в систему цінностей та інтересів освітянина. Якщо в чомусь не впевнені, купуйте сертифікат і точно не помилитеся!

Що подарувати сестрі на День народження: ТОП-15 найкращих ідей, не пов’язаних з віком і захопленнями
Що подарувати сестрі на День народження: ТОП-15 найкращих ідей, не пов’язаних з віком і захопленнями 28.06.2022
Як підготувати ідеальний подарунок від Таємного Санти: найкращі ідеї та найоригінальніші сюрпризи 28.06.2022
Як підготувати ідеальний подарунок від Таємного Санти: найкращі ідеї та найоригінальніші сюрпризи
Користуючись нашим веб-сайтом, ви надаєте згоду на використання файлів cookie а також на обробку ваших персональних даних. Щоб дізнатися більше, перегляньте нашу політику конфіденційності.

Зверніть увагу!

Помилка відправки даних
Дякуємо за відгук. Ми опублікуємо його після модерації
Сертифікат

Дію виконано

Ви пітвердили, що отримали сертифікати. Дякуємо, що сповістили нас.
Успіх!
Ви зареєструвалися на нашому сайті.
Щось пішло не так...
Під час реєстрації виникла помика.
Будь-ласка, спробуйте знову.
Як скористатися картою giftmall?