Як підготувати ідеальний подарунок від Таємного Санти: найкращі ідеї та найоригінальніші сюрпризи

Традиція святкувати Таємного (або Секретного) Санту прийшла до нас із США. Така передноворічна подія найчастіше зустрічається серед колег в офісі, однокласників або одногрупників. У самій назві свята закладено головну інтригу: ніхто не здогадується, хто стане автором подарунка. Відоме лише ім'я того, хто має зробити сюрприз. У заздалегідь визначений день Х всі складають свої подарунки під ялинку. На подарунковій коробці обов'язково вказується ім'я людини, для якої призначений сюрприз.

Отже, у багатьох з’являється логічне питання: що подарувати на Таємного Санту? Колеги та одногрупники насправді не так багато знають про інтереси та хобі один одного. Тим більше — про заповітні мрії та бажання. Отже, доводиться шукати оптимальний варіант презенту, який сподобається навіть малознайомій людині. Один з таких — подарунковий сертифікат. Він може стосуватися:

  • покупки товарів;

  • отримання послуг;

  • емоцій.

Такий подарунок — кращий варіант, ніж китайський сувенір, придбаний в одному з магазинів. На окрему увагу заслуговує універсальна подарункова карта Giftmall. Вона пропонує доступ до сотень товарів та послуг від перевірених виробників, компаній, центрів активного відпочинку, салонів краси, майстерень та ін.

Зміст

Універсальний подарунок від Таємного Санти на Giftmall

Найчастіше люди, які обмінюються подарунками, навряд чи знайомі. У такому разі вибрати подарунки від Таємного Санти складно, навіть якщо на папірці прописані обмеження чи конкретні побажання. На допомогу приходить універсальна картка Giftmall. Серед її головних переваг:

  1. Різноманітність дизайнів. Наприклад, можна вибрати пластикову картку, на якій зображені сніжинки або новорічна ялинка.

  2. Декілька типів сертифікатів. Піднести можна не тільки класичний пластиковий варіант, а і його електронну версію. Особливо актуально для IT-компаній, які цінують комфорт та простоту. Наша команда може надіслати код для активації сертифіката до месенджера (Telegram або Viber) або SMS-повідомленням.

Подарунок на Таємного Санту найчастіше має вписуватися в певну суму. Як правило, вона вкрай символічна (від 200 до 1 000 грн). Що ж цікавого можна купити людині на заявлену суму, не знаючи нічого про її вподобання та побажання? Правильно — китайську дрібничку. Навіть з цією проблемою чудово справляється карта Giftmall. Дарувальник купує сертифікат з конкретним номіналом (від 200 до 50 000 грн). Отже, навіть за 200 грн людина вибирає те, що їй найбільше потрібно. Якщо продукт чи послуга коштують дорожче, залишається доплатити різницю. Якщо подарунок навпаки виявився дешевшим, суму, що залишилася, можна використати наступного разу. Сертифікат від конкретного магазину, як правило, анулюється, навіть якщо людина не використала всю суму.

Універсальний подарунковий сертифікат Giftmall діє 60 місяців. Цього цілком достатньо, особливо якщо порівнювати зі звичайними сертифікатами в один з магазинів, котрі мають конкретну прив'язку до часу. Як тільки ейфорія від новорічних свят пройде, людина знову може зануритися в атмосферу казки та чаклунства.

ТОП-15 найкращих ідей подарунків на Таємного Санту

Все ж таки вирішили організувати Таємного Санту з колегами? Чудово! Пропонуємо список з 15 презентів, які знадобляться малознайомій людині:

  1. Бомбочки для ванної.

  2. Настільна гра.

  3. Пляшка для води.

  4. Термокухоль.

  5. Кистьовий еспандер.

  6. Розмальовка-антистрес.

  7. Щоденник.

  8. Пуансетія.

  9. Композиція з живим мохом.

  10. Різдвяна авоська.

  11. Портативна колонка.

  12. Гаманець.

  13. Обкладинка на паспорт.

  14. Великий календар.

  15. Книжка

Розглядаючи ідеї подарунків на Таємного Санту, звертайте увагу на все із передноворічною тематикою в дизайні. Попри величезну кількість варіантів, вибрати щось, що дійсно варта уваги, самостійно складно. Так що рекомендуємо купити сертифікат на певну суму, а людина сама вибере презент у потрібний час.

Якщо людина зовсім не знайома, віддавайте перевагу подарункам загальної тематики: класична настільна гра, щоденник, обкладинка на паспорт. Подібні приємні дрібниці представлені в асортименті магазинів:

Ще можна придбати сертифікат у книгарню або Yakaboo. Якщо подарунок розрахований на колегу-дівчину, можливо, їй сподобається візит до інтернет-магазину Florium.

Оригінальні подарунки для Таємного Санти

Оригінальний подарунок на Таємного Санту — той, який привертає найбільшу увагу. А як цього досягти? Заздалегідь подбати про його зовнішній вигляд. Адже ніхто не знає, що знаходиться всередині подарункової коробки. Але саме вона першою звертає на себе погляд.

На сайті Giftmall можна купити не тільки сертифікат, але й подарункову коробку. Яскравий новорічний дизайн — те, що потрібно. Не забудьте покласти до подарунка вітальну листівку. Спереду — милий дизайн, а ззаду — кілька приємних слів. Нехай це буде вірш, вітання чи кілька приємних слів особисто від себе.

Серед оригінальних подарунків — не лише речі, а й враження. Це може бути масаж або тематичний майстер-клас, наприклад, з виготовлення іграшок на новорічну ялинку. Хто ж не мріє відчути себе головним героєм фільму «Сам вдома» та вирушити на центральну ковзанку рідного міста? А як щодо передплати на онлайн-кінотеатр чи музичний стрімінговий сервіс? На вихідних з'явиться можливість повалятися в ліжку й подивитися улюблений фільм. Доповнити все це допоможе теплий плед або в'язаний шарф.

Матеріальний презент також може бути оригінальним. Нехай ним стане чашка з фото колеги, скретч-карта або вінтажна ялинкова іграшка. Або ж настільна гра, за допомогою якої можна буде весело провести час разом із сім'єю.

Таємний Санта: подарунок для чоловіка

Кожен чоловік — раціоналіст за своєю природою. Варто пам'ятати про це, вибираючи подарунок від Секретного Санти. Чоловікам стануть у пригоді речі, які можна регулярно використовувати. Або можна зробити сюрприз, який підкреслить його соціальний статус та мужність. Серед найкращих ідей презентів:

  1. Мультитул.

  2. Переносна док-станція.

  3. Конструктор.

  4. Веселі різдвяні шкарпетки.

  5. Щоденник.

  6. Книжка.

  7. Масажні капці.

  8. Шапка.

  9. Набір для приготування глінтвейну.

  10. Скретч-карта.

  11. Мед.

  12. Кактус.

  13. Шарф та рукавички.

  14. Дармовис.

  15. Дрібниці для вечірки.

Більшість хлопців не відмовляться зайвий раз заглянути до магазину з електронікою. Нехай вони насолоджуються разом із сертифікатом у:

Не менше за жінок вони цінують якісний одяг та оригінальні аксесуари. Веселий різдвяний светр, теплі шкарпетки або гарний шкіряний гаманець – все це шукайте в:

Враження — теж чудовий подарунок на Таємного Санту. Серед топових пропозицій від Giftmall:

  1. Візит до центру активного відпочинку GetDrive. Там колега зможе знайти заняття для душі: швидкісна їзда на багі чи джипах, поїздка бездоріжжям на квадроциклах, змагання з друзями на картингу.

  2. Відвідування тиру. Відмінна можливість зняти напругу й отримати корисну практичну навичку.

  3. Онлайн-курс. Якщо людина любить свою професію, то прагне постійного самовдосконалення. Можна вибрати не конкретний курс, а, наприклад, популярну академію онлайн-професій.

  4. Квест-кімната. Цікавий відпочинок у компанії друзів забезпечений завдяки професійним акторам та продуманому сюжету.

  5. Майстер-клас. Ліплення або малювання — чудова психотерапія. Все, що створюється своїми руками, заслуговує на особливу увагу.

Таємний Санта: подарунок для жінок

Таємний Санта — серйозна подія для жінок, тож і подарунок має відповідати цьому статусу. Серед найкращих варіантів:

  1. Маска для сну.

  2. Шарф.

  3. Глітер для макіяжу.

  4. Набір з пробниками парфумів.

  5. Косметичка.

  6. Плед.

  7. Аромасвічки.

  8. Новорічна гірлянда.

  9. Іграшка-антистрес.

  10. Кімнатна вічнозелена рослина.

  11. Кава чи чай.

  12. Винний набір.

  13. Пряники.

  14. Ялиновий вінок.

  15. Чохол для iPhone.

Дівчата люблять естетично привабливі речі. Подаруйте сертифікат в один з магазинів, представлених нижче, щоб колега змогла привнести трохи свята у свій дім:

Під час підготовки до проведення Таємного Санти часто виникає питання: що подарувати незнайомій людині, особливо жіночої статі. Дівчата люблять смаколики та веселі посиденьки з подругами за вином. Пам'ятайте про це, купуючи сертифікат у:

Ну і, звичайно, найкращий подарунок — емоції. Віддавайте перевагу спільним активностям, які не несуть прихованого підтексту. Наприклад:

  1. Похід в кіно. Бюджетний, але корисний подарунок на Секретного Санту. Нехай колега вирушить у кіно на різдвяну комедію разом з друзями.

  2. Масаж. Якщо подія проходить в офісі, такий подарунок виявиться як ніколи до речі. Сидяча робота негативно впливає на здоров'я, а масаж — чудова можливість зняти напругу.

  3. Скеледром. Вкрай доступний варіант приємного проведення часу, якщо дівчина цікавиться екстремальними видами спорту.

  4. Відвідування творчої майстерні. Як правило, у програмі — близько 10 різних напрямків. Так що знайти свій варіант корисного відпочинку не складе труднощів.

  5. Візит до салону краси. Купуйте сертифікат на конкретну процедуру, наприклад, манікюр. Помітити, чи любить колега по роботі яскраві нігті, не так вже й складно.

Отже, варіантів подарунків на Таємного Санту безліч. Але справді вдале рішення — сертифікат, який не змушує заглиблюватися кати в інтереси та захоплення.

 

Що подарувати педагогові на День вчителя: перевірені ідеї та практичні поради щодо вибору презентів
Що подарувати педагогові на День вчителя: перевірені ідеї та практичні поради щодо вибору презентів 28.06.2022
Акція - brabrabra 27.06.2022
Акція - brabrabra
Користуючись нашим веб-сайтом, ви надаєте згоду на використання файлів cookie а також на обробку ваших персональних даних. Щоб дізнатися більше, перегляньте нашу політику конфіденційності.

Зверніть увагу!

Помилка відправки даних
Дякуємо за відгук. Ми опублікуємо його після модерації
Сертифікат

Дію виконано

Ви пітвердили, що отримали сертифікати. Дякуємо, що сповістили нас.
Успіх!
Ви зареєструвалися на нашому сайті.
Щось пішло не так...
Під час реєстрації виникла помика.
Будь-ласка, спробуйте знову.
Як скористатися картою giftmall?